NÁVODY a MANUÁLY | Hledáte uživatelský manuál nebo návod k použití? | autosedačky | dětský nábytek | ovladače, drivers | dětské potřeby | peníze a půjčky |
Český manuál a návod

Blu-ray přehrávač PHILIPS BDP5200

Český návod k použití Blu-ray přehrávač PHILIPS BDP5200 - Nechte se ohromit Blu-ray 3D a objevte
               

 

Návod k použití Blu-ray přehrávač PHILIPS BDP5200

Český návod k použití Blu-ray přehrávač PHILIPS BDP5200 je povinnen přikládat prodejce zboží ke každému výrobku, tuto povinnost jim přikládá zákon.
Pokud manuál k Blu-ray přehrávač PHILIPS BDP5200 nebyl přiložen, je to porušení a návod k obsluze by Vám měl prodejce zboží dodat. Databáze návodů je průběžně doplňována uživateli a aktualizovaná o nové manuály - databázi můžete rozšířit i vy - máte-li český návod nebo servisní manuál k tomuto produktu, nahrajte nám jej. Pomůžete tak ostatním uživatelům, děkujeme!


Náš server Vám pomůže s užíváním Blu-ray přehrávač PHILIPS BDP5200, databáze je doplňována zkušenými lidmi a fanoušky výrobce PHILIPS. Přečtěte si také diskuzi k Blu-ray přehrávač PHILIPS BDP5200.

Zvětšit fotografii
Návod k použití pro Blu-ray přehrávač PHILIPS BDP5200
Český návod PHILIPS k použití výrobku Blu-ray přehrávač PHILIPS BDP5200 udává:


1) Obsah balení
2) Zapojení a montáž
3) Nastavení výrobku PHILIPS
4) Řešení problémů odborná pomoc
5) Kontakt na opravny a servis PHILIPS
6) Značka: PHILIPS
7) EAN kód: 8712581564056
Návod k použití Blu-ray přehrávač PHILIPS BDP5200

Jste-li majitelem Blu-ray přehrávač PHILIPS BDP5200 od PHILIPS a vlastníte návod k použití či servisní manuál pomožte nám rozšířit databázi a nahrajete nám svůj manuál. Pomůžete ostatním uživatelům, hledající návody pro správnou funkci výrobku.
- upload souboru s návodem je možné ve formátech (doc, pdf, jpg)

Blu-ray přehrávač PHILIPS BDP5200 -
Nechte se ohromit Blu-ray 3D a objevte u sebe doma nový rozměr zážitků z filmů. Prostřednictvím služby Net TV si na základě rychlého vestavěného rozhraní WiFi-n na svém televizoru bezproblémově vychutnáte to nejlepší z Internetu. Technologie DivX Plus HD zajistí, že toho budete přehrávat víc než kdy předtím.

Více informací

Přehrávání disků Blu-ray s technologií 3D umožňuje vychutnat si doma úplný zážitek ze 3D ve vysokém rozlišení
Technologie 3D a Full HD vytváří iluzi prostoru umožňující dosáhnout doma hlubšího a realističtějšího zážitku ze sledování, jako v kině. Samostatné obrazy pro levé a pravé oko jsou zaznamenány v plném HD rozlišení 1920 x 1080 a vysokou rychlostí střídavě přehrávány na obrazovce. Plného zážitku ze sledování obrazu 3D ve vysokém rozlišení dosáhnete sledováním tohoto obrazu speciálními brýlemi, které synchronizují otevírání a zavírání levé a pravé čočky brýlí s měnícími se obrazy.

Síťové připojení DLNA pro sledování snímků a videa z počítače
Síťové připojení DLNA zajišťuje snadný přístup k osobnímu hudebnímu a obrazovému obsahu v počítači nebo domácí síti. Využívá připojení Ethernet (LAN) s protokolem DLNA, který zajišťuje, aby spolu zařízení s certifikátem DLNA hladce spolupracovala. Po připojení přehrávače disků Blu-ray k domácí síti budete moci přistupovat k informacím na všech zařízeních s certifikátem DLNA. Díky intuitivnímu uživatelskému rozhraní určenému pro snadné procházení můžete pouhým stisknutím tlačítka otevřít svůj svět zábavy.

