NÁVODY a MANUÁLY | Hledáte uživatelský manuál nebo návod k použití? | autosedačky | dětský nábytek | peníze a půjčky | led monitory | hračky |
Český manuál a návod

Software COREL Painter 11 Upgrade ENG Win/Mac (PTR11IEPCMUG)

Český návod k použití Software COREL Painter 11 Upgrade ENG Win/Mac (PTR11IEPCMUG) - * Software
               

 

Návod k použití Software COREL Painter 11 Upgrade ENG Win/Mac (PTR11IEPCMUG)

Český návod k použití Software COREL Painter 11 Upgrade ENG Win/Mac (PTR11IEPCMUG) je povinnen přikládat prodejce zboží ke každému výrobku, tuto povinnost jim přikládá zákon.
Pokud manuál k Software COREL Painter 11 Upgrade ENG Win/Mac (PTR11IEPCMUG) nebyl přiložen, je to porušení a návod k obsluze by Vám měl prodejce zboží dodat. Databáze návodů je průběžně doplňována uživateli a aktualizovaná o nové manuály - databázi můžete rozšířit i vy - máte-li český návod nebo servisní manuál k tomuto produktu, nahrajte nám jej. Pomůžete tak ostatním uživatelům, děkujeme!


Náš server Vám pomůže s užíváním Software COREL Painter 11 Upgrade ENG Win/Mac (PTR11IEPCMUG), databáze je doplňována zkušenými lidmi a fanoušky výrobce COREL. Přečtěte si také diskuzi k Software COREL Painter 11 Upgrade ENG Win/Mac (PTR11IEPCMUG).
Software COREL  Painter 11 Upgrade ENG Win/Mac (PTR11IEPCMUG)
Zvětšit fotografii
Návod k použití pro Software COREL Painter 11 Upgrade ENG Win/Mac (PTR11IEPCMUG)
Český návod COREL k použití výrobku Software COREL Painter 11 Upgrade ENG Win/Mac (PTR11IEPCMUG) udává:


1) Obsah balení
2) Zapojení a montáž
3) Nastavení výrobku COREL
4) Řešení problémů odborná pomoc
5) Kontakt na opravny a servis COREL
6) Značka: COREL
7) EAN kód: 735163123425
Návod k použití Software COREL  Painter 11 Upgrade ENG Win/Mac (PTR11IEPCMUG)

Jste-li majitelem Software COREL Painter 11 Upgrade ENG Win/Mac (PTR11IEPCMUG) od COREL a vlastníte návod k použití či servisní manuál pomožte nám rozšířit databázi a nahrajete nám svůj manuál. Pomůžete ostatním uživatelům, hledající návody pro správnou funkci výrobku.
- upload souboru s návodem je možné ve formátech (doc, pdf, jpg)

Software COREL Painter 11 Upgrade ENG Win/Mac (PTR11IEPCMUG) -
* Software pro digitální malbu
* Corel? Painter? 11 je ideálním digitálním uměleckým studiem pro každého, kdo usiluje o rozšíření vlastních mezí kreativity. Pracujte s nejpokročilejšími dostupnými nástroji pro digitální malbu a klasické výtvarné techniky a vytvářejte díla podle svých představ.
* Přehled

* Corel Painter je nejvýkonnější software pro přirozené kresby technologií Natural-Media?

* Rozviňte svou kreativitu s aplikací Painter 11, nejinvenčnějším softwarem pro digitální malbu na trhu. Přidáním aplikace Painter do vašeho pracovního postupu získáte komplexní umělecké studio s nástroji pro tvorbu nevídaných uměleckých děl. Digitální umělecké nástroje vám umožní experimentovat s teorií barev, kompozicí a tahy štětcem bez práce s jedy, chaosu a výdajů, které provázejí tradiční umění. Díky podpoře celého sortimentu produktů Wacom?, včetně špičkových interaktivních dotykových displejů Cintiq? a tabletů Intuos?, získáte nejlépe vybavený software pro digitální kresbu a dojem souladu ruky a štětce. Upravitelnými texturami papíru dodejte vašim dílům umělecké podtóny a detaily nenapodobitelné žádnými jinými nástroji pro digitální malbu a fotografickou malbu. Aplikace Painter posunuje hranice možností umění. Nyní je to na vás.

