NÁVODY a MANUÁLY | Hledáte uživatelský manuál nebo návod k použití? | dětské potřeby | hodinky | autosedačky | odborná pomoc | návody a manuály | kosmetika | splátky |
Český manuál a návod

TV karta PINNACLE DVB-T 73e (23054)

Český návod k použití TV karta PINNACLE DVB-T 73e (23054) - Mini tuner ? Mega výkon! Digitální T
               

 

Návod k použití TV karta PINNACLE DVB-T 73e (23054)

Český návod k použití TV karta PINNACLE DVB-T 73e (23054) je povinnen přikládat prodejce zboží ke každému výrobku, tuto povinnost jim přikládá zákon.
Pokud manuál k TV karta PINNACLE DVB-T 73e (23054) nebyl přiložen, je to porušení a návod k obsluze by Vám měl prodejce zboží dodat. Databáze návodů je průběžně doplňována uživateli a aktualizovaná o nové manuály - databázi můžete rozšířit i vy - máte-li český návod nebo servisní manuál k tomuto produktu, nahrajte nám jej. Pomůžete tak ostatním uživatelům, děkujeme!


Náš server Vám pomůže s užíváním TV karta PINNACLE DVB-T 73e (23054), databáze je doplňována zkušenými lidmi a fanoušky výrobce PINNACLE. Přečtěte si také diskuzi k TV karta PINNACLE DVB-T 73e (23054).
TV karta PINNACLE DVB-T 73e (23054)
Zvětšit fotografii
Návod k použití pro TV karta PINNACLE DVB-T 73e (23054)
Český návod PINNACLE k použití výrobku TV karta PINNACLE DVB-T 73e (23054) udává:


1) Obsah balení
2) Zapojení a montáž
3) Nastavení výrobku PINNACLE
4) Řešení problémů odborná pomoc
5) Kontakt na opravny a servis PINNACLE
6) Značka: PINNACLE
7) EAN kód: 785428230047
Návod k použití TV karta PINNACLE DVB-T 73e (23054)

Jste-li majitelem TV karta PINNACLE DVB-T 73e (23054) od PINNACLE a vlastníte návod k použití či servisní manuál pomožte nám rozšířit databázi a nahrajete nám svůj manuál. Pomůžete ostatním uživatelům, hledající návody pro správnou funkci výrobku.
- upload souboru s návodem je možné ve formátech (doc, pdf, jpg)

