NÁVODY a MANUÁLY | Hledáte uživatelský manuál nebo návod k použití? | hodinky | splátky | odborná pomoc | hračky | led monitory | návody a manuály | dětský nábytek |
Český manuál a návod

Videokamera SAMSUNG HMX-S16 černá

Český návod k použití Videokamera SAMSUNG HMX-S16 černá - Dovolte mi představit se: jsem vlajkov
               

 

Návod k použití Videokamera SAMSUNG HMX-S16 černá

Český návod k použití Videokamera SAMSUNG HMX-S16 černá je povinnen přikládat prodejce zboží ke každému výrobku, tuto povinnost jim přikládá zákon.
Pokud manuál k Videokamera SAMSUNG HMX-S16 černá nebyl přiložen, je to porušení a návod k obsluze by Vám měl prodejce zboží dodat. Databáze návodů je průběžně doplňována uživateli a aktualizovaná o nové manuály - databázi můžete rozšířit i vy - máte-li český návod nebo servisní manuál k tomuto produktu, nahrajte nám jej. Pomůžete tak ostatním uživatelům, děkujeme!


Náš server Vám pomůže s užíváním Videokamera SAMSUNG HMX-S16 černá, databáze je doplňována zkušenými lidmi a fanoušky výrobce SAMSUNG. Přečtěte si také diskuzi k Videokamera SAMSUNG HMX-S16 černá.

Zvětšit fotografii
Návod k použití pro Videokamera SAMSUNG HMX-S16 černá
Český návod SAMSUNG k použití výrobku Videokamera SAMSUNG HMX-S16 černá udává:


1) Obsah balení
2) Zapojení a montáž
3) Nastavení výrobku SAMSUNG
4) Řešení problémů odborná pomoc
5) Kontakt na opravny a servis SAMSUNG
6) Značka: SAMSUNG
Návod k použití Videokamera SAMSUNG HMX-S16 černá

Jste-li majitelem Videokamera SAMSUNG HMX-S16 černá od SAMSUNG a vlastníte návod k použití či servisní manuál pomožte nám rozšířit databázi a nahrajete nám svůj manuál. Pomůžete ostatním uživatelům, hledající návody pro správnou funkci výrobku.
- upload souboru s návodem je možné ve formátech (doc, pdf, jpg)

Videokamera SAMSUNG HMX-S16 černá -
Dovolte mi představit se: jsem vlajková loď flotily bezpáskových kamer pro normu PAL s vysokým rozlišením se spoustou špičkových vychytávek. Trojice sestřiček HMX-Sxx se liší úložištěm, model 10 používá jen paměťovou kartu SDHD, patnáctka a šestnáctka mají navíc zabudované pevné disky SSD s kapacitou 32, resp. 64 GB a pyšní se premiérovou schopností bezdrátové komunikace Wi-Fi 802.11g/n. Snímací část začíná patnáctinásobným transfokátorem Schneider, jeho přiblížení je plynule nastaveno digitální funkcí IntelliZoom na celkový osmnáctinásobek, objektiv má vypínatelnou optickou stabilizaci. Jednočipový snímač je typu CMOS s deseti miliony obrazových bodů, pro snížení šumu při nízkých hladinách osvětlení používá technologii podsvitu BSI (Back Side Illuminated), která zdvojnásobuje citlivost ve srovnání s tradičními snímači.

