NÁVODY a MANUÁLY | Hledáte uživatelský manuál nebo návod k použití? | hračky | autosedačky | ovladače, drivers | zaruka a servis | hodinky | návody a manuály |
Český manuál a návod

XLtoS Classic 30 tbl. + XLtoS Calories control 30 tbl.

Český návod k použití XLtoS Classic 30 tbl. + XLtoS Calories control 30 tbl. - XLtoS calories
               

 

Návod k použití XLtoS Classic 30 tbl. + XLtoS Calories control 30 tbl.

Český návod k použití XLtoS Classic 30 tbl. + XLtoS Calories control 30 tbl. je povinnen přikládat prodejce zboží ke každému výrobku, tuto povinnost jim přikládá zákon.
Pokud manuál k XLtoS Classic 30 tbl. + XLtoS Calories control 30 tbl. nebyl přiložen, je to porušení a návod k obsluze by Vám měl prodejce zboží dodat. Databáze návodů je průběžně doplňována uživateli a aktualizovaná o nové manuály - databázi můžete rozšířit i vy - máte-li český návod nebo servisní manuál k tomuto produktu, nahrajte nám jej. Pomůžete tak ostatním uživatelům, děkujeme!


Náš server Vám pomůže s užíváním XLtoS Classic 30 tbl. + XLtoS Calories control 30 tbl., databáze je doplňována zkušenými lidmi a fanoušky výrobce ALTERMED. Přečtěte si také diskuzi k XLtoS Classic 30 tbl. + XLtoS Calories control 30 tbl..
XLtoS Classic 30 tbl. + XLtoS Calories control 30 tbl.
Zvětšit fotografii
Návod k použití pro XLtoS Classic 30 tbl. + XLtoS Calories control 30 tbl.
Český návod ALTERMED k použití výrobku XLtoS Classic 30 tbl. + XLtoS Calories control 30 tbl. udává:


1) Obsah balení
2) Zapojení a montáž
3) Nastavení výrobku ALTERMED
4) Řešení problémů odborná pomoc
5) Kontakt na opravny a servis ALTERMED
6) Značka: ALTERMED
Návod k použití XLtoS Classic 30 tbl. + XLtoS Calories control 30 tbl.

Jste-li majitelem XLtoS Classic 30 tbl. + XLtoS Calories control 30 tbl. od ALTERMED a vlastníte návod k použití či servisní manuál pomožte nám rozšířit databázi a nahrajete nám svůj manuál. Pomůžete ostatním uživatelům, hledající návody pro správnou funkci výrobku.
- upload souboru s návodem je možné ve formátech (doc, pdf, jpg)

