NÁVODY a MANUÁLY | Hledáte uživatelský manuál nebo návod k použití? | dětský nábytek | led monitory | hodinky | návody a manuály | autosedačky | hračky |
Český manuál a návod

Varixinal 90 tbl. + 18 tbl. ZDARMA - 20 let

Český návod k použití Varixinal 90 tbl. + 18 tbl. ZDARMA - 20 let - Varixinal je doporučen lide
               

 

Návod k použití Varixinal 90 tbl. + 18 tbl. ZDARMA - 20 let

Český návod k použití Varixinal 90 tbl. + 18 tbl. ZDARMA - 20 let je povinnen přikládat prodejce zboží ke každému výrobku, tuto povinnost jim přikládá zákon.
Pokud manuál k Varixinal 90 tbl. + 18 tbl. ZDARMA - 20 let nebyl přiložen, je to porušení a návod k obsluze by Vám měl prodejce zboží dodat. Databáze návodů je průběžně doplňována uživateli a aktualizovaná o nové manuály - databázi můžete rozšířit i vy - máte-li český návod nebo servisní manuál k tomuto produktu, nahrajte nám jej. Pomůžete tak ostatním uživatelům, děkujeme!


Náš server Vám pomůže s užíváním Varixinal 90 tbl. + 18 tbl. ZDARMA - 20 let, databáze je doplňována zkušenými lidmi a fanoušky výrobce WALMARK. Přečtěte si také diskuzi k Varixinal 90 tbl. + 18 tbl. ZDARMA - 20 let.
Varixinal 90 tbl. + 18 tbl. ZDARMA - 20 let
Zvětšit fotografii
Návod k použití pro Varixinal 90 tbl. + 18 tbl. ZDARMA - 20 let
Český návod WALMARK k použití výrobku Varixinal 90 tbl. + 18 tbl. ZDARMA - 20 let udává:


1) Obsah balení
2) Zapojení a montáž
3) Nastavení výrobku WALMARK
4) Řešení problémů odborná pomoc
5) Kontakt na opravny a servis WALMARK
6) Značka: WALMARK
Návod k použití Varixinal 90 tbl. + 18 tbl. ZDARMA - 20 let

Jste-li majitelem Varixinal 90 tbl. + 18 tbl. ZDARMA - 20 let od WALMARK a vlastníte návod k použití či servisní manuál pomožte nám rozšířit databázi a nahrajete nám svůj manuál. Pomůžete ostatním uživatelům, hledající návody pro správnou funkci výrobku.
- upload souboru s návodem je možné ve formátech (doc, pdf, jpg)

