NÁVODY a MANUÁLY | Hledáte uživatelský manuál nebo návod k použití? | recenze | kočárky | zaruka a servis | dětský nábytek | hodinky | led monitory |
Český manuál a návod

Televize PANASONIC Viera TX-P37X20E černá

Český návod k použití Televize PANASONIC Viera TX-P37X20E černá - Plazma s nejmenší úhlopříčkou
               

 

Návod k použití Televize PANASONIC Viera TX-P37X20E černá

Český návod k použití Televize PANASONIC Viera TX-P37X20E černá je povinnen přikládat prodejce zboží ke každému výrobku, tuto povinnost jim přikládá zákon.
Pokud manuál k Televize PANASONIC Viera TX-P37X20E černá nebyl přiložen, je to porušení a návod k obsluze by Vám měl prodejce zboží dodat. Databáze návodů je průběžně doplňována uživateli a aktualizovaná o nové manuály - databázi můžete rozšířit i vy - máte-li český návod nebo servisní manuál k tomuto produktu, nahrajte nám jej. Pomůžete tak ostatním uživatelům, děkujeme!


Náš server Vám pomůže s užíváním Televize PANASONIC Viera TX-P37X20E černá, databáze je doplňována zkušenými lidmi a fanoušky výrobce PANASONIC. Přečtěte si také diskuzi k Televize PANASONIC Viera TX-P37X20E černá.

Zvětšit fotografii
Návod k použití pro Televize PANASONIC Viera TX-P37X20E černá
Český návod PANASONIC k použití výrobku Televize PANASONIC Viera TX-P37X20E černá udává:


1) Obsah balení
2) Zapojení a montáž
3) Nastavení výrobku PANASONIC
4) Řešení problémů odborná pomoc
5) Kontakt na opravny a servis PANASONIC
6) Značka: PANASONIC
7) EAN kód: 5025232553945
Návod k použití Televize PANASONIC Viera TX-P37X20E černá

Jste-li majitelem Televize PANASONIC Viera TX-P37X20E černá od PANASONIC a vlastníte návod k použití či servisní manuál pomožte nám rozšířit databázi a nahrajete nám svůj manuál. Pomůžete ostatním uživatelům, hledající návody pro správnou funkci výrobku.
- upload souboru s návodem je možné ve formátech (doc, pdf, jpg)

Televize PANASONIC Viera TX-P37X20E černá -
Plazma s nejmenší úhlopříčkou cílí do řad vyhrazených u konkurence výhradně LCD či zcela volných. Těží z toho a láká špičkovým obrazem, rozumnou cenou a nízkými provozními náklady. Již první pohled prozradí strategii výrobce: nabídnout to nejlepší a přitom udržet cenu na uzdě.

Standardní 90mm hloubka displeje, jednoduché tvary, podstavec bez možnosti natáčení či sklopení, plus manuál z větší části na CD ? versus cena blízká dvanácti tisícům v e-shopech, masivní kovový kryt, konstrukce bez větráčků, často užívané vstupy lehce dostupné z boku a zadní umístěné tak, že lze displej zavěsit téměř těsně ke zdi. Intuitivní vícevrstvé modro-žluté menu znám z předchozích modelů, stejně tak dálku s lehce zapamatovatelným rozložením tlačítek a možností řídit další firemní přístroje. Úvodní instalace je snadná, průvodce má za pět minut hotovo: menu, teletext i programový průvodce komunikují bezchybnou češtinou, na displeji svítí programová sestava řazená v obvyklém pořadí, nechybí informace o kvalitě signálu. Editační nástroje zahrnují numerickou pojistku blokující všechny předvolby a vstupy, nadbytečné stanice/vstupy lze skrýt, při příjmu většího počtu programů využijeme sortování do čtyř sestav oblíbenců anebo změnu režimu třídění.