* Obohacení procesu tvorby

Vylepšená umělecká média reprodukují texturu svých reálných protějšků a zintenzivňují barvu každým tahem
Pero a kreslicí tablet (doporučený doplněk) v kombinaci se štětci RealBristle? připomínají přirozenou interakci ruky a plátna
Nové ovládací prvky pro tvrdá média umožňují vytvářet vlastní varianty tvrdých médií nebo volit nové varianty z knihovny štětců

* Za hranice digitální temné komory

Přesnější barvy díky zlepšenému rozpoznávání barev u souborů importovaných z aplikace Adobe? Photoshop? a individuálním barevným profilům pro jednotlivé dokumenty
Kreativní převedení reality pomocí nástrojů pro fotografickou malbu s technologií SmartStroke?
Upravitelné textury povrchu dodávají dílům fantazii a detaily nenapodobitelné žádnými jinými nástroji pro fotografickou a digitální malbu

* Učte se neomezeným experimentováním

Digitální umělecké nástroje vám umožní experimentovat s teorií barev, kompozicí a tahy štětcem bez práce s jedy, chaosu a výdajů, které provázejí tradiční umění
Nové ovládací prvky pro tvrdá média poskytují flexibilitu při pokusech o nalezení požadovaného vzhledu
Inteligentní kompoziční nástroje, například Divine Proportion (Zlatý řez), Rule of Thirds and Fifths (Pravidlo třetin a pětin), usnadňují vizuální rozvržení plátna pro dosažení dokonalé kompozice

* Funkce

* Aplikace Painter 11 poskytuje celou řadu nástrojů pro digitální malbu, fotografickou malbu a kresbu, které umocní vaši tvořivost, zvětší vaši digitální temnou komoru, podpoří neomezené experimentování a pomohou zrychlit pracovní postupy

* Obsah balení
* Obsah

* Knihovny jedinečných textur, přechodů, trysek, vzorů, fotografií a štětců včetně nové kategorie štětců RealBristle? pro suchá média.
* Dokumentace

Příručka ?Začínáme?
Uživatelská příručka a příručka ?Začínáme? ve formátu HTML
Soubory s nápovědou ve formátu HTML

* Výukové materiály

Výukové programy online a názory expertů

* Obohacení procesu tvorby
* Novinka! Ovládací prvky pro tvrdá média

* Vytvořte vlastní varianty tvrdých médií nebo si vyberte nové varianty z knihovny štětců (Brush Library) a získejte nad nimi více kreativní kontroly. Vlastní profily, velikosti kapek, přechody a náhledy šířky tahů umožňují experimentovat a dosáhnout požadovaného výsledku.
* Novinka! Suchá média RealBristle?

* Zvýrazňovač, pero, tužka a křída realisticky reprodukují vzhled a dojem skutečných nástrojů způsobem nesrovnatelným s jinými softwary!

Zvýrazňovač ? Umožňuje každým svým tahem zintenzívnit barvu a dosáhnout jednoho souvislého odstínu nebo vytvořit nakupení barev.
Pero ? Změnou rychlosti tahu lze vytvářet jemné čáry nebo silné tahy a navrstvení inkoustu. Rychlejšími tahy se vytvářejí tenčí čáry a naopak.
Tužka a křída ? Vhodného stínování se dosahuje změnou sklonu pera na kreslicím tabletu. Vyzkoušejte kresbu špičkou nebo stínování položeným hrotem jako v reálném životě.

* Vylepšená funkce! Nástroje pro výběr

* Nový polygonální režim nástroje Lasso (Laso) plus celkové zlepšení nástrojů pro výběr a nástroje Magic Wand (Kouzelná hůlka) umožňují rychlé provedení výběru.
* Vylepšená funkce! Podpora tabletu Wacom?

* Díky podpoře celého sortimentu produktů Wacom, včetně interaktivních dotykových displejů Cintiq? a tabletů Intuos?, získáte nejlépe vybavený software pro digitální kresbu a dojem naprosté reality při digitální tvorbě.
* Systém malby RealBristle?

* Tablet s perem vám umožní dosáhnout pocitu, který máte při tradiční malbě na plátno. Štětce, které naprosto přesně reagují na tahy ruky a plátno, jsou velkým mezníkem v digitální malbě a přinášejí nejrealističtější pocit malby.

