NÁVODY a MANUÁLY | Hledáte uživatelský manuál nebo návod k použití? | peníze a půjčky | kosmetika | autosedačky | led monitory | odborná pomoc | recenze | ovladače, drivers | šperky |
Český manuál a návod

DVD přehrávač HYUNDAI PDP306DVBT (PDP 306 DVBT) černý

Český návod k použití DVD přehrávač HYUNDAI PDP306DVBT (PDP 306 DVBT) černý - DVB-T tuner 9? L
               

 

Návod k použití DVD přehrávač HYUNDAI PDP306DVBT (PDP 306 DVBT) černý

Český návod k použití DVD přehrávač HYUNDAI PDP306DVBT (PDP 306 DVBT) černý je povinnen přikládat prodejce zboží ke každému výrobku, tuto povinnost jim přikládá zákon.
Pokud manuál k DVD přehrávač HYUNDAI PDP306DVBT (PDP 306 DVBT) černý nebyl přiložen, je to porušení a návod k obsluze by Vám měl prodejce zboží dodat. Databáze návodů je průběžně doplňována uživateli a aktualizovaná o nové manuály - databázi můžete rozšířit i vy - máte-li český návod nebo servisní manuál k tomuto produktu, nahrajte nám jej. Pomůžete tak ostatním uživatelům, děkujeme!


Náš server Vám pomůže s užíváním DVD přehrávač HYUNDAI PDP306DVBT (PDP 306 DVBT) černý, databáze je doplňována zkušenými lidmi a fanoušky výrobce HYUNDAI. Přečtěte si také diskuzi k DVD přehrávač HYUNDAI PDP306DVBT (PDP 306 DVBT) černý.

Zvětšit fotografii
Návod k použití pro DVD přehrávač HYUNDAI PDP306DVBT (PDP 306 DVBT) černý
Český návod HYUNDAI k použití výrobku DVD přehrávač HYUNDAI PDP306DVBT (PDP 306 DVBT) černý udává:


1) Obsah balení
2) Zapojení a montáž
3) Nastavení výrobku HYUNDAI
4) Řešení problémů odborná pomoc
5) Kontakt na opravny a servis HYUNDAI
6) Značka: HYUNDAI
7) EAN kód: 8592417003023
Návod k použití DVD přehrávač HYUNDAI PDP306DVBT (PDP 306 DVBT) černý

Jste-li majitelem DVD přehrávač HYUNDAI PDP306DVBT (PDP 306 DVBT) černý od HYUNDAI a vlastníte návod k použití či servisní manuál pomožte nám rozšířit databázi a nahrajete nám svůj manuál. Pomůžete ostatním uživatelům, hledající návody pro správnou funkci výrobku.
- upload souboru s návodem je možné ve formátech (doc, pdf, jpg)

DVD přehrávač HYUNDAI PDP306DVBT (PDP 306 DVBT) černý -
DVB-T tuner 9? LCD display USB, SD Elegantní, skvěle vybavený přenosný DVD přehrávač s velkou obrazovkou o úhlopříčce 23 cm, přehrávající pestrou paletu audio i video formátů nejen z CD, či DVD, ale i z USB flash disků a paměťových karet. Zásluhou DVB-T i analogového tuneru jej lze využít i jako přenosný LCD televizor.

Přenosný DVD přehrávač Hyundai PDP 306 DVBT již na první pohled zaujme elegantním designem s velkou obrazovkou o úhlopříčce 9? (23 cm) s poměrem stran 16:9, poskytující dokonale věrný obraz s přirozenými barvami. Může se pochlubit celou řadou podporovaných DVD, i CD disků: DVD-video, DVD +R/+RW, DVD -R/-RW, video CD, super video CD, CD R/RW. Nezaostává, ani pokud jde o přehrávané audio a video formáty: DivX, XviD, JPG, WMA a MP3. Zvládá i formáty titulků SUB a TXT. Vládne USB vstupem a slotem na paměťové karty, snadno a rychle tak přehrajete svou oblíbenou hudbu, filmy či fotografie, které máte uložené na USB flash disku, nebo SD, či MMC paměťové kartě. Nejen, že s sebou nemusíte brát hromadu DVD disků, ale navíc si snadno prohlédnete právě nafocené snímky, které na větší obrazovce získají zcela jiný nádech. Při dlouhém cestování využijete přenosnou brašnu s uchycením na sedadlo automobilu, aby se děti nenudily.

