NÁVODY a MANUÁLY | Hledáte uživatelský manuál nebo návod k použití? | ovladače, drivers | autosedačky | dětské potřeby | hodinky | led monitory | hračky | šperky |
Český manuál a návod

Třídenní pobyt v lázních v Čechách i na Moravě Liberecko pro 1 osobu ve dvoulůžkovém pokoji (okr. Liberec), Kraj: Liberecký

Český návod k použití Třídenní pobyt v lázních v Čechách i na Moravě Liberecko pro 1 osobu ve dvoulůžkovém pokoj
               

 

Návod k použití Třídenní pobyt v lázních v Čechách i na Moravě Liberecko pro 1 osobu ve dvoulůžkovém pokoji (okr. Liberec), Kraj: Liberecký

Český návod k použití Třídenní pobyt v lázních v Čechách i na Moravě Liberecko pro 1 osobu ve dvoulůžkovém pokoji (okr. Liberec), Kraj: Liberecký je povinnen přikládat prodejce zboží ke každému výrobku, tuto povinnost jim přikládá zákon.
Pokud manuál k Třídenní pobyt v lázních v Čechách i na Moravě Liberecko pro 1 osobu ve dvoulůžkovém pokoji (okr. Liberec), Kraj: Liberecký nebyl přiložen, je to porušení a návod k obsluze by Vám měl prodejce zboží dodat. Databáze návodů je průběžně doplňována uživateli a aktualizovaná o nové manuály - databázi můžete rozšířit i vy - máte-li český návod nebo servisní manuál k tomuto produktu, nahrajte nám jej. Pomůžete tak ostatním uživatelům, děkujeme!


Náš server Vám pomůže s užíváním Třídenní pobyt v lázních v Čechách i na Moravě Liberecko pro 1 osobu ve dvoulůžkovém pokoji (okr. Liberec), Kraj: Liberecký, databáze je doplňována zkušenými lidmi a fanoušky výrobce . Přečtěte si také diskuzi k Třídenní pobyt v lázních v Čechách i na Moravě Liberecko pro 1 osobu ve dvoulůžkovém pokoji (okr. Liberec), Kraj: Liberecký.

Zvětšit fotografii
Návod k použití pro Třídenní pobyt v lázních v Čechách i na Moravě Liberecko pro 1 osobu ve dvoulůžkovém pokoji (okr. Liberec), Kraj: Liberecký
Český návod k použití výrobku Třídenní pobyt v lázních v Čechách i na Moravě Liberecko pro 1 osobu ve dvoulůžkovém pokoji (okr. Liberec), Kraj: Liberecký udává:


1) Obsah balení
2) Zapojení a montáž
3) Nastavení výrobku
4) Řešení problémů odborná pomoc
5) Kontakt na opravny a servis
Návod k použití Třídenní pobyt v lázních v Čechách i na Moravě Liberecko pro 1 osobu ve dvoulůžkovém pokoji (okr. Liberec), Kraj: Liberecký

Jste-li majitelem Třídenní pobyt v lázních v Čechách i na Moravě Liberecko pro 1 osobu ve dvoulůžkovém pokoji (okr. Liberec), Kraj: Liberecký od a vlastníte návod k použití či servisní manuál pomožte nám rozšířit databázi a nahrajete nám svůj manuál. Pomůžete ostatním uživatelům, hledající návody pro správnou funkci výrobku.
- upload souboru s návodem je možné ve formátech (doc, pdf, jpg)