Servírované informace
Ač dnes internet drtí teletext na celé čáře, zůstává dost těch, kteří uvítají rychlost listování, možnost uložit oblíbené strany, vyvolat titulky či procházet podstrany. Praktickým doplňkem je určitě programový průvodce se svislým/vodorovným načtením výseče sedmi/pěti pořadů ve dvou šířkách časového rastru. Orientace? Snadná, zvláště při filtraci podle druhu vysílání nebo při zvýraznění pořadů určitého typu. Průvodce otevře nekrácený popis pořadu a snadno přenese data do timeru, ten pak řídí záznam na externí rekordér či vyvolá upozornění. Viera rovněž přehrává videa a snímky z SD karty, nepodporuje složkové uspořádání, vše tedy sype do jedné prezentace, u níž jde určit přechod, interval, různé efekty a volit jeden ze tří akustických doprovodů; zaznamenávat na kartu Panasonic neumí.

Zvuk a obraz? Vynikající!
Kvalitou audia Viera příjemně překvapí. Přístroj těží z robustního provedení, reproduktory přenesou bez mechanického zkreslení výkon dostatečný pro ozvučení menší místnosti. S podporou korekcí a filtru hudba/řeč produkuje příjemný zvuk, líbily se mi příjemné výšky, až překvapivé hloubky (domácí kino ale nevyhazujte), čisté a srozumitelné dialogy, virtuální prostorovost mě naopak moc neoslovila. Silnou zbraní plazmy je obraz podepřený špičkovým panelem a stohertzovou technologií Double Scan. Televizor bez ztráty hvězdičky obstál v souboji s testovacím diskem: scéna je přesně vystředěna, bez ořezu, chválím odolnost proti tvorbě moaré, přesné oddělení barev, dokonalé zobrazení tmavých odstínů i jednolitost ploch. V reálu jsem na Eurosport HD (UPC přes HDMI) studoval strukturu antukového podkladu kurtů Roland Garros, obdivoval řezavě ostré čáry a zřetelně vykreslenou síť. Chválím zobrazení letu rychle odpáleného tenisového míčku a detaily v hledišti pozorovatelné i při svižném přejezdu kamery. Skvělý zážitek podtrhne ?živá? pleť hráčů i paleta pastelových barev jejich dresů korunovaná zářivě bílou a nekompromisní černou. Jedním slovem, zážitek ? srovnatelného výsledku dosahuji při reprodukci MPEG4 programu z interního tuneru. Obraz DVB-T standardního rozlišení logicky vykazuje trochu nižší ostrost i čistotu rozsáhlých ploch, přesto mám z barevně vyvážené scény s věrným podáním pohybu velmi dobrý dojem. Příjem analogového vysílání je mi v Praze odepřen, analogové programy z kabelu jsou solidní, nelze to ale brát jako bernou minci.
V závislosti na poslechových podmínkách můžeme obraz optimalizovat třemi významně odstupňovanými továrními módy či individuálním nastavením korekcí, formát vykrytí perfektně určí automatika, nechybí ani široká nabídka ne/ lineárních zvětšení. A strašák spotřeba? Hodnocená Viera v ECO režimu bez významného snížení jasu ?cucala? ze sítě jen 70?100 W, v normálním režimu 100?130 W, v ?zářivém? = bohatém módu brala až 200 W, pokud alternovala rozhlasový přijímač či externí tuner vystačila se 30 W. Rozhodně velmi dobré ? tímto výsledkem dá na frak mnohým i významně menším televizorům konkurenční technologie. Takže vše super? Ano, přesto upozornění. Krycí sklo displeje vykazuje značnou odrazivost okolí, pro plné využití kvalit obrazu tedy nepodceňte umístění televizoru ? zvládnete-li tento jednoduchý úkol, budete spokojeni.

Proč ho koupit?
Určitě pro vynikající obraz s perfektní kresbou detailu, velmi rychlou reakci a reálné zobrazení všech odstínů, zejména pak nekompromisní černé, ve druhém sledu pro úsporný provoz.

Rivalové
V technologii plazma a úhlopříčce 94 cm bez konkurence.

