NÁVODY a MANUÁLY | Hledáte uživatelský manuál nebo návod k použití? | kočárky | recenze | kosmetika | návody a manuály | hračky | dětské potřeby | dětský nábytek |
Český manuál a návod

Víkendová škola kajaku Pro 2 osoby vč. výuky eskymáckého obratu (okr. Jablonec nad Nisou), Kraj: Liberecký

Český návod k použití Víkendová škola kajaku Pro 2 osoby vč. výuky eskymáckého obratu (okr. Jablonec nad Nisou),
               

 

Návod k použití Víkendová škola kajaku Pro 2 osoby vč. výuky eskymáckého obratu (okr. Jablonec nad Nisou), Kraj: Liberecký

Český návod k použití Víkendová škola kajaku Pro 2 osoby vč. výuky eskymáckého obratu (okr. Jablonec nad Nisou), Kraj: Liberecký je povinnen přikládat prodejce zboží ke každému výrobku, tuto povinnost jim přikládá zákon.
Pokud manuál k Víkendová škola kajaku Pro 2 osoby vč. výuky eskymáckého obratu (okr. Jablonec nad Nisou), Kraj: Liberecký nebyl přiložen, je to porušení a návod k obsluze by Vám měl prodejce zboží dodat. Databáze návodů je průběžně doplňována uživateli a aktualizovaná o nové manuály - databázi můžete rozšířit i vy - máte-li český návod nebo servisní manuál k tomuto produktu, nahrajte nám jej. Pomůžete tak ostatním uživatelům, děkujeme!


Náš server Vám pomůže s užíváním Víkendová škola kajaku Pro 2 osoby vč. výuky eskymáckého obratu (okr. Jablonec nad Nisou), Kraj: Liberecký, databáze je doplňována zkušenými lidmi a fanoušky výrobce . Přečtěte si také diskuzi k Víkendová škola kajaku Pro 2 osoby vč. výuky eskymáckého obratu (okr. Jablonec nad Nisou), Kraj: Liberecký.

Zvětšit fotografii
Návod k použití pro Víkendová škola kajaku Pro 2 osoby vč. výuky eskymáckého obratu (okr. Jablonec nad Nisou), Kraj: Liberecký
Český návod k použití výrobku Víkendová škola kajaku Pro 2 osoby vč. výuky eskymáckého obratu (okr. Jablonec nad Nisou), Kraj: Liberecký udává:


1) Obsah balení
2) Zapojení a montáž
3) Nastavení výrobku
4) Řešení problémů odborná pomoc
5) Kontakt na opravny a servis
Návod k použití Víkendová škola kajaku Pro 2 osoby vč. výuky eskymáckého obratu (okr. Jablonec nad Nisou), Kraj: Liberecký

Jste-li majitelem Víkendová škola kajaku Pro 2 osoby vč. výuky eskymáckého obratu (okr. Jablonec nad Nisou), Kraj: Liberecký od a vlastníte návod k použití či servisní manuál pomožte nám rozšířit databázi a nahrajete nám svůj manuál. Pomůžete ostatním uživatelům, hledající návody pro správnou funkci výrobku.
- upload souboru s návodem je možné ve formátech (doc, pdf, jpg)

Víkendová škola kajaku Pro 2 osoby vč. výuky eskymáckého obratu (okr. Jablonec nad Nisou), Kraj: Liberecký -
Nabízíme Vám výuku jízdy na kajaku na divoké vodě. Budeme postupovat od výuky základních záběrů na zcela klidné vodě, procvičování dovedností v mírném proudu a vlastní sjezd panoramatické řeky Jizery. Ubytování je zvoleno v horském penzionu s polopenzí a předpokládaným večerním posezením.
Program víkendové školy kajaku
1. den
Seznámení s programem, poučení o bezpečnosti, seznámení s používáním nutné výbavy, teorie o vodáckém sportu a vodáckých dovednostech. Přesun na klidný vodní úsek, kde proběhne výuka vodáckých dovedností a vodní záchrany. Dle nabitých zkušeností bude možnost sjezdu mírně tekoucího úseku řeky. Dále se ubytujete v příjemném penzionu, kde na Vás čeká večeře a je tu možnost večerního posezení.
2. den
Po snídani odjezd na tekoucí úsek řeky (obtížnost dle dovedností), sjezd řeky s výukou vodáckých dovedností v proudu (zastavování, zajíždění do tišin, traverzování proudu). Navíc je možné k víkendovému kurzu přikoupit i výuku eskymáckého obratu na 1 - 2 hodiny v bazénu (max. 3 osoby).