* Upravitelné štětce

* S vlastními typy, velikostmi a styly štětců můžete vytvářet jedinečné tahy a skutečně unikátní díla.
* Za hranice digitální temné komory
* Novinka! Správa barev

* Barevné profily pro každý jednotlivý dokument a vylepšené rozpoznávání barev u souborů importovaných z aplikace Adobe? Photoshop? usnadňují dosažení lepší barevné shody. Méně nezbytných oprav barev vede k úspoře času a urychlení pracovního postupu.
* Vylepšená funkce! Podpora aplikace Adobe? Photoshop?

* Při přenosu souborů mezi aplikacemi Photoshop a Painter se zachovávají barvy a vrstvy. Znamená to úsporu času při importu a exportu grafického díla mezi oběma programy, neboť není třeba provádět tolik nezbytných oprav.
* Nástroje pro fotografickou malbu

* Fotografie lze převádět na malbu ručně nebo lze tento proces ponechat na technologii štětců SmartStroke?, která je součástí palety Auto-Painting (Automatická malba). Linky a kontury na fotografii budou zachovány tak, jak by toho dosáhl skutečný výtvarník. Výsledkem je nová forma umění kombinující to nejlepší z fotografie a malby.
* Upravitelné textury ploch

* Dodejte vašim dílům umělecké podtóny a dosáhněte úrovně textury a detailu nenapodobitelné žádnými nástroji pro digitální malbu a fotografickou malbu. Pro plátno můžete vybrat textury papíru nebo vytvořit a upravit vlastní textury v zájmu originality díla.

* Učte se neomezeným experimentováním
* Vylepšená funkce! Paleta a vzorníky nástroje Mixer (Míchání)

* Po zvětšení palety nástroje Mixer (Míchání) s nastavitelnou velikostí se zobrazí doplňkové vzorníky. Na paletu lze pak umístit další barvy a získat lepší přehled o zvolené barvě. Po ukončení míchání barev se zmenšením velikosti palety ušetří místo na obrazovce.
* Inteligentní nástroje pro kompozici

* Nástroje Divine Proportion (Zlatý řez) a Rule of Thirds and Fifths (Pravidlo třetin a pětin) usnadňují vizuální rozvržení plátna před kresbou nebo malbou pro dosažení dokonalé kompozice.
* Flexibilní nástroje pro digitální umění

* Experimentujte s teorií barev, kompozicí a tahy štětcem podle vlastních představ a dosahujte vzrušujících výsledků bez práce s jedy, v chaosu a s výdaji spojenými s tradičním uměním.

* Paleta pro univerzální míchání

* Při výběru více barev poskytuje tato paleta větší kontrolu nad mícháním barev mezi paletou a plátnem. Vaše barvy budou přesnější.
* Paleta pro podmalbu (Underpainting Palette)

* Tato paleta obsahuje barevná schémata vycházející z různých uměleckých stylů, například z impresionismu, klasické a moderní malby, akvarelu, skicování a kresby křídou, a umožňuje vytvářet díla podle vlastních představ. Paletu pro podmalbu lze rovněž sladit s odpovídající paletou libovolného otevřeného obrázku.
* Efekt Match Palette (Vyrovnání palet)

* Vyrovnejte barvu a intenzitu dvou obrázků. Stačí otevřít obrázek, který obsahuje barevné schéma, jaké požadujete, a pomocí efektu Match Palette (Vyrovnání palet) přeneste tuto barvu do obrázku, který chcete změnit.

* Zvyšte rychlost a stabilitu
* Vylepšená funkce! Výkon

* Díky optimalizaci poskytuje aplikace Painter 11 výtvarníkům nejvyšší rychlost zpracování v historii aplikace Painter. V závislosti na hardwaru systému je funkce štětců o 30 % rychlejší a blíží se reálné rychlosti malby.
* Novinka! Možnosti převádění

* Díky přepínání režimů převádění v jednom centrálním nástroji lze volit transformaci obsahu celé vrstvy nebo jen vybraného obsahu v zájmu vyšší rychlosti, flexibility a přesnosti.
* Novinka! Paleta barev s nastavitelnou velikostí

* Barvy lze nastavovat ručně pomocí jezdců na paletě barev. Paletu barev lze zvětšit až na 800 pixelů a lépe si prohlédnout vybranou barvu. Nalezení přesné barvy trvá kratší dobu díky možnosti doladit barevný kruh pomocí kláves se šipkami.
* Novinka! Rozhraní pro správu barev

* Nové a zjednodušené rozhraní poskytuje snadnější kontrolu barevných profilů při tvorbě nových souborů nebo při otevírání souborů aplikace Painter a jiných typů souborů.

