NÁVODY a MANUÁLY | Hledáte uživatelský manuál nebo návod k použití? | dětský nábytek | splátky | led monitory | kosmetika | hračky |
Český manuál a návod

Transovosan Gel 100 ml

Český návod k použití Transovosan Gel 100 ml - Transovosan je přírodní preparát a nikoliv uměle
               

 

Návod k použití Transovosan Gel 100 ml

Český návod k použití Transovosan Gel 100 ml je povinnen přikládat prodejce zboží ke každému výrobku, tuto povinnost jim přikládá zákon.
Pokud manuál k Transovosan Gel 100 ml nebyl přiložen, je to porušení a návod k obsluze by Vám měl prodejce zboží dodat. Databáze návodů je průběžně doplňována uživateli a aktualizovaná o nové manuály - databázi můžete rozšířit i vy - máte-li český návod nebo servisní manuál k tomuto produktu, nahrajte nám jej. Pomůžete tak ostatním uživatelům, děkujeme!


Náš server Vám pomůže s užíváním Transovosan Gel 100 ml, databáze je doplňována zkušenými lidmi a fanoušky výrobce AREKO. Přečtěte si také diskuzi k Transovosan Gel 100 ml.
Transovosan Gel 100 ml
Zvětšit fotografii
Návod k použití pro Transovosan Gel 100 ml
Český návod AREKO k použití výrobku Transovosan Gel 100 ml udává:


1) Obsah balení
2) Zapojení a montáž
3) Nastavení výrobku AREKO
4) Řešení problémů odborná pomoc
5) Kontakt na opravny a servis AREKO
6) Značka: AREKO
7) EAN kód: 8594022102115
Návod k použití Transovosan Gel 100 ml

Jste-li majitelem Transovosan Gel 100 ml od AREKO a vlastníte návod k použití či servisní manuál pomožte nám rozšířit databázi a nahrajete nám svůj manuál. Pomůžete ostatním uživatelům, hledající návody pro správnou funkci výrobku.
- upload souboru s návodem je možné ve formátech (doc, pdf, jpg)

Transovosan Gel 100 ml -
Transovosan je přírodní preparát a nikoliv uměle vytvořená chemická sloučenina. Jeho základní předností je, že příznivě působí na organismus na buněčné úrovni. V řadě orgánů lidského těla mohou existovat tzv. "spící buňky", které se na základě vnějších impulsů (stres, dlouhodobá zátěž, vyčerpání apod.) mohou probudit ke své zhoubné činnosti. Zásadní výhodou účinné látky PNAE je, že neohrožuje zdravé buňky, naopak je pomáhá vyživovat. Zdravé buňky totiž obsahují enzym, který štěpí fosfolipidy PNAE. Zbylé štěpy pak pomáhají při regeneraci buněčných membrán. V narušených buňkách tento enzym není funkční, buňky tedy nemohou fosfolipid PNAE rozštěpit, ten se hromadí v buňce a svou zvýšenou koncentrací zvyšuje permeabilitu (propustnost) buněčných membrán, které tak ničí. Transovosan gel zvyšuje lokální koncentraci fosfolipidů PNAE v tkáních a spolu s kapslemi Ovosan podporuje jejich celotělové působení. Transovosan gel je možné aplikovat dlouhodobě, neboť je bez jakýchkoliv vedlejších účinků. Rychle se vstřebává a proniká hluboko do tkání.   Kdy Transovosan gel pomáhá: posiluje přirozenou činnost imunitního systému, příznivě ovlivňuje fyzickou aktivitu, napomáhá regeneraci organismu, napomáhá detoxikovat organismus, příznivě ovlivňuje regeneraci kloubních tkání.   Složení:  aqua, helianthus annuus seed oil, egg yolk extract, glycerin, glyceryl stearate, beeswax, lecithin, hydroxyethylcellulose, salicylic acid, benzoic acid, chloroacetamide, sodium benzoate, 2-bromo-2-nitropropane-1,3-diol, parfum, citronellol, coumarin, geraniol, linalool, limonene, butylphenyl methylpropional, hexyl cinnamal, alpha-isomethyl ionone, hydroxyisohexyl 3-cyclohexene carboxaldehyde Dávkování: Gel aplikujeme na pokožku a lehce vetřeme. Pro dosažení co nejvyššího účinku a celotělového působení je vhodné kombinovat s doplňkem stravy Ovosan. Při dlouhodobé aplikaci (6-8 týdnů) dochází k posílení přirozených obranných schopností organismu. Současně je vhodné zajistit přívod cca 2,5-3 litrů tekutin denně pro lepší detoxikaci organismu. Balení: 100 ml Upozornění: Pouze k zevnímu použití. Uchovávat v suchu a temnu při teplotě od 5 do 25°C. Nevhodné pro děti do 3 let. Obsahuje chloracetamid. Kontraindikace nejsou známy. Transovosan neobsahuje syntetická barviva, rovněž není návykový. Nejsou známé jakékoliv negativní vedlejší účinky ani nepříznivé interakce s léky. Transovosan nenarušuje žádné léčebné postupy. Nepoškozuje krvetvorbu. Transovosan může používat každý člověk bez ohledu na zdravotní stav.   Doporučujeme kombinovat s produktem Ovosan. V naší nabídce naleznete i další produkty značky Areko.