Přítel uživatele
Kamera se zapíná odklopením displeje, ovládání si vystačí s několika knoflíky i přes velký počet funkcí zásluhou dotykového zobrazovacího panelu s nabídkami v češtině. V sousedství panelu jsou tlačítka pro transfokaci a spoušť, pod objektivem je rýhovaný knoflík, kterému se dá přiřadit jedna z funkcí zaostřování, ovládání clony, závěrky a korekce expozice o +- 2 EV. Středovým tlačítkem knoflíku se přepíná mezi ručním a manuálním režimem, dotykem zobrazovače lze zvolit zaostřovací bod. Parametry snímání lze svěřit automatice, nebo je kreativně ovlivňovat ručně, v nabídce jsou na jedné straně účinné motivové programy pro získání optimálních záběrů například ve světle svíček nebo při bodovém osvětlení, druhý pól možných úprav představují digitální
efekty, zásadně měnící charakter obrazu třeba na konturovou kresbu nebo barevný reliéf. V plném HD rozlišení se dá snímat po jednotlivých snímcích časosběrně, ve standardním rozlišení je k dispozici opačná funkce ?časová lupa? s natáčecí frekvencí 300 nebo 500 obrázků za vteřinu. Na SSD disk se vejde 340 minut záznamu v nejvyšší HD kvalitě, akumulátor vystačí na přibližně 120 minut provozu a na zobrazovači jsou stále dostupné aktuální informace o zbývající kapacitě paměti i baterie. Baterie se může dobíjet také z počítače přes USB rozhraní.

Po natočení
Pro spojení s digitálními televizory je v příslušenství kabel HDMI, takže hned po natočení můžete spustit projekci v nejvyšší kvalitě na velkoplošné obrazovce. V pokročilých možnostech přehrávání jsou k dispozici různé hudební podkresy, které už při prvním zhlédnutí mohou vylepšit zážitek.
Natočený materiál je kamera připravena upravovat, dovede jednotlivé záznamy nejen rozdělovat a výběrově mazat, ale umí je i spojovat. Funkce tisku scénáře vytvoří fotografický soubor s políčky vybranými v pravidelném intervalu z videozáznamu. Mezi pevným diskem a paměťovou kartou lze soubory kopírovat a přesouvat a například přenášet video upravené v kameře na paměťové kartě do jiného zařízení. Spolupráce s windowsovskými počítači je samsungovsky snadná: v kameře je instalován editační program IntelliStudio, který lze používat hned po propojení kamery s počítačem. Slouží k organizaci, úpravám a sdílení souborů videí i fotografií. Po spuštění automaticky zobrazí všechny mediální soubory v kameře i v počítači, které byly pořízeny technikou Samsung. Přímo z kamery, bez instalačních médií, můžete nainstalovat IntelliStudio do svého počítače a používat jej nezávisle na kameře.
Kvalita obrazu je velmi dobrá, i když ani technologie podsvitu snímače nedovolí překročit podmínku, že k natáčení je zapotřebí světla, a kvalita výsledku je úměrná úrovni osvětlení. Zvuk je zaznamenáván stereofonně v dobré kvalitě dvojicí mikrofonů nad objektivem, pro externí mikrofon je na kameře připraven 3,5 mm jack.

Obrázky do alba
HMX-S16 se osvědčí i jako schopný fotoaparát. Pořizuje snímky se širokoúhlým i klasickým poměrem stran, nejvyšší bodové rozlišení je 10 Mpix. Má vestavěný blesk, citlivost si buď řídí sám, nebo nabídne nastavení ISO od běžných 50 až po extrémních 2400, fotografuje jednotlivě i v sériích, pořídí fotku nejen během natáčení videa, ale i následně při přehrávání je schopen vypreparovat z HD videa slušnou momentku. Stejné digitální efekty jako pro filmování jsou k dispozici pro fotografování, dovede rozeznávat obličeje a má snímací režim kouzelného dotyku, kdy přístroj zaostří a nastaví expozici přesně podle vybraného místa. Fotky můžete poslat tiskárně přes rozhraní PictBridge, nebo bezdrátově do vlastní sítě multimediálních zařízení, jejíž součástí může být televizor, síťové úložiště i počítač s tiskárnou.

