NÁVODY a MANUÁLY | Hledáte uživatelský manuál nebo návod k použití? | hračky | návody a manuály | led monitory | hodinky | kosmetika | šperky |
Český manuál a návod

TV karta EVOLVE Galaxy HD DVB-T (DT-3020HD)

Český návod k použití TV karta EVOLVE Galaxy HD DVB-T (DT-3020HD) - Evolve Galaxy je multimediál
               

 

Návod k použití TV karta EVOLVE Galaxy HD DVB-T (DT-3020HD)

Český návod k použití TV karta EVOLVE Galaxy HD DVB-T (DT-3020HD) je povinnen přikládat prodejce zboží ke každému výrobku, tuto povinnost jim přikládá zákon.
Pokud manuál k TV karta EVOLVE Galaxy HD DVB-T (DT-3020HD) nebyl přiložen, je to porušení a návod k obsluze by Vám měl prodejce zboží dodat. Databáze návodů je průběžně doplňována uživateli a aktualizovaná o nové manuály - databázi můžete rozšířit i vy - máte-li český návod nebo servisní manuál k tomuto produktu, nahrajte nám jej. Pomůžete tak ostatním uživatelům, děkujeme!


Náš server Vám pomůže s užíváním TV karta EVOLVE Galaxy HD DVB-T (DT-3020HD), databáze je doplňována zkušenými lidmi a fanoušky výrobce EVOLVE. Přečtěte si také diskuzi k TV karta EVOLVE Galaxy HD DVB-T (DT-3020HD).
TV karta EVOLVE Galaxy HD DVB-T (DT-3020HD)
Zvětšit fotografii
Návod k použití pro TV karta EVOLVE Galaxy HD DVB-T (DT-3020HD)
Český návod EVOLVE k použití výrobku TV karta EVOLVE Galaxy HD DVB-T (DT-3020HD) udává:


1) Obsah balení
2) Zapojení a montáž
3) Nastavení výrobku EVOLVE
4) Řešení problémů odborná pomoc
5) Kontakt na opravny a servis EVOLVE
6) Značka: EVOLVE
7) EAN kód: 8594161332923
Návod k použití TV karta EVOLVE Galaxy HD DVB-T (DT-3020HD)

Jste-li majitelem TV karta EVOLVE Galaxy HD DVB-T (DT-3020HD) od EVOLVE a vlastníte návod k použití či servisní manuál pomožte nám rozšířit databázi a nahrajete nám svůj manuál. Pomůžete ostatním uživatelům, hledající návody pro správnou funkci výrobku.
- upload souboru s návodem je možné ve formátech (doc, pdf, jpg)

TV karta EVOLVE Galaxy HD DVB-T (DT-3020HD) -
Evolve Galaxy je multimediální HD DVB-T rekordér s podporou MPEG-4 HD/AVC/H.264/MPEG-2. Umožní vám nahrávat/přehrávat z USB flash disku většinu multimediálních souboru ve formátech MKV, DiVX, MPG, MP3, MOV nebo JPEG. Má plnou podporou českého teletextu a Elektronického programového průvodce (EPG). Televizní program je možné nahravat na USB flash disk v digitální kvalitě. Podporuje funkci TimeShift, která umožňuje záznam i sledování TV programu v kterémkoliv nahraném místě, zatímco sledovaný program je ještě nahráván, nebo pozastavení živého TV vysílání a jeho následné obnovení od místa přerušení. Obsahuje přehledné české menu, má snadnou obsluhu, možnost naplánování záznamu v době vaší nepřítomnosti doma a jeho spotřeba v pohotovnostím režimu je menší než 1 W. Specifikace ? HD DVB-T přijímač/rekordér ? plně kompatibilní s MPEG-4 HD/MPEG-4 SD/AVC/H.264 HP@L4 ? zpětně kompatibilní s MPEG-2 a MPEG-4 SD ? podpora Dolby Digital Plus (EAC3) ? HDMI 1.3 ? TimeShift ? 4-místný LED displej zobrazuje číslo sledovaného DVB-T kanálu a v pohotovostním režimu zobrazí aktuální čas ? nahrávání na USB disk: možnost nahrávat okamžitě nebo naplánovat nahrávání pomocí EPG ? podpora časového nahrávání (ruční zadání času spuštění a ukončení záznamu) ? po ukončení plánovaného nahrávání možnost automatického vypnutí do ''Pohotovostního režimu'' ? záznam je ukládán ve formátu *.TS nebo *.MPG ? obrazový režim 4:3PS/4:3LB/16:9/Auto ? rozlišení 576p, 720p, 1080i, 1080p ? podpora formátu MKV (Matroska) ? podpora FAT32/NTFS ? snadná automatická instalace a ladění programů nebo ladění po kanálech nebo po frekvencích ? možnost ručního třídění programů (až 8 skupin ''Oblíbených) ? přehledné české, slovenské, polské, maďarské, anglické menu na obrazovce ? český Elektronický programový průvodce (EPG) ? český teletext ? podpora MKV/H.264/MOV/MPEG/MP3/WMA/JPEG ? podpora zobrazení externích českých DivX/MKV titulků ? rychlé posun u převíjení filmů, až 24x rychlostí ? automatická prezentace fotografií s přechodovými efekty a hudbou na pozadí ? podpora tvorby Playlistů - hudba nebo fotografie ? rodičovský zámek ? podpora aktualizace přístroje z USB portu ? dvě hry (Othello, Sudoku) ? spotřeba v provozu: 5 W ? spotřeba v pohotovostním režimu: do 1 W ? rozměry: 19 (š) x 4,5 (v) x 13,5 (h) cm ? hmotnost: 500 g Rozhraní: ? HDMI ? SCART ? kompozitní výstup (CVBS) ? digitální koaxiální audio výstup ? analogový audio výstup ? USB port ? anténní vstup/výstup Balení obsahuje: ? HD DVB-T rekordér EVOLVE Galaxy ? dálkový ovladač ? uživatelský manuál Další informace naleznete na webu výrobce www.evolve.cz

