NÁVODY a MANUÁLY | Hledáte uživatelský manuál nebo návod k použití? | šperky | kočárky | hračky | splátky | hodinky | led monitory |
Český manuál a návod

Televize SAMSUNG UE37D6570

Český návod k použití Televize SAMSUNG UE37D6570 - Pohodlně se usaďte a nechte se unést zážitky,
               

 

Návod k použití Televize SAMSUNG UE37D6570

Český návod k použití Televize SAMSUNG UE37D6570 je povinnen přikládat prodejce zboží ke každému výrobku, tuto povinnost jim přikládá zákon.
Pokud manuál k Televize SAMSUNG UE37D6570 nebyl přiložen, je to porušení a návod k obsluze by Vám měl prodejce zboží dodat. Databáze návodů je průběžně doplňována uživateli a aktualizovaná o nové manuály - databázi můžete rozšířit i vy - máte-li český návod nebo servisní manuál k tomuto produktu, nahrajte nám jej. Pomůžete tak ostatním uživatelům, děkujeme!


Náš server Vám pomůže s užíváním Televize SAMSUNG UE37D6570, databáze je doplňována zkušenými lidmi a fanoušky výrobce SAMSUNG. Přečtěte si také diskuzi k Televize SAMSUNG UE37D6570.
Televize SAMSUNG UE37D6570
Zvětšit fotografii
Návod k použití pro Televize SAMSUNG UE37D6570
Český návod SAMSUNG k použití výrobku Televize SAMSUNG UE37D6570 udává:


1) Obsah balení
2) Zapojení a montáž
3) Nastavení výrobku SAMSUNG
4) Řešení problémů odborná pomoc
5) Kontakt na opravny a servis SAMSUNG
6) Značka: SAMSUNG
7) EAN kód: 8806071288130
Návod k použití Televize SAMSUNG UE37D6570

Jste-li majitelem Televize SAMSUNG UE37D6570 od SAMSUNG a vlastníte návod k použití či servisní manuál pomožte nám rozšířit databázi a nahrajete nám svůj manuál. Pomůžete ostatním uživatelům, hledající návody pro správnou funkci výrobku.
- upload souboru s návodem je možné ve formátech (doc, pdf, jpg)

Televize SAMSUNG UE37D6570 -
Pohodlně se usaďte a nechte se unést zážitky, které vám přináší televizor LED řady 6. Nový vzrušující svět televizorů Premium Smart TV vám otevírá novou dimenzi domácí zábavy, ve kterém vám vestavěná služba Smart Hub umožní stát se aktivní součástí televizní zábavy. Vše od procházení webu až po vychutnávání si fotografií a domácích videí je jednodušší a mnohem zábavnější než kdykoli dříve. 3D zobrazení a jedinečný design One vám přinesou ještě hlubší zážitky ze zábavy a umožní vám skutečný únik z reality. Brilantní kvalita realistického 3D obrazu televizorů LED řady 7 popírá jakoukoli logiku a umožní vám vychutnávat si filmy, hry a všechna oblíbená multimédia na zcela nové úrovni.

Objevte nový rozměr televizní zábavy
Inovujte na maximální 3D zážitek s televizorem LED 6500, který prostřednictvím technologie 3D Sound Effect od společnosti Samsung automaticky synchronizuje pokročilý 3D obraz s tím nejnovějším v oblasti 3D zvuku. Tento špičkový výkon zajišťuje novátorská technologie Samsung 3D HyperReal Engine, která zlepšuje obraz a optimalizuje výkon tak, abyste mohli sledovat nejživější a křišťálově čistý obraz v rozlišení HD. Funkce Micro Dimming, díky níž jsou dokonalé i ty nejmenší detaily obrazu, vás prostě ohromí. S novými 3D brýlemi, které jsou mimořádně lehké, mají ergonomický design a jsou vybavené technologií převodu na 3D obraz v reálném čase, je tento televizor LED Smart TV připravený na to, aby vdechl nový život vašim 2D filmům a celé domácí zábavě.

Dokonalá centrála domácí zábavy
Špičkové možnosti připojení vám umožňují vychutnávat si všechen svůj digitální obsah a funkce komunikace na jednom místě. Funkce AllShare umožňuje bezdrátově připojit televizor ke všem kompatibilním digitálním zařízením, takže získáte přístup k hudbě, filmům a fotografiím, které jsou na nich uložené. Můžete si také stáhnout počítačový software AllShare, který vám umožní prohledávat obsah uložený v počítači, vysílat jej a přehrávat na televizoru. Vstupy rozhraní HDMI umožňují přímo připojit až čtyři zařízení, takže budete moci sledovat a sdílet mnohem více obsahu. Technologie Cinema Black automaticky upravuje jas černých pásů na obrazovce, abyste se při sledování filmů cítili jako v kině. A pokud hledáte maximální pohodlí, s funkcí Anynet získáte funkce všech samostatných dálkových ovladačů v jednom stylovém ovladači.