Net TV pro oblíbené online služby včetně videopůjčoven*
Vychutnejte si mnoho služeb nabízených online, včetně videa na požádání. Užívejte si filmy, obrázky, informační kanály a další internetový obsah kdykoliv chcete přímo ve svém televizoru s přehrávačem Blu-ray nebo domácím kinem od společnosti Philips. Nyní máte také přímo z televizoru přístup k vybraným videopůjčovnám*. Stačí si jen vybrat snímek a vychutnat si ho. Uspořádat domácí filmový večer nikdy nebylo jednodušší. *Dostupnost se může v jednotlivých zemích lišit. O dostupných službách se informujte na stránkách www.philips.com/blu-ray.

Certifikace DivX Plus HD pro přehrávání DivX ve vysokém rozlišení
Formát DivX Plus HD nabízí to nejnovější z technologie DivX: budete si moci vychutnat videa a filmy z Internetu ve vysokém rozlišení přímo v televizoru Philips HDTV nebo v počítači. DivX Plus HD podporuje přehrávání obsahu DivX Plus (H.264 HD video s vysoce kvalitním zvukem AAC ve složce souborů MKV) a také předchozí verze formátu DivX video až do rozlišení 1080p. Formát DivX Plus HD vám přinese digitální video ve skutečně vysokém rozlišení.

Posun titulků pro širokoúhlé obrazovky bez ztráty jediného titulku
Posun titulků je vylepšení, díky němuž mohou uživatelé ručně nastavit polohu titulků na obrazovce televizoru nebo počítače. Uživatelé mohou na obrazovce pomocí dálkového ovladače posunovat titulky nahoru a dolů. U širokoúhlého zobrazení, např. u projektorů a obrazovek cinema 21:9, občas dochází k oříznutí titulků. Aby byly zřetelně viditelné, musí uživatel změnit poměr stran zobrazení, což je v rozporu s účelem širokoúhlé obrazovky. Díky funkci Posun titulků může uživatel zachovat správný poměr stran zobrazení a zároveň mít titulky ideálně umístěné na obrazovce.

Slyšte více

Dolby TrueHD a DTS-HD MA pro HD prostorový zvuk 7.1
Na discích s technologií Blu-ray je umístěn 7.1 kanálový zvuk s nejvyšší kvalitou podle standardů DTS-HD Master Audio a Dolby TrueHD. Reprodukovaný zvuk je téměř nerozlišitelný od studiového masteru, takže slyšíte to, co jste podle tvůrců slyšet měli. Standardy DTS-HD Master Audio a Dolby TrueHD dovršují zážitek z poslechu hudby HD.


Zaujměte více

Vestavěné WiFi-n pro rychlejší a širší bezdrátový výkon
WiFi-n, také známý jako IEEE 802.11n, je nový standard pro bezdrátové sítě. Obsahuje mnoho nových možností zlepšujících kvalitu bezdrátového spojení a oproti předchozí WiFi standardům nabízí vyšší rychlost a širší rozsah. Také nabízí zpětnou kompatibilitu, díky čemuž může přehrávač vysílat a přijímat data od routerů, využívajících starší WiFi standardy.

Změňte svůj smartphone na dálkový ovladač AV výrobků společnosti Philips
Aplikace Philips MyRemote vám umožní použít iPhone nebo iPod Touch pro vzdálené ovládání AV výrobků Philips zapojených do sítě. Aplikace automaticky rozezná* Philips Blu-ray přehrávač, domácí kino nebo hudební přehrávač Streamium zapojený do domácí sítě Wi-Fi a umožní vám bleskově ovládat všechna zařízení z libovolného místa domu. A jestliže máte do sítě zapojeno více AV výrobků Philips, budete se mezi nimi moci přepínat a ovládat je nezávisle. Tato bezplatná aplikace je vytvořena výhradně pro výrobky společnosti Philips.