Dokonalost přenosného DVD přehrávače Hyundai PDP 306 DVBT podtrhuje integrovaný analogový i DVB-T tuner pro příjem pozemního digitálního vysílání, umožňující jeho využití jako přenosný LCD televizor. Nepostrádá elektronického programového průvodce (EPG) pro Váš přehled o aktuálním i budoucím televizním programu, ani teletext.

Obraz, splňující televizní normu PAL, umožňuje nastavení formátu obrazu (16:9, 4:3), pro dokonalý požitek ze sledovaného filmu, skvělý zvuk vždy zprostředkují integrované reproduktory. Jeho obsluha je díky českému menu na obrazovce velmi snadná. V případě delší nečinnosti, lze aktivovat spořič obrazovky. Pomocí dětské pojistky jej snadno znepřístupníte před dětmi.
Provoz přenosného DVD přehrávače Hyundai PDP 306 DVBT je možný pomocí adaptéru, adaptéru do auta a akumulátoru (Li-pol). Na těle přehrávače naleznete sluchátkový výstup a AV vstup/výstup.

K přenosnému DVD přehrávači je dodáváno bohaté příslušenství: AC adaptér, adaptér do auta (12V), propojovací AV kabel, sluchátka, dálkové ovládání, anténa a přenosná brašna s možností uchycení na sedadlo.

Přenosný DVD přehrávač Hyundai PDP 306 DVBT Vám umožní vychutnat si svou oblíbenou hudbu, či filmy, ať jste kdekoli, v té nejvyšší kvalitě a to nejen z CD, a DVD disků. Pokud po takovém DVD přehrávači toužíte, je Hyundai PDP 306 DVBT ten pravý.

Diskuse Otázky a odpovědi týkájící se českého návodu k použití DVD přehrávač HYUNDAI PDP306DVBT (PDP 306 DVBT) černý - k tomuto výrobku není položena žádná otázka - buďte první!

Vložit dotaz nebo reakci k DVD přehrávač HYUNDAI PDP306DVBT (PDP 306 DVBT) černý

* označené položky jsou povinné, vyplňte je, prosím.
Předmět *:
Jméno *: email:
Text zprávy *:
Opiště kód *: "NAVOD" - (antispamová ochrana)
Chcete-li dostat odpověď na Váš příspěvek, vyplňte
položku "Email". Vaše emailová adresa zde nebude zveřejněna, ani jinak využita.

 

Nápověda Nápověda:

Nenašli jste co jste hledali?
Zkuste Google vyhledávání!
Custom Search

ZNAČKY
Katalog značek - jestliže značku nenaleznete, klikněte zde:
"seznam všech značek"

> SOLID
> PAIDI
> CHRISTIAN AUDIGIER
> BRAUN
> KOSMETIKA
> SEAGATE
> CARRERA
> GAMBRINUS
> FELIX
> GOLLA
> SULOV
> AHAVA
> SAVIC
> GWÉNAËL MALCORPI
> UNIOS PHARMA
> FERRINO
> LOCK&LOCK
> POLICE
> Swarovski
> NAFNAF
> COWON
> COREL
> BF GOODRICH
> EVERLAST
> BOGENA
> SCOTT CYKLO
> ADOBE
> DENNERLE
> URBANSPORT
> MHT
> MASTER-STEEL
> BEST
> CONTINENTAL
> PARIS HILTON
> THRUSTMASTER

NÁVODY V ČEŠTINĚ
> AUDIO VIDEO TECHNIKA
> BíLá TECHNIKA
> DIGITáLNí FOTO
> KOSMETIKA, PARFéMY, HODINKY
> MOBILNí TELEFONY
> NáBYTEK
> POčíTAčE
> RELAXACE A MASážE
> SPORT, OUTDOOR
> ZáBAVA

NAVODY-MANUALY.cz - Český návod k obsluze a manuály ke stažení
sitemap.xml