NÁVODY a MANUÁLY | Hledáte uživatelský manuál nebo návod k použití? | kočárky | šperky | dětský nábytek | ovladače, drivers | hračky | peníze a půjčky |
Český manuál a návod

Digitální fotoaparát NIKON Coolpix AW100 černý

Český návod k použití Digitální fotoaparát NIKON Coolpix AW100 černý - Fotoaparát COOLPIX AW100
               

 

Návod k použití Digitální fotoaparát NIKON Coolpix AW100 černý

Český návod k použití Digitální fotoaparát NIKON Coolpix AW100 černý je povinnen přikládat prodejce zboží ke každému výrobku, tuto povinnost jim přikládá zákon.
Pokud manuál k Digitální fotoaparát NIKON Coolpix AW100 černý nebyl přiložen, je to porušení a návod k obsluze by Vám měl prodejce zboží dodat. Databáze návodů je průběžně doplňována uživateli a aktualizovaná o nové manuály - databázi můžete rozšířit i vy - máte-li český návod nebo servisní manuál k tomuto produktu, nahrajte nám jej. Pomůžete tak ostatním uživatelům, děkujeme!


Náš server Vám pomůže s užíváním Digitální fotoaparát NIKON Coolpix AW100 černý, databáze je doplňována zkušenými lidmi a fanoušky výrobce NIKON. Přečtěte si také diskuzi k Digitální fotoaparát NIKON Coolpix AW100 černý.

Zvětšit fotografii
Návod k použití pro Digitální fotoaparát NIKON Coolpix AW100 černý
Český návod NIKON k použití výrobku Digitální fotoaparát NIKON Coolpix AW100 černý udává:


1) Obsah balení
2) Zapojení a montáž
3) Nastavení výrobku NIKON
4) Řešení problémů odborná pomoc
5) Kontakt na opravny a servis NIKON
6) Značka: NIKON
Návod k použití Digitální fotoaparát NIKON Coolpix AW100 černý

Jste-li majitelem Digitální fotoaparát NIKON Coolpix AW100 černý od NIKON a vlastníte návod k použití či servisní manuál pomožte nám rozšířit databázi a nahrajete nám svůj manuál. Pomůžete ostatním uživatelům, hledající návody pro správnou funkci výrobku.
- upload souboru s návodem je možné ve formátech (doc, pdf, jpg)

Digitální fotoaparát NIKON Coolpix AW100 černý -
Fotoaparát COOLPIX AW100 dokáže zachytit veškeré dění na vodě i na souši a stejně jako vy je připraven na každé dobrodružství. Je vodotěsný a odolný vůči nárazům a nízkým teplotám ? zkrátka ideální fotoaparát pro chvíle aktivního odpočinku, ať už v zimě, na jaře, v létě nebo na podzim.
Díky vestavěnému systému GPS, elektronickému kompasu a mapě světa můžete své snímky opatřit geografickými značkami, snadno se zorientovat na neznámých místech a zaznamenávat svou trasu. Kombinace vysoce citlivého obrazového snímače CMOS s 16 miliony pixelů a speciálních režimů pro nízkou hladinu osvětlení zaručuje mimořádné výsledky při snímání na přímém slunci, v noci i hluboko pod hladinou moře.



COOLPIX AW100 ? připraven na výpravy do přírody.



Vodotěsné tělo odolné vůči nárazům a nízkým teplotám

Obrazový snímač CMOS s 16 miliony pixelů a technologií osvětlení ze zadní strany

Akční ovládání umožňující ovládat fotoaparát jednou rukou

Vestavěný systém GPS (Global Positioning System), elektronický kompas a mapa světa

Hlavná rysy:

Robustní provedení: vodotěsné tělo odolné vůči nárazům a nízkým teplotám. Fotoaparát je vodotěsný do hloubky 10 m, odolný vůči pádu z výšky až 1,5 m a vůči nízkým teplotám až do -10 °C.

Obrazový snímač CMOS s 16 miliony pixelů a technologií osvětlení ze zadní strany: tato technologie zvyšuje světelnou účinnost pixelů a tím zlepšuje citlivost a snižuje úroveň šumu při fotografování, což zaručuje skvělé výsledky v jakýchkoli světelných podmínkách.