Funkce EasyLink k ovládání všech zařízení HDMI CEC prostřednictvím jednoho dálkového ovladače
Sběrnice EasyLink vám umožňuje ovládat více zařízení pomocí jednoho ovládání. Využívá průmyslový standard, protokol HDMI CEC, ke sdílení funkcí mezi zařízeními pomocí HDMI kabelu. Jediným stisknutím tlačítka můžete současně ovládat veškeré připojené vybavení kompatibilní s rozhraním HDMI CEC. Funkce jako pohotovostní režim a přehrávání mohou být nyní používány dokonale snadno.

USB 2.0 přehrává video nebo hudbu z USB flash nebo harddisku
Univerzální datová sběrnice neboli USB je průmyslový standard, který umožňuje snadné vysokorychlostní připojení periferií k počítači, spotřební elektronice a mobilním výrobkům. USB 2.0 zaručuje lepší a rychlejší výkon ? až 40x rychlejší než USB 1.0 ? a přenosovou rychlost dat až 480 Mb/s na rozdíl od původních 12 Mb/s. Po zapojení se všechna potřebná konfigurace provede automaticky. S USB 2.0 stačí pouze zapojit přenosné zařízení nebo harddisk, vybrat požadovaný film, hudbu nebo snímky a pak už jen vychutnávat.

BD-Live (Profil 2.0) umožňuje online vychutnání Blu-ray bonusového obsahu
Služba BD-Live ještě více rozšiřuje váš svět vysokého rozlišení. Získejte aktuální obsah pouhým připojením přehrávače Blu-ray disků k síti Internet. Čeká na vás exkluzivní stahovatelný obsah, živé události a chat, hry, online nakupování a další vzrušující nové věci. Svezte se na vlně vysokého rozlišení s přehráváním Blu-ray disků a službou BD-Live

Specifikace:

Technické údaje

Obraz/displej
Poměr stran: 21:9, 16:9, 4:3
Blu-ray 3D: Full HD 1080p
Vylepšení obrazu: Vysoké rozlišení (720p, 1080i, 1080p), Progressive scan, Zvýšení rozlišení videa
Digitálně/analogový převodník: 12bitový/148 MHz

Přehrávání videa
Média pro přehrávání: BD Video, BD-ROM, BD-R/RE 2.0, DVD, DVD-Video, DVD+R/+RW, DVD-R/-RW, Video CD/SVCD, CD-R/CD-RW, Jednotka Flash USB, DivX, CD
Kompresní formáty: DivX Plus? HD, MKV, H.264, VC-1, MPEG2, XviD, AVCHD, WMV
Režimy přehrávání disků: Funkce Standard Play, Pozastavení, Vyhledávání vpřed/vzad, Zpomalený chod vpřed, Obnovit přehrávání od místa zastavení, Přeskočit, Nabídka Disc Menu, Funkce Opakovat, Funkce A-B Repeat,
Zvětšení, Úhel
Vylepšení videa: Deep Color, x.v.Color, Zvýšení rozlišení videa, Progressive Scan
Kód oblasti BD: B
Kód oblasti DVD: 2
Region DVD.: 2

Zvuk
Zvukový systém: DTS-HD Master Audio, Dolby True HD, Dolby Digital Plus, DTS, Dolby Digital
Odstup signál/šum: = 100 dB
Funkce Dynamic Range (1kHz): = 90 dB
Kmitočtová charakteristika: (20 kHz): = |0,2|dB (Max./Min. 2 kanály, DVD) Hz Hz

Digitálně/analogový převodník: 24 bit, 192 kHz

Přehrávání zvuku
Média pro přehrávání: CD, CD-R/RW, MP3-CD, MP3-DVD, Jednotka Flash USB
Kompresní formát: DTS, Dolby Digital, AAC (více kanálů), MP3, PCM, WMA

Přehrávání digitálních fotografií
Média pro přehrávání: CD-R/RW, DVD+R/+RW, DVD-R/-RW, Jednotka Flash USB
Formát komprese obrázků: JPEG
Vylepšení obrazu: Vysoké rozlišení, Prezentace, Rotace, Zvětšení, Prezentace s přehráváním formátu MP3