Třídenní pobyt v lázních v Čechách i na Moravě Liberecko pro 1 osobu ve dvoulůžkovém pokoji (okr. Liberec), Kraj: Liberecký -
RELAXACE PRO DVA SE SLEVOU
Masáže, bahenní koupele, minerální bazény, sauna, výborné jídlo, pohoda a naprostá relaxace. Co více si přát? Věnujte chvíle plné relaxace a odpočinku. Dny, které můžete trávit společně.
Třídenní pobyt v překrásném prostředí lázní. Na výběr máte níže uvedené lokality a je jen na Vás, pro jaký program se rozhodnete.
Minirelax v Poděbradech
Ubytováni budete na 2 noci v ***hotelu v centru lázeňského města Poděbrady. Balíček zahrnuje dále welcome drink, polopenzi (snídaně formou bufetu, servírované večeře) a relaxaci - japonskou masáž, reflexologii plosek nohou, návštěvu solné jeskyně.
Balíček Liberecko
Cena zahrnuje 2x ubytování ve ***hotelu, plnou penzi, konzultaci s lékařem a následných 6 procedur - slatina, koupele, masáže, elektroléčba.
Balíček Olomoucko
Cena balíčku zahrnuje 2x ubytování ve ***hotelu v pokoji Standard nebo Exclusive či Apartmán (APP a Ex mají navíc terasu s možností posezení venku), plnou penzi, konzultaci s lékařem. Pobyt nabízí 2 částečné klasické masáže, 2 uhličité koupele se zábaly a 1 zábal zad z bahna z Mrtvého moře, vstup do wellness centra a bazénu.
Balíček Mariánky
Cena pobytu zahrnuje 2x ubytování ve ****hotelu, polopenzi, 1x masáž Dolce Vita, 1x písečnou světelnou terapii na slunečním ostrově, 1x minerální koupel s přísadou z Mrtvého moře, volný vstup do hotelového bazénu, sauny, Kneippovy kúry a tropické sprchy.
Rekondiční karlovarský balíček
Při příjezdu pro Vás bude připraven dvoulůžkový pokoj ****hotelu na 2 noci a aperitiv. Stravování je zajištěno formou polopenze (snídaně formou bufetu a večeře formou 3-chodového menu dle výběru). Pro relaxaci je v ceně balíčku částečná klasická masáž, perličková koupel a sauna s wirpoolem.

Ubytování
Budete ubytování v lázeňském hotelu v 1 - 2 lůžkovém pokoji.
Stravování
Dle vybrané lokality - plná penze či polopenze.

Podmínky
Uvedené procedury jsou vhodné pro ženy i muže od 18 let. Není vhodné pro těhotné ženy.
Počasí
Počasí nemá na průběh procedur žádný vliv, probíhají za každého počasí.
Čas
Program je sestaven zhruba do tří dnů.
Počet účastníků
Lázeňský pobyt je určen pro jednu nebo dvě osoby.
Sezóna
Lázně je možné navštívit kdykoliv v průběhu roku. Nejkrásnější měsíce jsou však od dubna do října.
Měli byste vědět
Cena nemusí zahrnovat povinný lázeňský poplatek a prohlídku u lékaře. Vezměte si rovněž léky, které pravidelně užíváte a upozorněte na to lékaře při vstupní prohlídce.
Rezervace termínu
Alespoň 4 týdny předem.

Diskuse Otázky a odpovědi týkájící se českého návodu k použití Třídenní pobyt v lázních v Čechách i na Moravě Liberecko pro 1 osobu ve dvoulůžkovém pokoji (okr. Liberec), Kraj: Liberecký - k tomuto výrobku není položena žádná otázka - buďte první!

Vložit dotaz nebo reakci k Třídenní pobyt v lázních v Čechách i na Moravě Liberecko pro 1 osobu ve dvoulůžkovém pokoji (okr. Liberec), Kraj: Liberecký

* označené položky jsou povinné, vyplňte je, prosím.
Předmět *:
Jméno *: email:
Text zprávy *:
Opiště kód *: "NAVOD" - (antispamová ochrana)
Chcete-li dostat odpověď na Váš příspěvek, vyplňte
položku "Email". Vaše emailová adresa zde nebude zveřejněna, ani jinak využita.

 

Nápověda Nápověda:

Nenašli jste co jste hledali?
Zkuste Google vyhledávání!
Custom Search

ZNAČKY
Katalog značek - jestliže značku nenaleznete, klikněte zde:
"seznam všech značek"

> EUCERIN
> CERATIO
> WHISKAS
> MASTER-STEEL
> CADILLAC
> COWON
> GLORIA VANDERBILT
> NIKKO
> CHANEL
> JEAN DESPREZ
> FLAMINGO
> KRIZIA
> AQUAEL
> LITE-ON
> AQUAPLAY
> WEIL
> KOMVET
> HOMECAST
> RENUTO
> PEACH
> JUVELIN
> EVOLVE
> JVC
> REMOSKA
> LES PETITES BÉBETTES
> EDIMAX
> ADOBE
> MAKEUP TRADING
> GEMBIRD
> EMGETON
> CAMELION
> PUMA
> KÉRASTASE
> ROCES
> ONTARIO

NÁVODY V ČEŠTINĚ
> AUDIO VIDEO TECHNIKA
> BíLá TECHNIKA
> DIGITáLNí FOTO
> KOSMETIKA, PARFéMY, HODINKY
> MOBILNí TELEFONY
> NáBYTEK
> POčíTAčE
> RELAXACE A MASážE
> SPORT, OUTDOOR
> ZáBAVA

NAVODY-MANUALY.cz - Český návod k obsluze a manuály ke stažení
sitemap.xml