NÁVODY a MANUÁLY | Hledáte uživatelský manuál nebo návod k použití? | led monitory | ovladače, drivers | splátky | návody a manuály | kosmetika |
Český manuál a návod

Evelle 60 tbl.

Český návod k použití Evelle 60 tbl. - Receptura přípravku Evelle je sestavená podle přísných f
               

 

Návod k použití Evelle 60 tbl.

Český návod k použití Evelle 60 tbl. je povinnen přikládat prodejce zboží ke každému výrobku, tuto povinnost jim přikládá zákon.
Pokud manuál k Evelle 60 tbl. nebyl přiložen, je to porušení a návod k obsluze by Vám měl prodejce zboží dodat. Databáze návodů je průběžně doplňována uživateli a aktualizovaná o nové manuály - databázi můžete rozšířit i vy - máte-li český návod nebo servisní manuál k tomuto produktu, nahrajte nám jej. Pomůžete tak ostatním uživatelům, děkujeme!


Náš server Vám pomůže s užíváním Evelle 60 tbl., databáze je doplňována zkušenými lidmi a fanoušky výrobce PHARMA NORD. Přečtěte si také diskuzi k Evelle 60 tbl..
Evelle 60 tbl.
Zvětšit fotografii
Návod k použití pro Evelle 60 tbl.
Český návod PHARMA NORD k použití výrobku Evelle 60 tbl. udává:


1) Obsah balení
2) Zapojení a montáž
3) Nastavení výrobku PHARMA NORD
4) Řešení problémů odborná pomoc
5) Kontakt na opravny a servis PHARMA NORD
6) Značka: PHARMA NORD
Návod k použití Evelle 60 tbl.

Jste-li majitelem Evelle 60 tbl. od PHARMA NORD a vlastníte návod k použití či servisní manuál pomožte nám rozšířit databázi a nahrajete nám svůj manuál. Pomůžete ostatním uživatelům, hledající návody pro správnou funkci výrobku.
- upload souboru s návodem je možné ve formátech (doc, pdf, jpg)

Evelle 60 tbl. -
Receptura přípravku Evelle je sestavená podle přísných farmaceutických norem. Obsahuje účinné bioaktivní látky vesměs s antioxidačními účinky, které se ve svých účincích na pleť vzájemně podporují a které v jiných přípravcích chybí. Optimální složení důležitých vitaminů, minerálů jako je např. selen, zinek, vitaminy C, E a biotin, komplex výtažků z hlubinných mořských ryb (Bio-Marine Complex), polysacharidy, pycnogenol, lykopeny a antocyanidiny (z borůvek) přináší jedinečný a vysoce účinný komplex výživných látek v jedné tabletě. Koncept Evelle stimuluje zdraví a odolnost vnitřních vrstev pokožky komplexní výživou zevnitř, aby vytvořily zdravý základ pro jemnou, hladkou a zářivou vnější vrstvu, která je vidět. Právě tato hloubková výživa odlišuje Evelle od většiny pleťových krémů, zpravidla působících jen v povrchových vrstvách pleti. Evelle podporuje a aktivuje biologické procesy, jež stimulují tvorbu a regeneraci zdravých kožních buněk.   Kdy Evelle pomáhá: působí proti známkám stárnutí - proti vzniku vrásek a změnám pigmentace, vyživuje pleť a udržuje její elasticitu a pevnost, zlepšuje schopnost pokožky udržet si vlhkost, obsahuje účinné antioxidanty, které chrání buňky pleti, odstraňuje "unavený" vzhled pleti i očí, dodává vlasům bohatost a zářivý lesk, zpevňuje nehty. Produkt Evelle obsahuje: Bio-Marine complex - patentovaný komplex výtažků z hlubinných mořských ryb. Zvyšuje pružnost a pevnost kolagenových a elastinových vláken, a tak zlepšuje strukturu a kvalitu dermis a zabraňuje stárnutí pleti. Komplex obsahuje i bílkoviny a polysacharidy, které pomáhají uchovávat optimální obsah vody v pleti. Výsledkem je hedvábná, zářivá a pružná pleť. Pycnogenol - unikátní pleťový antioxidant obsahující biologicky aktivní látky - flavonoidy, které chrání a obnovují kožní kolagen a elastin, a tak zpomalují stárnutí pleti. Pycnogenol pleť vypíná, omlazuje a zbavuje ji drobných vrásek. Rostlinné výtažky s lykopenem a antocyanidiny - extrakt z borůvek a zralých rajských jablíček je přírodním antioxidantem, který pleti poskytuje nezbytné ochranné látky. Vitamíny a minerály - C, E, biotin, selen, zinek a křemík jsou potřebné ke tvorbě kolagenu a dalších bílkovin. Ochraňují buňky pleti před nepříznivými účinky volných radikálů, například ze slunečních paprsků.  Složení v 1 tabletě: 50 mg bio marine complex, 40 mg extrakt z přesličky, 33,3 mg extrakt z rajčat, 30 mg vitamín C, 15 mg extrakt z borůvek, 10 mg pycnogenol, 5 mg vitamín E, 3,75 mg zinek, 80 ug biotin, 25 ug selen vázaný na kvasnice Dávkování:  1 tableta 2x denně, děti od 3 let 1 tableta denně. Užívejte s větším množstvím vody. Balení: 60 tablet - dávka na 1 měsíc Upozornění: Doplněk stravy. Není určeno dětem do 3 let. Nepřekračujte doporučené denní dávkování. Není určeno jako náhrada pestré stravy.   V naší nabídce naleznete i další produkty společnosti Pharma Nord.

Diskuse Otázky a odpovědi týkájící se českého návodu k použití Evelle 60 tbl. - k tomuto výrobku není položena žádná otázka - buďte první!

Vložit dotaz nebo reakci k Evelle 60 tbl.

* označené položky jsou povinné, vyplňte je, prosím.
Předmět *:
Jméno *: email:
Text zprávy *:
Opiště kód *: "NAVOD" - (antispamová ochrana)
Chcete-li dostat odpověď na Váš příspěvek, vyplňte
položku "Email". Vaše emailová adresa zde nebude zveřejněna, ani jinak využita.

 

Nápověda Nápověda:

Nenašli jste co jste hledali?
Zkuste Google vyhledávání!
Custom Search

ZNAČKY
Katalog značek - jestliže značku nenaleznete, klikněte zde:
"seznam všech značek"

> ALBI
> Gimmi
> HAGEN
> TOTUM
> NOKIAN
> SIMBA
> JAGUAR
> JOVAN
> CONCEPT
> BANQUET
> CAROLINA HERRERA
> KOMVET
> HAMA
> LES PETITES BÉBETTES
> ROGER & GALLET
> LAVERA
> LANCASTER
> YOKOHAMA
> HAL3000
> MARIA SHARAPOVA
> BALMAIN
> LOLITA LEMPICKA
> FLEG
> CAMELION
> PIERRE CARDIN
> LUCIANO SOPRANI
> MATTEL
> GALA
> ADIDAS
> PURUS MEDA
> CANDY
> GOLLA
> LENA
> DELL
> TWIST/BESTRON

NÁVODY V ČEŠTINĚ
> AUDIO VIDEO TECHNIKA
> BíLá TECHNIKA
> DIGITáLNí FOTO
> KOSMETIKA, PARFéMY, HODINKY
> MOBILNí TELEFONY
> NáBYTEK
> POčíTAčE
> RELAXACE A MASážE
> SPORT, OUTDOOR
> ZáBAVA

NAVODY-MANUALY.cz - Český návod k obsluze a manuály ke stažení
sitemap.xml