Podmínky
Určeno pro velmi dobré plavce starší 15 let. Osoby mladší 18 let pouze se souhlasem zákonného zástupce.
Počet účastníků
Tento dárek je určen pro jednu osobu, ale ve skupině bude více účastníků. Je tedy možné dokoupit poukazy i pro další osoby a absolvovat kurz společně se svými přáteli.
Měli byste vědět
Cena zahrnuje dopravu na nástupní místa na jízdu na kajaku, ubytování, polopenzi, vodácké instruktory, zapůjčení vodácké výbavy (kajak, pádlo, vesta, helma, neoprén, vodácká bunda).
Oblečení do kajaku
Sportovní oblečení a další věci dle Vašeho uvážení. Potřebné vybavení Vám bude po celý víkend zapůjčeno.
Sezóna
Květen - říjen
Rezervace termínu
Alespon 3 týdny předem.

Diskuse Otázky a odpovědi týkájící se českého návodu k použití Víkendová škola kajaku Pro 2 osoby vč. výuky eskymáckého obratu (okr. Jablonec nad Nisou), Kraj: Liberecký - k tomuto výrobku není položena žádná otázka - buďte první!

Vložit dotaz nebo reakci k Víkendová škola kajaku Pro 2 osoby vč. výuky eskymáckého obratu (okr. Jablonec nad Nisou), Kraj: Liberecký

* označené položky jsou povinné, vyplňte je, prosím.
Předmět *:
Jméno *: email:
Text zprávy *:
Opiště kód *: "NAVOD" - (antispamová ochrana)
Chcete-li dostat odpověď na Váš příspěvek, vyplňte
položku "Email". Vaše emailová adresa zde nebude zveřejněna, ani jinak využita.

 

Nápověda Nápověda:

Nenašli jste co jste hledali?
Zkuste Google vyhledávání!
Custom Search

ZNAČKY
Katalog značek - jestliže značku nenaleznete, klikněte zde:
"seznam všech značek"

> ELKOP
> WELEDA
> JEAN DESPREZ
> WHITENERGY
> BIG
> KOTO PARFUMS
> ARDES
> Carlson
> ANIMALS
> AROMEDICA
> COSATTO
> INTEL
> RELAX
> SONY ERICSSON
> GOCLEVER
> ANTE
> ZANUSSI
> FRANKE
> SCARLETT
> ALAIN DELON
> BLAUPUNKT
> BE-MI
> BLACK-DECKER
> 4FREETIME
> KETER
> VAN CLEEF & ARPELS
> RÖMER
> CANADIEN
> OEM
> MICHAEL JORDAN
> BlackBerry
> PRIMI SOGNI
> BOBBI BROWN
> YES SOLINGEN
> RIHANNA

NÁVODY V ČEŠTINĚ
> AUDIO VIDEO TECHNIKA
> BíLá TECHNIKA
> DIGITáLNí FOTO
> KOSMETIKA, PARFéMY, HODINKY
> MOBILNí TELEFONY
> NáBYTEK
> POčíTAčE
> RELAXACE A MASážE
> SPORT, OUTDOOR
> ZáBAVA

NAVODY-MANUALY.cz - Český návod k obsluze a manuály ke stažení
sitemap.xml