NÁVODY a MANUÁLY | Hledáte uživatelský manuál nebo návod k použití? | led monitory | návody a manuály | hodinky | dětský nábytek | dětské potřeby | hračky |
Český manuál a návod

Elasti-Q Kyselina listová 800 30 tbl.

Český návod k použití Elasti-Q Kyselina listová 800 30 tbl. - Produkt Elasti-Q Kyselina listov
               

 

Návod k použití Elasti-Q Kyselina listová 800 30 tbl.

Český návod k použití Elasti-Q Kyselina listová 800 30 tbl. je povinnen přikládat prodejce zboží ke každému výrobku, tuto povinnost jim přikládá zákon.
Pokud manuál k Elasti-Q Kyselina listová 800 30 tbl. nebyl přiložen, je to porušení a návod k obsluze by Vám měl prodejce zboží dodat. Databáze návodů je průběžně doplňována uživateli a aktualizovaná o nové manuály - databázi můžete rozšířit i vy - máte-li český návod nebo servisní manuál k tomuto produktu, nahrajte nám jej. Pomůžete tak ostatním uživatelům, děkujeme!


Náš server Vám pomůže s užíváním Elasti-Q Kyselina listová 800 30 tbl., databáze je doplňována zkušenými lidmi a fanoušky výrobce SIMPLY YOU. Přečtěte si také diskuzi k Elasti-Q Kyselina listová 800 30 tbl..

Zvětšit fotografii
Návod k použití pro Elasti-Q Kyselina listová 800 30 tbl.
Český návod SIMPLY YOU k použití výrobku Elasti-Q Kyselina listová 800 30 tbl. udává:


1) Obsah balení
2) Zapojení a montáž
3) Nastavení výrobku SIMPLY YOU
4) Řešení problémů odborná pomoc
5) Kontakt na opravny a servis SIMPLY YOU
6) Značka: SIMPLY YOU
Návod k použití Elasti-Q Kyselina listová 800 30 tbl.

Jste-li majitelem Elasti-Q Kyselina listová 800 30 tbl. od SIMPLY YOU a vlastníte návod k použití či servisní manuál pomožte nám rozšířit databázi a nahrajete nám svůj manuál. Pomůžete ostatním uživatelům, hledající návody pro správnou funkci výrobku.
- upload souboru s návodem je možné ve formátech (doc, pdf, jpg)

Elasti-Q Kyselina listová 800 30 tbl. -
Produkt Elasti-Q Kyselina listová 800 obsahuje: Kyselina listová - její dostatečný přísun je důležitý v období plánování těhotenství, těhotenství a kojení, neboť podporuje zdraví maminky i miminka. Je doporučována zejména k prevenci vývojových vad plodu a pro správný vývoj plodu. Vitamin B6 - se ve formě koenzymu podílí na řadě metabolických procesů, především metabolismu aminokyselin. Podporuje imunitní systém, užívá se k podpoře organismu při nervových onemocnění, homocysteinurie, revmatických onemocnění a premenstruačního syndromu. Inulin - působí blahodárně zejména v oblasti tlustého střeva, kde stimuluje střevní mikroflóru potřebnou ke zdravému trávení. Zároveň zvyšuje biologickou dostupnost vápníku a některých vitamínů. Elasti-Q kyselina listová doporučujeme užívat 3 měsíce před plánovaným těhotenstvím (prevence vývojových vad plodu), v těhotenství (přirozený vývoj plodu) a po narození dítěte. Tento přípravek dále pomáhá při anemických stavech, při zvýšené hladině homocysteinu v krvi a při dispozici ke kardiovaskulárním onemocněním.   Složení ve 2 tabletách: 800 mcg kyselina listová, 4 mg pyridoxin (vitamín B6), 464 mg inulin, mikrokrystalická celulóza , jahodové aroma přírodně identické, polyvinylpyrolidon, oxid titaničitý, hydroxypropylmethylceluloza, stearan hořečnatý, mastek, barvivo sunset yellow Dávkování: 2x denně 1 tabletu po jídle Balení: 30 tablet - dávka na 15 dní Upozornění: Doplněk stravy. Není určeno pro děti do 3 let. Ukládat mimo dosah dětí. Nepřekračujte doporučené denní dávkování. Přípravek je schválen Ministerstvem zdravotnictví ČR.   V naší nabídce naleznete také Elasti-Q Original a další produkty společnosti Simply You.

Diskuse Otázky a odpovědi týkájící se českého návodu k použití Elasti-Q Kyselina listová 800 30 tbl. - k tomuto výrobku není položena žádná otázka - buďte první!

Vložit dotaz nebo reakci k Elasti-Q Kyselina listová 800 30 tbl.

* označené položky jsou povinné, vyplňte je, prosím.
Předmět *:
Jméno *: email:
Text zprávy *:
Opiště kód *: "NAVOD" - (antispamová ochrana)
Chcete-li dostat odpověď na Váš příspěvek, vyplňte
položku "Email". Vaše emailová adresa zde nebude zveřejněna, ani jinak využita.

 

Nápověda Nápověda:

Nenašli jste co jste hledali?
Zkuste Google vyhledávání!
Custom Search

ZNAČKY
Katalog značek - jestliže značku nenaleznete, klikněte zde:
"seznam všech značek"

> CLIFFI
> HAGEN
> CERATIO
> Česká soda
> SCHWARZKOPF PROFESSIONAL
> ARDES
> DSQUARED2
> ERGOTRON
> KÉRASTASE
> PEACH
> KLEIN
> LA ROCHE POSAY
> WALLABOO
> SUBGEAR
> BVLGARI
> INTEL
> JOHN VARVATOS
> LANVIN
> CHRISTIAN AUDIGIER
> TOTUM
> HILLARY DUFF
> NUTRAM
> WHISKAS
> EXCLA.MATION
> MENALUX
> BARUM
> SUBSTRAL
> SALOOS
> FREZYDERM
> EVOLVE
> BIOTHERM
> GANT
> HUAWEI
> Swarovski
> Levior

NÁVODY V ČEŠTINĚ
> AUDIO VIDEO TECHNIKA
> BíLá TECHNIKA
> DIGITáLNí FOTO
> KOSMETIKA, PARFéMY, HODINKY
> MOBILNí TELEFONY
> NáBYTEK
> POčíTAčE
> RELAXACE A MASážE
> SPORT, OUTDOOR
> ZáBAVA

NAVODY-MANUALY.cz - Český návod k obsluze a manuály ke stažení
sitemap.xml