NÁVODY a MANUÁLY | Hledáte uživatelský manuál nebo návod k použití? | dětský nábytek | odborná pomoc | hodinky | kočárky | šperky | recenze |
Český manuál a návod

Tablet PC ACER ICONIA-484G64ns (LX.RF702.119)

Český návod k použití Tablet PC ACER ICONIA-484G64ns (LX.RF702.119) - Společnost Acer představu
               

 

Návod k použití Tablet PC ACER ICONIA-484G64ns (LX.RF702.119)

Český návod k použití Tablet PC ACER ICONIA-484G64ns (LX.RF702.119) je povinnen přikládat prodejce zboží ke každému výrobku, tuto povinnost jim přikládá zákon.
Pokud manuál k Tablet PC ACER ICONIA-484G64ns (LX.RF702.119) nebyl přiložen, je to porušení a návod k obsluze by Vám měl prodejce zboží dodat. Databáze návodů je průběžně doplňována uživateli a aktualizovaná o nové manuály - databázi můžete rozšířit i vy - máte-li český návod nebo servisní manuál k tomuto produktu, nahrajte nám jej. Pomůžete tak ostatním uživatelům, děkujeme!


Náš server Vám pomůže s užíváním Tablet PC ACER ICONIA-484G64ns (LX.RF702.119), databáze je doplňována zkušenými lidmi a fanoušky výrobce ACER. Přečtěte si také diskuzi k Tablet PC ACER ICONIA-484G64ns (LX.RF702.119).
Tablet PC ACER ICONIA-484G64ns (LX.RF702.119)
Zvětšit fotografii
Návod k použití pro Tablet PC ACER ICONIA-484G64ns (LX.RF702.119)
Český návod ACER k použití výrobku Tablet PC ACER ICONIA-484G64ns (LX.RF702.119) udává:


1) Obsah balení
2) Zapojení a montáž
3) Nastavení výrobku ACER
4) Řešení problémů odborná pomoc
5) Kontakt na opravny a servis ACER
6) Značka: ACER
7) EAN kód: 4718235507961
Návod k použití Tablet PC ACER ICONIA-484G64ns (LX.RF702.119)

Jste-li majitelem Tablet PC ACER ICONIA-484G64ns (LX.RF702.119) od ACER a vlastníte návod k použití či servisní manuál pomožte nám rozšířit databázi a nahrajete nám svůj manuál. Pomůžete ostatním uživatelům, hledající návody pro správnou funkci výrobku.
- upload souboru s návodem je možné ve formátech (doc, pdf, jpg)

Tablet PC ACER ICONIA-484G64ns (LX.RF702.119) -
Společnost Acer představuje zařízení nové koncepce ICONIA - tablet se zcela novými možnostmi, který spojuje univerzalitu zobrazovací plochy běžné velikosti 14? s jedinečným dvoudisplejovým řešením a neobyčejně intuitivním celoplošným vícedotykovým ovládáním, které umožňuje používat všechny prsty.
Acer ICONIA se dvěma vícedotykovými displeji s celoplošným ovládáním nabízí lepší možnosti sledování obsahu a posouvá interakci s tabletem na novou úroveň.

Multimédia, zábava, komunikace, surfování na internetu i kancelářské aplikace využívají oba displeje a umožňují uživatelům zvolit optimální nastavení podle způsobu použití. Webové stránky nebo dokumenty jsou zobrazovány na obou displejích, na nichž jsou lépe čitelné. Každý displej lze však využívat k jinému účelu: na horním displeji můžete prohlížet webové stránky a současně na spodním displeji zobrazit oblíbenou složku anebo na horním displeji sledovat video a na spodním prohledávat multimediální knihovnu.

Spojení přizpůsobitelného a energeticky účinného procesoru Intel? Core? i5 s touchbookem Acer Iconia nabízí dosud nepředstavitelné a úžasné způsoby interakce a sledování oblíbených videí a filmů i prohlížení fotografií a webových stránek.

Touchbook ICONIA se skládá ze dvou 14? displejů TFT LCD Acer CineCrystal? s podsvícením LED diodami, vysokým jasem a rozlišením HD 1366x768, které využívají špičkové technologie podporující vícedotykové ovládání ve všech bodech na displeji. Oba displeje jsou opatřeny neobyčejně tenkým, avšak odolným sklem Gorilla? Glass, které je chrání proti poškrábání a otiskům prstů, usnadňuje čištění a neomezuje funkčnost dotykového displeje.

Aplikace Acer Ring se objeví na displeji, jakmile na něj položíte pět prstů a uděláte chňapavý pohyb rukou. Umožňuje spustit dotykové aplikace přetáčením karet aplikací a poklepáním na příslušnou kartu. Nabízí rovněž rychlý přístup k virtuální klávesnici, editoru gest, správci oken a ovládací konzoli.

Virtuální klávesnici lze spustit pomocí Acer Ring nebo položením obou dlaní na spodní displej. Inteligentní řešení zjistí polohu dlaní uživatele a zobrazí klávesnici. Klávesnice QWERTY s mezinárodní jazykovou podporou má standardní velikost a uživatelé ji mohou používat jako běžnou fyzickou klávesnici. Navíc je vybavena funkcí prediktivního vkládání textu, která usnadňuje psaní běžnou rychlostí a zabraňuje překlepům. Virtuální klávesnice, která je doplněna ukazovacím zařízením a číslicovými klávesami, může být snadno přepnuta do režimu psaní rukou. Všechny tyto funkce jsou zárukou, že vám určitě nebude scházet běžná klávesnice!