Diskuse Otázky a odpovědi týkájící se českého návodu k použití TV karta EVOLVE Galaxy HD DVB-T (DT-3020HD)

Vložit nový příspěvek TV karta EVOLVE Galaxy HD DVB-T (DT-3020HD)

Předmět: Návod
Datum: 2011-12-06 07:08:55Autor: Romulus
http://www.evolve.cz/ftp/DVBT/galaxy_dt_3020hd/manual/galaxy_dt_3020hd_user_manual_cz.pdf
Odpovědět


Předmět: AVI
Datum: 2021-11-25 17:41:23Autor: Jan Chalupny
Dobry den, jde nejak upgradeovat software v tomto zarizeni aby umel prehravat i AVI soubory, prosim? Nekdy pise, ze nema videdo kodek, jindy ze nema audio kodek.
Jak ho vylepsim, prosim?
Dekuji Honza
Odpovědět

Vložit dotaz nebo reakci k TV karta EVOLVE Galaxy HD DVB-T (DT-3020HD)

* označené položky jsou povinné, vyplňte je, prosím.
Předmět *:
Jméno *: email:
Text zprávy *:
Opiště kód *: "NAVOD" - (antispamová ochrana)
Chcete-li dostat odpověď na Váš příspěvek, vyplňte
položku "Email". Vaše emailová adresa zde nebude zveřejněna, ani jinak využita.

 

Nápověda Nápověda:

Nenašli jste co jste hledali?
Zkuste Google vyhledávání!
Custom Search

ZNAČKY
Katalog značek - jestliže značku nenaleznete, klikněte zde:
"seznam všech značek"

> DOG CONTROL
> KOMVET
> TDK
> B.F. GOODRICH
> Cyclone
> SHARKS
> MATTHEW WILLIAMSON
> SARAH JESSICA PARKER
> LEADTEK
> SWEEX
> LITE-ON
> TAMRON
> MUSTER&DIKSON
> GOGEN
> SIEMENS
> PET INN
> TRANSCEND
> ALYSSA ASHLEY
> HOLUX
> PALOMA PICASSO
> ARCTIC COOLING
> BARYSHNIKOV
> ALBI
> WINZIP
> TED LAPIDUS
> Bonux
> TONTARELLI
> HUBERT DE MONTANDON
> MBS
> CLINIQUE
> ROYAL
> BABABING
> AQUA MEDIC
> DELL
> ARDES

NÁVODY V ČEŠTINĚ
> AUDIO VIDEO TECHNIKA
> BíLá TECHNIKA
> DIGITáLNí FOTO
> KOSMETIKA, PARFéMY, HODINKY
> MOBILNí TELEFONY
> NáBYTEK
> POčíTAčE
> RELAXACE A MASážE
> SPORT, OUTDOOR
> ZáBAVA

NAVODY-MANUALY.cz - Český návod k obsluze a manuály ke stažení
sitemap.xml