Varixinal 90 tbl. + 18 tbl. ZDARMA - 20 let -
Varixinal je doporučen lidem, kteří trpí křečovými žilami a dalšími projevy chronické žilní nedostatečnosti. Křečové žíly neboli varixy jsou vakovitě rozšířené, tzv. vinuté žíly. K tvorbě výdutí dochází nejčastěji na podkladě vrozené méněcennosti (oslabení) žilní stěny, ke zhoršení onemocnění může vést i dlouhé stání, těhotenství a nadváha. Varixy mohou také vznikat jako následek prodělaného zánětu hlubokých žil. Mezi příznaky žilní nedostatečnosti patří: bolesti a otoky dolních končetin, pocit "těžkých a unavených" nohou, mravenčení, křeče a svědění, křečové žily, hemoroidy. Pro zachování zdravých žil se doporučuje: nepřekřižovat nohy při sezení, nenosit příliš upnuté kalhoty, které by mohly omezit cirkulaci krve v oblasti stehen a lýtek, nenosit příliš vysoké podpatky. Dále snažit se vyhnout dlouhému stání či sezení, relaxovat s nohami ve vyvýšené poloze, nezapomínat na aktivní pohyb (chůze, jogging, plavání), vyhýbat se konzervovaným potravinám, smaženým jídlům, tabáku, alkoholu a soli.   Kdy Varixinal pomáhá: zmenšuje otoky a bolestivost dolních končetin, příznivě ovlivňuje průchodnost a funkčnost žilních systémů, snižuje pocit únavy a tlaku dolních končetin - projevy "těžkých nohou", omezuje tvorbu hemeroidů, posiluje a stabilizuje cévní stěny.  Produkt Varixinal obsahuje: Extrakt ze semen kaštanu koňského - obsahuje účinnou látku aescin, která patří mezi saponiny. Podporuje žilní cirkulaci a ovlivňuje napětí žilních stěn, snižuje jejich křehkost a lámavost. Navíc odstraňuje malé modřiny a otoky po operacích a úrazech. Extrakt z kořene a mladých stonků listnatce bodlinatého - obsahuje látky, které se vyznačují příznivým účinkem, především ovlivňují vaskulární propustnost. Ruskogeniny a neoruskogeniny zlepšují pružnost cévní stěny, navíc zrychlují průtok krve v žilách a zabraňují tak jejímu městnání.  Extrakt z listů gotu koly - posiluje cévní stěny a zlepšuje průtok krve, takže je cenným prostředkem při křečových žilách. Extrakt z listů a plodů borůvek - obsahují anthokyanosidy, které působí jako antioxidanty. Podporují normální tvorbu pojivové tkáně a odolnost kapilár v organizmu, můžou zlepšit proudění krve v žilách a kapilárách. Složení v 1 tabletě: 1000 mg koňský kaštan, 800 mg listnatec bodlinatý, 250 mg vitamín C, 200 mg borůvky, 100 mg hesperidin Dávkování : 1 tableta denně Balení : 90 tablet + 18 tablet ZDARMA - dávka na 3,5 měsíce Upozornění : Doplněk stravy. Nepřekračujte doporučené denní dávkování. Ukládejte mimo dosah dětí. Přípravek není určen jako náhrada pestré stravy.   V naší nabídce naleznete i další produkty společnosti Walmark.

Diskuse Otázky a odpovědi týkájící se českého návodu k použití Varixinal 90 tbl. + 18 tbl. ZDARMA - 20 let - k tomuto výrobku není položena žádná otázka - buďte první!

Vložit dotaz nebo reakci k Varixinal 90 tbl. + 18 tbl. ZDARMA - 20 let

* označené položky jsou povinné, vyplňte je, prosím.
Předmět *:
Jméno *: email:
Text zprávy *:
Opiště kód *: "NAVOD" - (antispamová ochrana)
Chcete-li dostat odpověď na Váš příspěvek, vyplňte
položku "Email". Vaše emailová adresa zde nebude zveřejněna, ani jinak využita.

 

Nápověda Nápověda:

Nenašli jste co jste hledali?
Zkuste Google vyhledávání!
Custom Search

ZNAČKY
Katalog značek - jestliže značku nenaleznete, klikněte zde:
"seznam všech značek"

> HD Home Design
> VALERA
> ROUNDUP
> HAMMERITE
> ROGZ
> OBSESSED
> YO
> LANDSAIL / DELINTE
> LIZ CLAIBORNE
> FELIX
> BOURJOIS
> SONIA RYKIEL
> MAYBELLINE
> BE-MI
> BLOMBERG
> CEV
> X-PAD
> ESTEE LAUDER
> NIVEA
> PELLS
> EPEE
> BANANA REPUBLIC
> SHOOSHOOS
> BRUNO BANANI
> SHARKS
> AGATHA RUIZ DE LA PRADA
> HANKOOK
> Somat
> OVEČKA SHAUN
> Morreti grande
> COOLER MASTER
> MEDISANA
> Bonux
> IMEDEEN
> CERATIO

NÁVODY V ČEŠTINĚ
> AUDIO VIDEO TECHNIKA
> BíLá TECHNIKA
> DIGITáLNí FOTO
> KOSMETIKA, PARFéMY, HODINKY
> MOBILNí TELEFONY
> NáBYTEK
> POčíTAčE
> RELAXACE A MASážE
> SPORT, OUTDOOR
> ZáBAVA

NAVODY-MANUALY.cz - Český návod k obsluze a manuály ke stažení
sitemap.xml