Možnosti připojení
Zadní konektory: Výstup HDMI, Digitální výstup pro koaxiální kabel, Výstup kompozitního videa (CVBS), Analogový audio výstup levý/pravý, Ethernet, Slot pro paměťové karty SD/SDHC
Čelní / boční přípojky: USB 2.0
Síťová připojení: 802.11 b/g/n, Vestavěné WiFi
Síťové připojení k počítači: Certifikace DLNA 1.5

Pohodlí
EasyLink (digitální sběrnice mezi audio video zařízeními): Přehrávání stisknutím jednoho tlačítka, Pohotovostní režim stisknutím jednoho tlačítka
Jazyky zobrazení údajů na obrazovce: Anglická, Německá, Francouzská, Holandština, Italská, Portugalská, Španělská, Dánština, Finština, Polská, Švédština, Norština, Turecká, Čeština, Řecká
Dětská pojistka: Rodičovský zámek
BD-Live (vyžadován 1 GB paměti na USB): ano
Možnost aktualizace firmwaru: Aktualizace firmwaru přes USB, Aktualizace firmwaru online

Online služby: Net TV
Snadné použití: Aplikace pro dálkové ovládání AV, Rychlé buzení

Příslušenství
Dodávané příslušenství: Audio / video kabel, Uživatelský manuál, CD-R (uživatelská příručka), Stručný návod k rychlému použití, Registrační karta výrobku, Dálkový ovladač, 2x baterie AAA
Uživatelský manuál: Anglická, Francouzská, Německá, Dánština/Norština, Holandština, Finština, Řecká, Italská, Polská, Portugalská, Španělská, Švédština, Turecká

Spotřeba
Napájení: 220-240 V, 50/60 Hz
Spotřeba elektrické energie: 18 W
Spotřeba energie v pohotovostním režimu: 0,18 W

Rozměry
Šířka balení: 495 mm
Výška balení: 99 mm
Hloubka balení: 303 mm
Hmotnost včetně balení: 2,4 kg
Hloubka výrobku: 208,5 mm
Výška výrobku: 42 mm
Šířka výrobku: 435 mm
Hmotnost výrobku: 1,65 kg

Diskuse Otázky a odpovědi týkájící se českého návodu k použití Blu-ray přehrávač PHILIPS BDP5200 - k tomuto výrobku není položena žádná otázka - buďte první!

Vložit dotaz nebo reakci k Blu-ray přehrávač PHILIPS BDP5200

* označené položky jsou povinné, vyplňte je, prosím.
Předmět *:
Jméno *: email:
Text zprávy *:
Opiště kód *: "NAVOD" - (antispamová ochrana)
Chcete-li dostat odpověď na Váš příspěvek, vyplňte
položku "Email". Vaše emailová adresa zde nebude zveřejněna, ani jinak využita.

 

Nápověda Nápověda:

Nenašli jste co jste hledali?
Zkuste Google vyhledávání!
Custom Search

ZNAČKY
Katalog značek - jestliže značku nenaleznete, klikněte zde:
"seznam všech značek"

> ZYXEL
> TDK
> GILLETTE
> Pirola
> KATTOVIT
> PINNACLE
> TRUSSARDI
> SUPERMAG
> HUAWEI
> VSTANK
> GOODYEAR
> CLIFFI
> SIGMA SPORT
> BOGENA
> DELPHARMEA
> KATE MOSS
> STEBA
> EHEIM
> BOURJOIS
> WEIL
> LENOVO
> OPTICUM
> SNAUWAERT
> PEXI
> MOCHTOYS
> CALIBRA
> BARBIE
> PRAKTICA
> MAKEUP TRADING
> NARCISO RODRIGUEZ
> COWON
> ALTERMED
> SICCE
> JAGUAR
> ABBYY

NÁVODY V ČEŠTINĚ
> AUDIO VIDEO TECHNIKA
> BíLá TECHNIKA
> DIGITáLNí FOTO
> KOSMETIKA, PARFéMY, HODINKY
> MOBILNí TELEFONY
> NáBYTEK
> POčíTAčE
> RELAXACE A MASážE
> SPORT, OUTDOOR
> ZáBAVA

NAVODY-MANUALY.cz - Český návod k obsluze a manuály ke stažení
sitemap.xml