Co v manuálu nenajdete
Při natáčení kamerou napájenou ze síťového zdroje se do zvuku nahrává nepravidelné rušivé lupání, způsobované patrně nabíjecí automatikou. Jediná pomoc je natáčet jen s akumulátorem. Nejkratší ohnisková vzdálenost odpovídá základnímu objektivu (45-50 mm u kinofilmového aparátu), takže zejména v místnosti, kde už se nedá udělat krok dozadu, je šířka záběru nedostačující. Hodila by se širokoúhlá předsádka, objektiv má celkem běžný filtrový závit 46 mm, ale Samsung v letošním katalogu předsádku nenabízí, takže bude třeba se rozhlédnout u jiných výrobců a raději před koupí zkontrolovat, jestli ?nevinětuje?. Pro zpracování HD záznamů v profi systémech je třeba ?rozbalit? soubory z H.264 do střihatelného formátu ProRes nebo mxf. Podle mých zkoušek trvá převedení do mxf pro Avid MC 5.0 na Macu s dvoujádrovým procesorem 3,16 GHz sedminásobek stopáže.

Proč ji koupit?
Kamera je při běžné dlaňové velikosti nabita vyspělou technologií a nadstandardními vymoženostmi. Za všechny bych jmenoval tři: velkokapacitní disk SSD s malou spotřebou, zabudovaný editační program a schopnost bezdrátového sdílení.

Zdroj: www.golias.cz


* Full HD videokamera s multi-síťovou konektivitou - Wi-Fi a DLNA pro nejnáročnější uživatele se záznamem na interní SSD disk a optickou stabilizací obrazu objektivu Schneider Kreuznach! Přehrávejte svá Full HD videa na FHDTV s přenosem přes DLNA, sdílejte svá videa přes Wi-Fi, zkuste to bez drátů!
* Full HD rozlišení 1920x1080/i (přehrávání progresivní)
* intuitivní 3D uživatelské prostředí
* fotografie s rozlišením 10Mpx
* formát H.264
* 3,5" dotykový AMOLED displej (1.125.000 pixelů)
* možnost připojení externího příslušenství
* HDMI konektor přímo na těle přístroje
* časosběrný záznam v HD
* vestavěný software pro střih a editaci videa v PC

Specifiakce
* Typ signálu: NTSC
* Paměťové médium: Paměť

Snímač
* Typ snímače: BSI CMOS
* Rozměr snímače : 1 / 2,33"
* Počet pixelů: 10 Mpx

Objektiv
* objektiv Schneider
* F Value 1,8
* Optický zoom: 15
* Digitální zoom: 180x
* Průměr filtru: 46 mm
* Focal Length: 46,3 ~ 694,5 mm

Displej
* Typ zařízení: LCD
* Rozměr: 3,5"
* Počet pixelů: 1,1 M

* Blesk Ano
* Patice Ano

Funkce záznamu videa
* Specifikace videa
- Formát záznamu: H.264
- Rozlišení záznamu: Full HD
- Kvalita záznamu: XF, SF, F
* Rychlost závěrky
- Manuální závěrka
- Auto
- Režim pomalé závěrky (LSS)
* Optická stabilizace obrazu Smart O.I.S.
* Ostření
- Automatické ostření
- Manuální ostření
- Face Detection Focus
* Snímání v noci: Ne
* Tvorba fotografií z videa
* Kompenzace osvětlení
* Citlivost při slabém osvětlení: 3 lux
* Vyvážení bílé
- Auto
- Manuálně

Funkce záznamu zvuku
* Audio Format: AAC
* Vzorkovací frekvence: 48 kHz
* Počet kanálů: 2
* PC CODEC
- PC dekodér
- PC enkodér

Ostatní
* Celosvětový AV výstup: Ne
* Reproduktor
* Nastavení hlasitosti
* Built-in Microphone
* Větrný filtr (WindCut Plus)
* Skutečné stereo
* Audio efekt
- Hlas: Ne
- Hudba: Ne
- Široký zvuk: Ne
- Ozvěna: Ne
* Kopírovaní zvuku: Ne
* External Microphon

Ovládání
* Prehrávání/Pauza
* Zastavení
* FF/FPS
* REW/RPS
* Záznam z linkového vstupu: Ne
* Pomalé přehrávání
* Frame Advance
* Vyhledávání pomocí Shuttle: Ne
* Prezentace
* Ochrana
- výběr
- Vše
* PB volba
- výběr
- Vše
* Vymazat
- výběr
- Vše