Zdroj: www.golias.cz


* Full HD: Ne
* Úhlopříčka obrazovky (v cm): 94
* Rozlišení: 1024x720
* Kontrastní poměr: 2.000.000 : 1
* Podpora MPEG4
* Slot na paměťové karty
* HDMI: 3
* Spotřeba v pohotovostním režimu: 0,4 W
* Zpracování obrazu: Double 100 Hz
* Formát obrazovky: 16:09
* Životnost (hod.): 100.000
* Progressive Scan
* Kompenzace pohybu
* Hřebenový filtr: 3D-hřebenový
* Vícenásobný obraz 1 tuner: PAT
* Možnosti formátů: Dynamic/Normal/Cinema/True Cinema/Game/Photo
* Teletext
* Stránková paměť teletextu: 1000 stránek
* Integrovaný DVB-T tuner
* Menu: Jazyky EU
* Timer
* Zvuk: V-Audio Surround
* Hudební výkon: 2x 10W
* Počet reproduktorů: 2
* Integrovaný subwoofer
* Specifické funkce: Čtečka paměťových karet
* Výstup pro sluchátka
* Komponentní
* Video vstupy
* Barva: Půlnoční černá
* Standardně dodávané příslušenství: Dálkové ovládání
* Úhlopříčka obrazovky (v palcích): 37"

Diskuse Otázky a odpovědi týkájící se českého návodu k použití Televize PANASONIC Viera TX-P37X20E černá

Vložit nový příspěvek Televize PANASONIC Viera TX-P37X20E černá

Předmět: dálkové ovládání
Datum: 2014-06-27 08:38:18Autor: Helena Lexová
Vážení, je možné koupit samotné dálkové ovládání? A jaká by byla jeho cena?
Děkuji za odpověď Helena Lexová
Odpovědět


Předmět: přehrávání stažených fotek a videí
Datum: 2015-01-08 18:06:54Autor: Radek
Dobrý den,
mrzí mne, že do televize se nedá vsunout flashka a přehrávat tak vlastní videa a fotografie. Pořídil jsem si tedy SD kartu, nahrál videa v různých formátech a TV se tváří, že karta je prázdná. Můžete mi napsat, jaké fotmáty přehrává, nebo co s tím? Díky, Radek
Odpovědět

Vložit dotaz nebo reakci k Televize PANASONIC Viera TX-P37X20E černá

* označené položky jsou povinné, vyplňte je, prosím.
Předmět *:
Jméno *: email:
Text zprávy *:
Opiště kód *: "NAVOD" - (antispamová ochrana)
Chcete-li dostat odpověď na Váš příspěvek, vyplňte
položku "Email". Vaše emailová adresa zde nebude zveřejněna, ani jinak využita.

 

Nápověda Nápověda:

Nenašli jste co jste hledali?
Zkuste Google vyhledávání!
Custom Search

ZNAČKY
Katalog značek - jestliže značku nenaleznete, klikněte zde:
"seznam všech značek"

> AVRIL LAVIGNE
> DYNAMIC
> FREZYDERM
> SAVIC
> JACOMO
> RALPH LAUREN
> DUPONT
> SULOV
> KOTO PARFUMS
> EVOLVE
> HORTUS
> FERM
> MICROSOFT
> JOHN RICHMOND
> MAXXIS
> GIORGIO ARMANI
> HUSQVARNA
> Marian Plast
> ALAIN DELON
> X-LANDER
> Kärcher
> COTY
> OPIUMEX
> ACER
> LIEBHERR
> ZIPPO FRAGRANCES
> MARIA SHARAPOVA
> JUICY COUTURE
> Hello Kitty
> JACQUES BOGART
> DIMIAN
> MORGAN
> APETIT
> K´S KIDS
> GTM

NÁVODY V ČEŠTINĚ
> AUDIO VIDEO TECHNIKA
> BíLá TECHNIKA
> DIGITáLNí FOTO
> KOSMETIKA, PARFéMY, HODINKY
> MOBILNí TELEFONY
> NáBYTEK
> POčíTAčE
> RELAXACE A MASážE
> SPORT, OUTDOOR
> ZáBAVA

NAVODY-MANUALY.cz - Český návod k obsluze a manuály ke stažení
sitemap.xml