TV karta PINNACLE DVB-T 73e (23054) -
Mini tuner ? Mega výkon! Digitální TV tuner pro PC nebo Mac Díky nové generaci čipové sady poskytuje PCTV nanoStick Ultimate vysoce-kvalitní příjem digitální TV a je připraven pro příjem pozemního HDTV vysílání (v MPEG-4 AVC / H.264), v místech kde je toto vysílání dostupné1. Televizní pořady můžete sledovat v celoobrazovkovém režimu, nebo v okně jehož velikost je možné libovolně nastavit. Dodávaný software změní vaše PC nebo Mac v plně vybavený osobní video recorder, který vám umožní nahrávat televizní pořady a používat funkci Timeshift. Uživatelé PC si mohou vybrat pro záznam z formátů MPEG-1 / 2 nebo DivX. Dodávaná aplikace DistanTV vám umožní streamovat televizní vysílání na další počítače v místní síti, nebo na iPhone/iPad přes Wifi nebo 3G. Miniaturní dálkové ovládání v ceně. Popis produktu: * PCTV nanoStick Ultimate je neuvěřitelně kompaktní DVB-T tuner s napájením přes USB, který je perfektním doplňkem k super-tenkým notebookům s operačním systémem Windows nebo Mac. Díky ultra-citlivé technologii dokáže naladit digitální pozemní televizi a rádio i když signál není silný. Je připraven také pro příjem nového pozemního HDTV vysílání. Snadno použitelný software (pro PC i Mac) vám umožní sledovat, zastavit a nahrávat televizní vysílání. Televizní pořady můžete sledovat celoobrazovkovém režimu, nebo v okně jehož velikost je možné libovolně nastavit. PCTV nanoStick Ultimate je dodáván s miniaturním dálkovým ovládáním. * Uživatelé PC mohou použít aplikaci DistanTV pro streamování živého televizního signálu na jiný počítač s operačním systémem Windows po lokální síti, nebo na iPhone/iPad přes Wifi nebo 3G. Klíčové vlastnosti: Udělejte ze svého PC nebo Macu dokonalou TV * Ultra-citlivý příjem digitálního pozemního vysílání a rádia1. * Sledování a nahrávání digitální televize ve standardním a vysokém rozlišení1. * Funkční v aplikaci Windows Media Center. * Dálkové ovládání a miniaturní anténa jsou součástí balení. TVCenter: digitální videorekordér pro vaše PC * Sledujte, zastavte nebo vraťte zpět živé televizní vysílání. * Nahrávejte pořady na vás pěvný disk (MPEG -1/-2, DivX, nebo HDTV) DistanTV: Sdílejte TV tuner s dalšími počítači * Cestujte a sledujte živé televizní vysílání na vašem iPhonu * Streamujte živé televizní vysílání na jeden nebo více počítačů ve vaší lokální síti2. * Sledujte televizi kdekoli jste. Nezáleží na tom, zda jsme připojeni přes WiFi nebo UMTS Obsahuje nový Elgato EyeTV Lite software * Sledujte, zastavte nebo vraťte zpět živé televizní vysílání. * Nahrajte hodiny televizního vysílání na váš Mac Technická specifikace: * Anténní vstup: MCX, 75 Ohm (redukce MCX na IEC je součástí balení) * Formáty pro nahrávání Windows: MPEG-1/-2, DivX?5, MPEG-4 AVC / H.264 (pouze pro záznam HDTV) Mac: MPEG-2, MPEG-4 AVC / H.264 (pouze pro záznam HDTV)

Diskuse Otázky a odpovědi týkájící se českého návodu k použití TV karta PINNACLE DVB-T 73e (23054) - k tomuto výrobku není položena žádná otázka - buďte první!

Vložit dotaz nebo reakci k TV karta PINNACLE DVB-T 73e (23054)

* označené položky jsou povinné, vyplňte je, prosím.
Předmět *:
Jméno *: email:
Text zprávy *:
Opiště kód *: "NAVOD" - (antispamová ochrana)
Chcete-li dostat odpověď na Váš příspěvek, vyplňte
položku "Email". Vaše emailová adresa zde nebude zveřejněna, ani jinak využita.

 

Nápověda Nápověda:

Nenašli jste co jste hledali?
Zkuste Google vyhledávání!
Custom Search

ZNAČKY
Katalog značek - jestliže značku nenaleznete, klikněte zde:
"seznam všech značek"

> DPS
> Whistler
> Česká soda
> ALIGATOR
> FORTRON
> UMBRO
> EQUIP
> ELIZABETH ARDEN
> ANGEL SCHLESSER
> JRS
> TRAYAL
> TONINO LAMBORGHINI
> VREDESTEIN
> TELEFUNKEN
> CHRISTIAN LACROIX
> LENOVO
> ESCADA
> TOYOTA
> FERRINO
> ARROW
> ACRONICS
> WADER
> KONICA MINOLTA
> SCHMUSY
> SIGMA SPORT
> HUADONG
> GENERAL
> ROWENTA
> EMILIO PUCCI
> DISNEY
> BVLGARI
> KODAK
> DOG CONTROL
> POINT OF VIEW
> NEXEN

NÁVODY V ČEŠTINĚ
> AUDIO VIDEO TECHNIKA
> BíLá TECHNIKA
> DIGITáLNí FOTO
> KOSMETIKA, PARFéMY, HODINKY
> MOBILNí TELEFONY
> NáBYTEK
> POčíTAčE
> RELAXACE A MASážE
> SPORT, OUTDOOR
> ZáBAVA

NAVODY-MANUALY.cz - Český návod k obsluze a manuály ke stažení
sitemap.xml