Diskuse Otázky a odpovědi týkájící se českého návodu k použití Transovosan Gel 100 ml

Vložit nový příspěvek Transovosan Gel 100 ml

Předmět: Dotaz
Datum: 2014-03-05 15:15:57Autor: Korbičková
Dobrý den, je možné transovosan gel používat na poraněnou kůži - otevřené ranky a na kůži po ozařování. Děkuji za odpověď. Korbičková
Odpovědět

Vložit dotaz nebo reakci k Transovosan Gel 100 ml

* označené položky jsou povinné, vyplňte je, prosím.
Předmět *:
Jméno *: email:
Text zprávy *:
Opiště kód *: "NAVOD" - (antispamová ochrana)
Chcete-li dostat odpověď na Váš příspěvek, vyplňte
položku "Email". Vaše emailová adresa zde nebude zveřejněna, ani jinak využita.

 

Nápověda Nápověda:

Nenašli jste co jste hledali?
Zkuste Google vyhledávání!
Custom Search

ZNAČKY
Katalog značek - jestliže značku nenaleznete, klikněte zde:
"seznam všech značek"

> APETIT
> EQUIP
> KRUPS
> NESPRESSO
> ANGEL SCHLESSER
> HAGEN
> YO
> NICKELODEON
> FERRINO
> CANADIEN
> ARDO
> DAVIDOFF
> ALBI
> CHEVIGNON
> AQUA EXOTIC
> XTREAMER
> TOSHIBA
> KONICA MINOLTA
> MINOLTA SPOTŘEBÁK
> BAKKER MAGNETICS
> JIL SANDER
> CHANEL
> DOLCE & GABBANA
> DINO
> DICAPAC
> TOMMY BAHAMA
> GIATDRAGON
> IMEDEEN
> HAPPY DOG
> BRITNEY SPEARS
> MERCO
> ANF
> GIANFRANCO FERRE
> REDDY
> ROUNDUP

NÁVODY V ČEŠTINĚ
> AUDIO VIDEO TECHNIKA
> BíLá TECHNIKA
> DIGITáLNí FOTO
> KOSMETIKA, PARFéMY, HODINKY
> MOBILNí TELEFONY
> NáBYTEK
> POčíTAčE
> RELAXACE A MASážE
> SPORT, OUTDOOR
> ZáBAVA

NAVODY-MANUALY.cz - Český návod k obsluze a manuály ke stažení
sitemap.xml