XLtoS Classic 30 tbl. + XLtoS Calories control 30 tbl. -
XLtoS calories control - redukuje míru vstřebávání tuků a cukrů z kaloricky bohatých pokrmů. XLtoS calories control byl speciálně vyvinut proto, aby vám pomohl hlídat si váhu bez kompromisů ve vašem životním stylu. Vychutnejte si bez obav posezení s přáteli, obchodní večeře a rodinné oslavy. XLtoS calories control pomáhá napravovat výživové prohřešky díky unikátnímu F.S.D. komplexu. Kdy XLtoS calories control pomáhá:   pohlcuje tuky z kaloricky bohatých pokrmů, a tak zabraňuje jejich vstřebávání, redukuje míru vstřebávání cukrů, omezuje chuť na sladké, pomáhá lepšímu zažívání. Přípravek XLtoS obsahuje patentovaný ?lapač tuků? na přírodní bázi - LipoSan Ultra?. Jedna tableta absorbuje až 74 g tuku z tučného pokrmu. Zachycený tuk je přirozenou cestou odstraněn z organismu, aniž by se zde vstřebal. Přípravek dále obsahuje zinek, který ovlivňuje metabolismus cukrů a chuť na sladké. Další složka, inulín, pomáhá lepšímu trávení. Složení v 1 tabletě: 750 mg liposan UtraTM (chitosan, kyselina jantarová-butandiová), 50 mg inulin, 20 mg askorbát vápenatý (vitamin C), 7,5 mg citrát zinečnatý, mikrokrystalická celulóza Dávkování:   XLtoS calories control je určen k příležitostnému nebo krátkodobému užívání (např. po dobu jednoho týdne, oslav nebo dovolené). Těsně před kaloricky bohatým jídlem užijte 1-2 tablety (v závislosti na velikosti pokrmu). Neužívejte více než 2 tablety denně. Tabletu vždy zapijte sklenicí vody. Přípravek vhodně doplňuje XLtoS classic. Balení: 30 tablet - dávka na 15-30 dní Upozornění: Doplněk stravy. Nepřekračujte doporučené denní dávkování. Ukládejte XLtoS mimo dosah dětí.   XL to S classic - pro intenzivní odbourávání tuků. Získejte přitažlivou siluetu s XLtoS classic. Příznivého efektu přípravek dosahuje díky sofistikované receptuře na bázi přírodních látek (obsahuje např. výtažky ze zeleného čaje, artyčoku, grepu, petržele a pomeranče). Unikátní složení XLtoS je výsledkem výzkumu renomovaných laboratoří Omega Pharma.  Kdy XLtoS classic pomáhá: spaluje kalorie, odbourává tuky, vylučuje vodu a toxiny. Složení v 1 tabletě: 100 mg citrus aurantium (výtažek z pomeranče), 100 mg camelia sinensis (výtažek ze zeleného čaje), 50 mg cynara scolymus (výtažek z artyčoku), 50 mg citrus paradisi (výtažek z grapefruitu), 20 mg petroselinum sativum (výtažek z petržele) Dávkování:  1 tableta denně zapít sklenicí vody. K dosažení optimálního výsledku se doporučuje užívat XLtoS classic po dobu jednoho měsíce. Balení: 30 tablet - dávka na 1 měsíc Upozornění: Doplněk stravy. Nepřekračujte doporučené denní dávkování. Ukládejte mimo dosah dětí. Doplněk stravy XLtoS má klinické studie.   V naší nabídce naleznete i další produkty značky Altermed. Další informace o XL to S DUO naleznete v článku Dokonalá dvojice pro intenzivní hubnutí. Pro výraznější odbourávání tuků doporučujeme kombinovat s přípravky FitMe Slim&Sun, FitMe Slim&Burn.

Diskuse Otázky a odpovědi týkájící se českého návodu k použití XLtoS Classic 30 tbl. + XLtoS Calories control 30 tbl. - k tomuto výrobku není položena žádná otázka - buďte první!

Vložit dotaz nebo reakci k XLtoS Classic 30 tbl. + XLtoS Calories control 30 tbl.

* označené položky jsou povinné, vyplňte je, prosím.
Předmět *:
Jméno *: email:
Text zprávy *:
Opiště kód *: "NAVOD" - (antispamová ochrana)
Chcete-li dostat odpověď na Váš příspěvek, vyplňte
položku "Email". Vaše emailová adresa zde nebude zveřejněna, ani jinak využita.

 

Nápověda Nápověda:

Nenašli jste co jste hledali?
Zkuste Google vyhledávání!
Custom Search

ZNAČKY
Katalog značek - jestliže značku nenaleznete, klikněte zde:
"seznam všech značek"

> PRINCE MATCHABELLI
> ZOO-MED
> CLINIQUE
> SUBSTRAL
> CAMELBAK
> MUELHENS
> 4711
> ICEBERG
> SONIM
> WOODSTER
> TIMMY TIME
> DISNEY
> ROMMELSBACHER
> GOLLA
> MONT BLANC
> SWISS ARMY
> UMAX
> POLAR
> LON
> BIOFIRE
> TRAYAL
> Nuovelle plastique
> PETLAS
> BEKO
> JOOP
> EDESA-FAGOR
> Easy Life
> OKI
> TOMMY HILFIGER
> AZURE
> MENALUX
> Motorola
> UNIOS PHARMA
> JESUS DEL POZO
> TONI&GUY

NÁVODY V ČEŠTINĚ
> AUDIO VIDEO TECHNIKA
> BíLá TECHNIKA
> DIGITáLNí FOTO
> KOSMETIKA, PARFéMY, HODINKY
> MOBILNí TELEFONY
> NáBYTEK
> POčíTAčE
> RELAXACE A MASážE
> SPORT, OUTDOOR
> ZáBAVA

NAVODY-MANUALY.cz - Český návod k obsluze a manuály ke stažení
sitemap.xml