Funkcie fotografií
* Statický snímek
- Formát: JPEG
- Rozlišení: 10 M
- Kvalita: SF, F, N
- Záznamové médium: Paměť

Rozhraní
* PC
-USB
- IEEE 1394: Ne
* Video
- Composite
- S-Video: Ne
- Component:Ne
- HDMI
* Audio
- Konektor sluchátek: Ne
* Paměťová karta: Slot na paměťové karty

Paměťové aplikace
* Záznam videoklipu
* Paměťové aplikace: Kompatibilní karta SD, SDHC
* Zabudovaná paměť: 64GB

USB aplikace
* Systém přímého tisku
- DPOF Ne
- PictBridge
* USB Charging

Ostatní
* Indikátor
- Power LED
- Kontrolní indikátor
- Indikátor nabíjení
- Funkční tlačítka s LED
- AF světlo: Ne
- Indikátor přístupu k disku: Ne
* Závit stativu
* Kryt objektivu
* Nabíjení při práci

S/W a PC OS
* OS: Kompatibilní OS Windows 2000 a výše
* Bundle PC S/W: INTELLISTUDIO 2,0

Příslušenství
* AC adaptér/nabíječka
* Síťový kabel
* Baterie
* Popruh Držák
* Kabel A/V kabel
* USB kabel
* Dálkové ovládání
* Instruktážní kniha
* Kapesní průvodce

Napájení
* Spotřeba: LCD on, VF off 3,5 W
* Baterie:
- Materiál článků: LITIUM ION
- Model No.: IA-BP210E
- Výdrž (pro tento model): 2 hodiny

Rozměry & Hmotnost
* Rozměry: 66,3 x 69,5 x 130 mm
* Hmotnost: 420 g

Diskuse Otázky a odpovědi týkájící se českého návodu k použití Videokamera SAMSUNG HMX-S16 černá - k tomuto výrobku není položena žádná otázka - buďte první!

Vložit dotaz nebo reakci k Videokamera SAMSUNG HMX-S16 černá

* označené položky jsou povinné, vyplňte je, prosím.
Předmět *:
Jméno *: email:
Text zprávy *:
Opiště kód *: "NAVOD" - (antispamová ochrana)
Chcete-li dostat odpověď na Váš příspěvek, vyplňte
položku "Email". Vaše emailová adresa zde nebude zveřejněna, ani jinak využita.

 

Nápověda Nápověda:

Nenašli jste co jste hledali?
Zkuste Google vyhledávání!
Custom Search

ZNAČKY
Katalog značek - jestliže značku nenaleznete, klikněte zde:
"seznam všech značek"

> GISLAVED
> PEACH
> STANLEY
> HART&HOLM
> VERA WANG
> UMAX
> TOPCOM
> HÜ-BEN
> MONSTER ENERGY
> ICEBERG
> HILLS
> PARIS HILTON
> BARBIE
> BOGNER
> JELÍNKOVÁ
> JOY PARK
> DELPHARMEA
> MATADOR
> REVLON
> ČERNÁ HORA
> BF GOODRICH
> DICAPAC
> SCHWARZKOPF PROFESSIONAL
> DEPEMO
> GÖTZ
> KETER
> CHRISTINA AGUILERA
> KODAK
> SHISEIDO
> BLOME
> VIPOWER DELOCK NAVILOCK MAPY ...
> ADOLFO DOMINGUEZ
> CORVETTE
> ISSEY MIYAKE
> 4FREETIME

NÁVODY V ČEŠTINĚ
> AUDIO VIDEO TECHNIKA
> BíLá TECHNIKA
> DIGITáLNí FOTO
> KOSMETIKA, PARFéMY, HODINKY
> MOBILNí TELEFONY
> NáBYTEK
> POčíTAčE
> RELAXACE A MASážE
> SPORT, OUTDOOR
> ZáBAVA

NAVODY-MANUALY.cz - Český návod k obsluze a manuály ke stažení
sitemap.xml