NÁVODY a MANUÁLY | Hledáte uživatelský manuál nebo návod k použití? | ovladače, drivers | dětský nábytek | dětské potřeby | peníze a půjčky | návody a manuály | hračky | splátky |
Český manuál a návod

Ginkgo 60 mg SR 60 tbl.

Český návod k použití Ginkgo 60 mg SR 60 tbl. - Ginkgo 60 mg SR obsahuje standardizovaný extrak
               

 

Návod k použití Ginkgo 60 mg SR 60 tbl.

Český návod k použití Ginkgo 60 mg SR 60 tbl. je povinnen přikládat prodejce zboží ke každému výrobku, tuto povinnost jim přikládá zákon.
Pokud manuál k Ginkgo 60 mg SR 60 tbl. nebyl přiložen, je to porušení a návod k obsluze by Vám měl prodejce zboží dodat. Databáze návodů je průběžně doplňována uživateli a aktualizovaná o nové manuály - databázi můžete rozšířit i vy - máte-li český návod nebo servisní manuál k tomuto produktu, nahrajte nám jej. Pomůžete tak ostatním uživatelům, děkujeme!


Náš server Vám pomůže s užíváním Ginkgo 60 mg SR 60 tbl., databáze je doplňována zkušenými lidmi a fanoušky výrobce KOSMETIKA. Přečtěte si také diskuzi k Ginkgo 60 mg SR 60 tbl..
Ginkgo 60 mg SR 60 tbl.
Zvětšit fotografii
Návod k použití pro Ginkgo 60 mg SR 60 tbl.
Český návod KOSMETIKA k použití výrobku Ginkgo 60 mg SR 60 tbl. udává:


1) Obsah balení
2) Zapojení a montáž
3) Nastavení výrobku KOSMETIKA
4) Řešení problémů odborná pomoc
5) Kontakt na opravny a servis KOSMETIKA
6) Značka: KOSMETIKA
7) EAN kód: 8594070860043
Návod k použití Ginkgo 60 mg SR 60 tbl.

Jste-li majitelem Ginkgo 60 mg SR 60 tbl. od KOSMETIKA a vlastníte návod k použití či servisní manuál pomožte nám rozšířit databázi a nahrajete nám svůj manuál. Pomůžete ostatním uživatelům, hledající návody pro správnou funkci výrobku.
- upload souboru s návodem je možné ve formátech (doc, pdf, jpg)

Ginkgo 60 mg SR 60 tbl. -
Ginkgo 60 mg SR obsahuje standardizovaný extrakt, tedy koncentrovaný výtažek z listů ginkgo biloba, získávaný unikátní technologií, která zaručuje přesně definovaný obsah nejdůležitějších účinných látek ? 24% ginkgoflavonoglykosidů a 6% terpenolaktonů. Ginkgo 60 mg SR používá unikátní SR technologii výroby tablet, která zajišťuje pozvolné uvolňování účinných látek do organismu, a tím navozuje dlouhodobé a rovnoměrné vstřebávání a lepší využití účinných látek.   Kdy Ginkgo 60 mg SR pomáhá: prokrvuje mozek a srdce, zlepšuje paměť, prokrvuje končetiny při pocitu studených rukou a nohou, podporuje schopnost soustředění, ulevuje při závratích, hučení v uších a ušních šelestech, stimuluje růst a kvalitu vlasů, snižuje riziko komplikací diabetu. Složení v 1 tabletě:  60 mg standardizovaný extrakt z ginkgo biloba (24/6), zahušťovadlo (E341, E460, E466, E1201), protispékavá látka (E553 a, E 470 b, E 553 b, oxid křemičitý koloidní), směs potahovacích látek (E 461, E 570, E 553 b), leštící látka (E 904, E 903). Dávkování: 1 tableta denně kdykoli v průběhu dne nejlépe během jídla a zapít dostatečným množstvím tekutiny. Je možné užívat dlouhodobě, nežádoucí účinky jsou potlačeny. Balení: 60 tablet - dávka na 2 měsíce Upozornění: Doplněk stravy. Nepřekračujte doporučené denní dávkování. Ukládejte mimo dosah dětí. Ginkgo 60 mg SR neobsahuje žádné neověřené kombinace látek, ani žádné neověřené látky.    V naší nabídce naleznete i další produkty společnosti WOYKOFF. Další informace o Ginkgu 60 mg SR naleznete v článku Ginkgo biloba a její příznivý vliv. V naší nabídce naleznete také Ginkgo Biloba, Ginkgosan, Ginkgo Biloba + Royal Jelly + Q10, Ginkgomax + Lecitin 30 tob. .

Diskuse Otázky a odpovědi týkájící se českého návodu k použití Ginkgo 60 mg SR 60 tbl. - k tomuto výrobku není položena žádná otázka - buďte první!

Vložit dotaz nebo reakci k Ginkgo 60 mg SR 60 tbl.

* označené položky jsou povinné, vyplňte je, prosím.
Předmět *:
Jméno *: email:
Text zprávy *:
Opiště kód *: "NAVOD" - (antispamová ochrana)
Chcete-li dostat odpověď na Váš příspěvek, vyplňte
položku "Email". Vaše emailová adresa zde nebude zveřejněna, ani jinak využita.

 

Nápověda Nápověda:

Nenašli jste co jste hledali?
Zkuste Google vyhledávání!
Custom Search

ZNAČKY
Katalog značek - jestliže značku nenaleznete, klikněte zde:
"seznam všech značek"

> TCHIBO
> BLOME
> X-LANDER
> NANTONG
> PRETEC
> XADVENTURE
> FIFTY CENTS
> NYLABONE
> SONY
> RŮZNÁ KOSMETIKA
> AVICENTRA
> PANASONIC
> DUNHILL
> ZOO-MED
> APC
> ITALTRIKE
> CLATRONIC
> AMIKO
> LEXAR
> BANQUET
> Unicasa
> GARDEN
> MATIS PARIS
> LOWEPRO
> VERBATIM
> AOC
> Ariel
> SMOBY
> NUTRAM
> BE-MI
> LUXELL
> TECO
> DAFIKO
> PROFINE
> AL-KO

NÁVODY V ČEŠTINĚ
> AUDIO VIDEO TECHNIKA
> BíLá TECHNIKA
> DIGITáLNí FOTO
> KOSMETIKA, PARFéMY, HODINKY
> MOBILNí TELEFONY
> NáBYTEK
> POčíTAčE
> RELAXACE A MASážE
> SPORT, OUTDOOR
> ZáBAVA

NAVODY-MANUALY.cz - Český návod k obsluze a manuály ke stažení
sitemap.xml