Zažijte vylepšené detaily obrazu, podání barev a ovládání
S mimořádně pokročilou technologií zobrazení od společnosti Samsung si vychutnáte dosud nevídanou kvalitu obrazu. Špičková technologie Micro Dimming zajišťuje výjimečný poměr kontrastu s čistší bílou a hlubší černou barvou, díky čemuž si sledování televizoru skutečně užijete. A vzhledem k tomu, že na obrazovce nebudou žádné rušivé světelné efekty, vychutnáte si i ty nejmenší detaily, které obvykle nejsou vidět. Technologie HyperReal Engine a podsvícení LED zlepšují obraz a optimalizují výkon tak, abyste mohli sledovat křišťálově čistý obraz s rozlišením Full HD. Technologie Wide Colour Enhancer Plus zase pomocí složitých algoritmů vytváří přirozenější barvy a odhaluje tóny a odstíny, které jsou jinak neviditelné.

Specifikace
3D LED SMART TV 37"(94 cm), Full HD 1920x1080, 16:9, 200 Hz CMR ( Clear Motion Rate), Ultra Slim design 12mm, SMART TV funkce : zabudovaný WIFI adaptér, Smart Hub ( přístup k aplikacím s obsahem), webový prohlížeč (video/flash) Search all, Skype? na Samsung TV (podpora HD při použití kamery Samsung CY-STC1100 ), Your video, Social TV (Facebook, Twitter, G-talk vše v jedné aplikaci), PVR Personal Video Recorder - nahrávání na USB zařízení + Time shift ready, podpora Smart telefonu jako ovladače, Samsung Full HD 3D, unikátní technologie konverze videa z 2D do 3D, procesor 3D HyperReal Engine, 3D zvuk, Ultra Clear Black Panel,
integrovaný digitální tuner DVB-T/C/S2 MPEG 4 (pozemní/kabelový/satelitní), analogový tuner, EPG, CI+ slot, SRS TheaterSound HD, Dolby Digital +, Zvukový výstup 2x10W, mód Zábava, Herní mód, sleep timer/off timer,
2xRF vstup, 4xHDMI 1.4, 2xSCART, komponentní, kompozitní a optický výstup, PC input, PC Audio vstup, vstup na sluchátka, DVI Audio vstup, Anynet+ (HDMI-CEC), BD Wise, 3xUSB, USB 2.0 Movie, AllShare, 1x Ethernet (LAN),
designový ovladač TM1060 je součastí dodávky,
TXT 1000 stran, 1 Tuner PIP,
EU Eco známka, Eco light sensor, Stand-by příkon < 0,1W, Vesa Wall Mount Support,
otočný strukturovaný černý čtvercový podstavec.
Pro plnohodnotný 3D zážitek je nutné použít aktivní 3D brýle Samsung(nejsou součastí balení).

Diskuse Otázky a odpovědi týkájící se českého návodu k použití Televize SAMSUNG UE37D6570

Vložit nový příspěvek Televize SAMSUNG UE37D6570

Předmět: srovnání SAMSUNG UE37D6570 a SAMSUNG UE37D6530
Datum: 2011-11-16 20:02:35Autor: Michal
Dobrý den chci se zeptat jestli funkci Micro Dimming má model Samsung UE37D6570 i model Samsung UE37D6530?? A dále by mě zajímalo jaký je rozdíl mezi těmito dvěma modely??
Děkuji za odpověď.
Odpovědět

Vložit dotaz nebo reakci k Televize SAMSUNG UE37D6570

* označené položky jsou povinné, vyplňte je, prosím.
Předmět *:
Jméno *: email:
Text zprávy *:
Opiště kód *: "NAVOD" - (antispamová ochrana)
Chcete-li dostat odpověď na Váš příspěvek, vyplňte
položku "Email". Vaše emailová adresa zde nebude zveřejněna, ani jinak využita.

 

Nápověda Nápověda:

Nenašli jste co jste hledali?
Zkuste Google vyhledávání!
Custom Search

ZNAČKY
Katalog značek - jestliže značku nenaleznete, klikněte zde:
"seznam všech značek"

> Spokey
> HOMECAST
> MUSCAT
> BENETTON
> DELOCK
> TOPFIELD
> CHANEL
> ROBERTO CAVALLI
> FORTRON
> NUTRAM
> T-MOBILE
> NAOMI CAMPBELL
> P + P KARTON
> AIGNER
> FARM FOOD
> BLOMBERG
> OCEAN DREAM
> ESCADA
> TIGI
> ANTE
> ZYXEL
> TIFFEN
> XTREAMER
> RIKEN
> Eaget
> MANDARINA DUCK
> PURE
> FISKARS
> GABBER
> LABTEC
> SPCA SPORTS CAMERA
> Jar
> SCHMUSY
> Benefit
> CAMELBAK

NÁVODY V ČEŠTINĚ
> AUDIO VIDEO TECHNIKA
> BíLá TECHNIKA
> DIGITáLNí FOTO
> KOSMETIKA, PARFéMY, HODINKY
> MOBILNí TELEFONY
> NáBYTEK
> POčíTAčE
> RELAXACE A MASážE
> SPORT, OUTDOOR
> ZáBAVA

NAVODY-MANUALY.cz - Český návod k obsluze a manuály ke stažení
sitemap.xml