Pomocí editoru gest Gesture Editor lze přizpůsobit gesta pro spuštění určitých aplikací, otvírání webových stránek, prohlížení obsahu počítače anebo zamknutí. Editor gest představuje jednoduchý a intuitivní nástroj pro přizpůsobení touchbooku ICONIA svým potřebám.

Správce oken umožňuje uživatelům uspořádat okna různých aplikací na obou dotykových displejích. Okna a aplikace lze přesouvat tak, jak právě potřebujete. Navíc můžete procházet seznam běžících aplikací, měnit velikost oken, přesouvat je na dokovací lištu anebo je zavírat.

Velké množství integrovaných dotykových aplikací , které usnadňují správu obsahu, zjednodušuje ovládání. Kromě dotykových aplikací, které se již staly součástí dotykových zařízení Acer, jako např. TouchBrowser, TouchPhoto, TouchMusic a TouchVideo a které rozšiřují možnosti používání gest na displejích při zvětšování, otáčení, obracení, přetáčení a přístupu k multimédiím z rozhraní optimalizovaného pro dotykové ovládání, přináší ICONIA tři nové aplikace - SocialJogger, My Journal a Scrapbook.

SocialJogger umožňuje na jednom místě shromažďovat a sledovat aktualizace na sítích Facebook, YouTube a Flickr a využívá oba displeje ? spodní ke kontrole pošty a aktualizaci a horní k vyhledávání či zobrazování obsahu.

MyJournal je určená ke shromažďování webových výstřižků na témata, která vás zajímají. Webové výstřižky jsou dynamicky aktualizovány a zobrazují veškeré nejnovější informace. Mohou být tříděny a zobrazovány tak, jak potřebujete. Jakmile kliknete na webový výstřižek, na horním displeji se objeví celá webová stránka.

S aplikací Scrapbook je možné na jednom místě výstřižky ukládat , zveřejňovat anebo je jinak zpracovávat, dále zachytávat snímky obrazovky z webu či aplikací a upravovat je nebo k nim přidávat poznámky, vytvářet alba fotografií a opatřit je poznámkami či komentářem anebo výstřižky připojit k prezentacím a dokumentům. Scrapbook bude sledovat vše, co vám připadá zajímavé, zábavné nebo dostatečně hodnotné, abyste to sdíleli s ostatními!

ICONIA nabízí zcela nové možnosti využití počítače a dotykového ovládání. Jste na to připraveni?

Specifikace
* Baterie (počet článků) k NTB: 4
* Bezpečnostní chip (NTB): Ne
* Bluetooth v NTB: Ano
* Čtečka pam.karet na NTB: Ano
* Grafická karta v NTB: Integrovaná
* Hmotnost notebooku: 2,5 - 3 kg
* Max. rozlišení LCD na NTB: 1366x768 (HD)
* Operační systém v NTB: Microsoft Windows 7
* Optická mechanika (NTB): Ne
* Počet USB portů (NTB): 3
* Počet volných slotů v NTB: 0
* Polohovací zařízení (NTB): Žádné
* Procesor NTB: Intel Core i5
* Replikátor portů (NTB): Ne
* Seriový port v NTB: Ne
* Snímač otisku prstu (NTB): Ne
* Typ harddisku (NTB): SATA5400ot
* Typ LCD na NTB: Lesklý
* Velikost HDD v NTB: 640 GB
* Velikost LCD NTB: 14"
* Velikost paměti v NTB: 4096 MB
* Výrobce NTB: Acer
* Web camera na NTB: Ano
* Záruka (firma /fyz.osoba) na NTB: 2 roky



Diskuse Otázky a odpovědi týkájící se českého návodu k použití Tablet PC ACER ICONIA-484G64ns (LX.RF702.119) - k tomuto výrobku není položena žádná otázka - buďte první!

Vložit dotaz nebo reakci k Tablet PC ACER ICONIA-484G64ns (LX.RF702.119)

* označené položky jsou povinné, vyplňte je, prosím.
Předmět *:
Jméno *: email:
Text zprávy *:
Opiště kód *: "NAVOD" - (antispamová ochrana)
Chcete-li dostat odpověď na Váš příspěvek, vyplňte
položku "Email". Vaše emailová adresa zde nebude zveřejněna, ani jinak využita.

 

Nápověda Nápověda:

Nenašli jste co jste hledali?
Zkuste Google vyhledávání!
Custom Search

ZNAČKY
Katalog značek - jestliže značku nenaleznete, klikněte zde:
"seznam všech značek"

> MAŠINKA TOMÁŠ
> GIATDRAGON
> STEBA
> GILLETTE
> CHRISTINA AGUILERA
> Omega
> HEAD
> HASBRO
> Kela
> ESTEE LAUDER
> HAMMERITE
> JOHN RICHMOND
> FESTA
> VAN CLEEF & ARPELS
> FOP
> SHISEIDO
> ECOIFFIER
> GANT
> SEAGATE
> BRIDGESTONE
> Scheppach
> MONSTER ENERGY
> NAOMI CAMPBELL
> CLARINS
> ALBI
> ROCCOBAROCCO
> BREIL MILANO
> Katy Perry
> NARCISO RODRIGUEZ
> KETER
> NIKON
> WALACHIA
> BIG
> MAC TOYS
> Rulyt

NÁVODY V ČEŠTINĚ
> AUDIO VIDEO TECHNIKA
> BíLá TECHNIKA
> DIGITáLNí FOTO
> KOSMETIKA, PARFéMY, HODINKY
> MOBILNí TELEFONY
> NáBYTEK
> POčíTAčE
> RELAXACE A MASážE
> SPORT, OUTDOOR
> ZáBAVA

NAVODY-MANUALY.cz - Český návod k obsluze a manuály ke stažení
sitemap.xml