Širokoúhlý objektiv NIKKOR s 5× zoomem nabízí vynikající přesnost a vysoké rozlišení (ekvivalentní ohniskové vzdálenosti u kinofilmu: 28?140 mm).

Velký 7,5cm LCD monitor s 460 000 pixely: zaručuje živou reprodukci barev a vysoký kontrast. Monitor využívá technologii Nikon Clear Color Display, která minimalizuje reflexy, a to i pod vodou a za jasného slunečního světla.

Vestavěný systém GPS (Global Positioning System) a elektronický kompas: ve formě geografických značek zaznamenává do dat EXIF informace o přesné poloze (zeměpisné délce a šířce) pořízení snímku. Když právě nefotografujete, můžete zaznamenávat svou trasu nebo si ověřit polohu pomocí kompasu na LCD monitoru.

Zobrazení mapy světa*: jde o užitečný nástroj, který vám umožní podívat se, kde jste pořídili snímky, nebo si prohlédnout trasy uložené v záznamech systému GPS.

Technologie pro snížení rizika rozmazání snímků předchází pomocí čtyř různých systémů automaticky vzniku rozmazaných snímků. Hybridní redukce vibrací (optická a elektronická) eliminuje účinky chvění fotoaparátu. Vysoká citlivost ISO (až 3200) snižuje riziko rozmazání snímků při fotografování rychle se pohybujících objektů a při fotografování za špatných světelných podmínek. Funkce výběru nejlepšího snímku (BSS) automaticky volí nejostřejší snímek ze série až 10 pořízených snímků.

Speciální režimy pro nízkou hladinu osvětlení: zaručují vynikající výsledky v jakémkoli osvětlení, dokonce i bez použití stativu. Motivový program Protisvětlo s funkcí Auto HDR nabízí za všech okolností maximální množství barevných odstínů. Motivový program Noční portrét vám pomůže zachytit překrásně detailní noční scény a portréty v interiérech. Motivový program Noční krajina umožňuje pořizovat ostré snímky při použití nízkých citlivostí ISO.

Rychlé sériové snímání zachytí veškeré akce frekvencí 9,5 obr./s.

Videosekvence Full HD 1080p se stereofonním zvukem: samostatné tlačítko záznamu videosekvence velmi usnadňuje zahájení záznamu. Během záznamu videosekvence lze použít optický zoom a automatické zaostřování a také pořizovat statické snímky. K dispozici je také možnost zpomaleného a zrychleného záznamu videosekvencí s využitím snímacích frekvencí 15 až 240 obr./s. Fotoaparát je vybaven vestavěným konektorem HDMI s podporou standardu HDMI-CEC, který umožňuje přehrávat pořízené záznamy na televizoru HDTV.

Zjednodušený panoramatický režim pro úhel 360°/ 180°: v tomto režimu lze pomocí vertikálního i horizontálního panorámování vytvářet dynamická panoramata. Stačí jen stisknout tlačítko spouště a panorámovat fotoaparátem přes fotografovanou scénu ? získáte překrásné snímky tozsáhlých krajin nebo barevných podvodních světů.

Akční ovládání usnadňuje ovládání fotoaparátu pod vodou a v rukavicích. Tato funkce se aktivuje speciálním tlačítkem na boční straně fotoaparátu.

Plochý design: kompaktní, pouze 22,8 mm silné tělo s vynikající přenosností.

Režim Pod vodou: fotoaparát automaticky upravuje vyvážení bílé barvy, aby bylo možné zachytit podvodní scény přesně tak, jak je vidíte.

Systém zpracování obrazu EXPEED C2 zaručuje vylepšený záznam videosekvencí, vysokou citlivost a maximální kvalitu obrazu.

Specifikace:

Počet efektivních pixelů
16 milionů
Obrazový snímač
11mm snímač RGB CMOS
Objektiv
Objektiv NIKKOR s 5× zoomem; ohnisková vzdálenost: 5?25 mm; úhel záběru: ekvivalent 28?140 mm u kinofilmu; světelnost: f/3,9?4,8; konstrukce objektivu: 11 čoček / 9 členů (2 optické členy ze skel ED)
Digitální zoom
Max. 4× (ekvivalent cca 560 mm u kinofilmu)
Zaostřovací rozsah (od objektivu)
Cca 50 cm až nekonečno (při nastavení nejkratší ohniskové vzdálenosti), cca 1 m až nekonečno (při nastavení nejdelší ohniskové vzdálenosti), režim Makro: cca 1 cm až nekonečno (při nastavení nejkratší ohniskové vzdálenosti)
Redukce vibrací (VR)
Optická + elektronická (statické snímky), optická (videosekvence)
Citlivost ISO (standardní výstupní citlivost)
ISO 125, 200, 400, 800, 1 600, 3200 (4608 × 3456), automatická regulace citlivosti (ISO 125 až 800), automatická regulace v pevném rozsahu (ISO 125 až 400, 125 až 800)
LCD monitor
7,5cm TFT LCD monitor s cca 460 000 pixely (HVGA), širokým pozorovacím úhlem, technologií Clear Color Display, antireflexní vrstvou a regulací jasu
Paměťová média
Interní paměť (cca 83 MB); paměťové karty SD/SDHC/SDXC1
Videosekvence
Full HD 1080p: 1920 × 1080 (30 obr./s), HD 720p: 1280 × 720 (30 obr./s), TV video 640: 640 × 480 (30 obr./s), Malá velikost 320: 320 × 240 (30 obr./s)
Kompatibilita rozhraní / přímý tisk
USB Hi-Speed / PictBridge, mini HDMI
Napájení
Dobíjecí lithium-iontová baterie EN-EL12 (1 050 mAh), síťový zdroj EH-62F (volitelné příslušenství)
Počet snímků na jedno nabití2 (výdrž baterie)
Cca 250 snímků s baterií EN-EL12
Rozměry (šířka × výška × hloubka)
Cca 110,1 × 64,9 × 22,8 mm
Hmotnost3
Cca 178 g
Dodávané příslušenství
Poutko AN-CP19, dobíjecí lithium-iontová baterie EN-EL12 MH-65P, UC-E6, EG-CP16 a UR-E23
Volitelné příslušenství
Dobíjecí lithium-iontová baterie EN-EL12, nabíječka baterií MH-65 a síťový zdroj EH-62F

Diskuse Otázky a odpovědi týkájící se českého návodu k použití Digitální fotoaparát NIKON Coolpix AW100 černý

Vložit nový příspěvek Digitální fotoaparát NIKON Coolpix AW100 černý

Předmět: návod
Datum: 2014-01-07 23:09:38Autor: Zdenek
Prosím o návod k fotoaparátu NIKON Coolpix L23, děkuji
Odpovědět

Vložit dotaz nebo reakci k Digitální fotoaparát NIKON Coolpix AW100 černý

* označené položky jsou povinné, vyplňte je, prosím.
Předmět *:
Jméno *: email:
Text zprávy *:
Opiště kód *: "NAVOD" - (antispamová ochrana)
Chcete-li dostat odpověď na Váš příspěvek, vyplňte
položku "Email". Vaše emailová adresa zde nebude zveřejněna, ani jinak využita.

 

Nápověda Nápověda:

Nenašli jste co jste hledali?
Zkuste Google vyhledávání!
Custom Search

ZNAČKY
Katalog značek - jestliže značku nenaleznete, klikněte zde:
"seznam všech značek"

> GUY LAROCHE
> CORVETTE
> JPL
> GUZZANTI
> SIMPLY YOU
> GIGAMASTER
> MICHELIN
> LE CHATON
> SINGER
> Jar
> ESET
> ECOVACS
> TONTARELLI
> PERSIL
> TOPCOM
> DEWALT
> LG
> VAN CLEEF & ARPELS
> TYFOON
> TENDA
> COWON
> BARUM
> TELEFUNKEN
> RAZER
> MANFROTTO
> GOGEN
> DR. MULLER
> JIVAGO
> MAXMARA
> FISKARS
> DELTA DIFFUSION
> NESTLÉ
> KEMPER
> SEE YOU
> SPY GEAR

NÁVODY V ČEŠTINĚ
> AUDIO VIDEO TECHNIKA
> BíLá TECHNIKA
> DIGITáLNí FOTO
> KOSMETIKA, PARFéMY, HODINKY
> MOBILNí TELEFONY
> NáBYTEK
> POčíTAčE
> RELAXACE A MASážE
> SPORT, OUTDOOR
> ZáBAVA

NAVODY-MANUALY.cz - Český návod k obsluze a manuály ke stažení
sitemap.xml