* Podpora systému Windows Vista?

* Aplikace Painter 11 podporuje nejnovější operační systém společnosti Microsoft?.
* Podpora operačního sytému Mac OS?

* Aplikace Painter 11 podporuje verzi 10.5 operačního systému společnosti Apple.
* Podpora více platforem

* Disk CD aplikace Painter 11 obsahuje verzi pro operační systém Mac OS i Windows?.

* Systémové požadavky

* Verze pro operační systém Windows?

Windows Vista? nebo Windows? XP (s nejnovější aktualizací Service Pack)
Pentium? IV, 700 MHz nebo více
1 GB RAM
500 MB volného místa na pevném disku pro instalaci
24bitové barvy
Obrazovka s rozlišením 1024 × 768
CD-ROM
Internet Explorer? 6 nebo novější
Myš nebo tablet

* Verze pro operační systém Mac OS?

Mac OS X 10.4 nebo 10.5 (s nejnovějšími úpravami)
Power Mac? G5, 700 MHz nebo více
1 GB RAM
500 MB volného místa na pevném disku pro instalaci
24bitové barvy
Obrazovka s rozlišením 1024 × 768
CD-ROM
Webový prohlížeč Safari?
Myš nebo tablet

Diskuse Otázky a odpovědi týkájící se českého návodu k použití Software COREL Painter 11 Upgrade ENG Win/Mac (PTR11IEPCMUG)

Vložit nový příspěvek Software COREL Painter 11 Upgrade ENG Win/Mac (PTR11IEPCMUG)

Předmět: corel painter 11.
Datum: 2014-02-12 14:17:52Autor: MUDr.Petr Hejl
Před lety jsem si koupil Wacom intoius 3 tablet a k němu jsem dostal painter essential apo letech jsem dokoupil 11 ale k té jsem český manual nedostal.moc bi mi pomohlo kdybych jej si mohl stahnout.Poraďte prosím jak.Díky
Odpovědět


Předmět: navod painter essentials 7
Datum: 2020-04-03 19:23:13Autor: Martina Kankova
Potrebovala bych poradit, kde ziskat cesky navod k painter essentials 7. Dekuji moc.
Odpovědět

Vložit dotaz nebo reakci k Software COREL Painter 11 Upgrade ENG Win/Mac (PTR11IEPCMUG)

* označené položky jsou povinné, vyplňte je, prosím.
Předmět *:
Jméno *: email:
Text zprávy *:
Opiště kód *: "NAVOD" - (antispamová ochrana)
Chcete-li dostat odpověď na Váš příspěvek, vyplňte
položku "Email". Vaše emailová adresa zde nebude zveřejněna, ani jinak využita.

 

Nápověda Nápověda:

Nenašli jste co jste hledali?
Zkuste Google vyhledávání!
Custom Search

ZNAČKY
Katalog značek - jestliže značku nenaleznete, klikněte zde:
"seznam všech značek"

> DOG SQUARE
> VITAKRAFT
> M + M
> JACQUES BOGART
> ROUNDUP
> STAYWELL
> HOOVER
> DOLCE & GABBANA
> JRK
> Swissdent
> ZONER
> DOMO GARDEN
> JOLLY
> ZOO-MED
> LUXTRONIC
> GOCLEVER
> CLIFFI
> SLAVA ZAITSEV
> MORGAN
> Eaget
> SKULLCANDY
> GRAND Soleil
> WALMARK
> BAKUGAN
> TESLA
> CALIBRA
> DERMACOL
> BRILANZ
> ARCTIC COOLING
> HAL3000
> PUMA
> TENDA
> LA ROCHE POSAY
> GREEN GARDEN
> NAREX

NÁVODY V ČEŠTINĚ
> AUDIO VIDEO TECHNIKA
> BíLá TECHNIKA
> DIGITáLNí FOTO
> KOSMETIKA, PARFéMY, HODINKY
> MOBILNí TELEFONY
> NáBYTEK
> POčíTAčE
> RELAXACE A MASážE
> SPORT, OUTDOOR
> ZáBAVA

NAVODY-MANUALY.cz - Český návod k obsluze a manuály ke stažení
sitemap.xml