NÁVODY a MANUÁLY | Hledáte uživatelský manuál nebo návod k použití? | splátky | dětský nábytek | šperky | hodinky | odborná pomoc | návody a manuály |
Český manuál a návod

Herní konzole MICROSOFT Xbox S Premium Spring Value B, hry Halo Reach a Fable III + Live 12měs. (R9G-00034) černá

Český návod k použití Herní konzole MICROSOFT Xbox S Premium Spring Value B, hry Halo Reach a Fable III + Live
               

 

Návod k použití Herní konzole MICROSOFT Xbox S Premium Spring Value B, hry Halo Reach a Fable III + Live 12měs. (R9G-00034) černá

Český návod k použití Herní konzole MICROSOFT Xbox S Premium Spring Value B, hry Halo Reach a Fable III + Live 12měs. (R9G-00034) černá je povinnen přikládat prodejce zboží ke každému výrobku, tuto povinnost jim přikládá zákon.
Pokud manuál k Herní konzole MICROSOFT Xbox S Premium Spring Value B, hry Halo Reach a Fable III + Live 12měs. (R9G-00034) černá nebyl přiložen, je to porušení a návod k obsluze by Vám měl prodejce zboží dodat. Databáze návodů je průběžně doplňována uživateli a aktualizovaná o nové manuály - databázi můžete rozšířit i vy - máte-li český návod nebo servisní manuál k tomuto produktu, nahrajte nám jej. Pomůžete tak ostatním uživatelům, děkujeme!


Náš server Vám pomůže s užíváním Herní konzole MICROSOFT Xbox S Premium Spring Value B, hry Halo Reach a Fable III + Live 12měs. (R9G-00034) černá, databáze je doplňována zkušenými lidmi a fanoušky výrobce MICROSOFT. Přečtěte si také diskuzi k Herní konzole MICROSOFT Xbox S Premium Spring Value B, hry Halo Reach a Fable III + Live 12měs. (R9G-00034) černá.

Zvětšit fotografii
Návod k použití pro Herní konzole MICROSOFT Xbox S Premium Spring Value B, hry Halo Reach a Fable III + Live 12měs. (R9G-00034) černá
Český návod MICROSOFT k použití výrobku Herní konzole MICROSOFT Xbox S Premium Spring Value B, hry Halo Reach a Fable III + Live 12měs. (R9G-00034) černá udává:


1) Obsah balení
2) Zapojení a montáž
3) Nastavení výrobku MICROSOFT
4) Řešení problémů odborná pomoc
5) Kontakt na opravny a servis MICROSOFT
6) Značka: MICROSOFT
7) EAN kód: 0885370303605
Návod k použití Herní konzole MICROSOFT Xbox S Premium Spring Value B, hry Halo Reach a Fable III  + Live 12měs. (R9G-00034) černá

Jste-li majitelem Herní konzole MICROSOFT Xbox S Premium Spring Value B, hry Halo Reach a Fable III + Live 12měs. (R9G-00034) černá od MICROSOFT a vlastníte návod k použití či servisní manuál pomožte nám rozšířit databázi a nahrajete nám svůj manuál. Pomůžete ostatním uživatelům, hledající návody pro správnou funkci výrobku.
- upload souboru s návodem je možné ve formátech (doc, pdf, jpg)

Herní konzole MICROSOFT Xbox S Premium Spring Value B, hry Halo Reach a Fable III + Live 12měs. (R9G-00034) černá -
Nyní součástí balení hry Halo Reach a Fable III. Taktéž přiloženo roční předplatné služby XBOX Live!, které vám umožní proniknout do online světa.

Nový XBOX přináší do vašich domácností novou éru digitální zábavy. Zde je malý přehled inovací proti starému systému:
? Tenčí, užší, tišší, lesklejší
? Nově obsahuje interní 250GB pevný disk
? Nově obsahuje integrovaný WiFi adaptér standardu N
? Nově obsahuje 5 USB portů (2x vpředu, 3x vzadu)
? Nově obsahuje samostatný optický výstup pro kvalitní zvukový zážitek
? Kinect (dřive Natal) ready (připojený Kinect nebude potřebovat samostatné napájení)
? Všechno stavající příslušenství je kompatibilní (kromě externích HDD a paměťových karet)

* Praha, 24. června 2010 ? Na herním veletrhu E3 představila společnost Microsoft novou verzi multimediální konzole Xbox 360. Ta slouží jako centrum rodinné domácí zábavy a kromě hraní her ji lze využít například pro přehrávání filmů, poslech hudby nebo prohlížení fotografií a obrázků. Nový model obsahuje celou řadu technických vylepšení a na první pohled upoutá svým stylovým designem. Ten je proveden v lesklé černé barvě a díky svému futuristickému vzhledu se stane dominantou obývacího pokoje.

* Nová verze konzole má v sobě zabudovaný bezdrátový adaptér WiFi a může se tak snadno spojit například se stolním počítačem nebo notebookem a přehrávat hudbu a filmy, které jsou na něm uložené. Systém má také integrovaný 250GB disk pro multimédia a více USB portů pro připojení příslušenství (např. mp3 přehrávače nebo digitální fotoaparáty). Xbox 360 je navíc plně kompatibilní s pohybovým senzorem Kinect, který bude uveden na trh letos na podzim. Tato revoluční technologie snímá pomocí kamer všechny pohyby uživatele a umožňuje tak systém ovládat celým tělem. Velikou inovací je také nová generace her, které budou pro Kinect navrženy. Uživatelé se mohou těšit např. na procvičování jógy s okamžitou kontrolou správného pohybu nebo taneční parket s diskotékovými hity, a mnoho dalších.

O konzoli Xbox 360
Xbox 360 je nejvýkonnější videoherní a zábavní systém, přinášející nejlepší hry a jedinečný zážitek v oblasti digitální zábavy, která hráče naprosto pohltí. Konzole slouží jako multimediální centrum domácí zábavy, které kromě hraní nabízí například přehrávání filmů, poslech hudby či prohlížení fotografií. V současné době je na konzoli Xbox 360 dostupných více než 400 her ve vysokém rozlišení a samotná konzole je dostupná téměř ve 36 zemích. Více informací můžete najít na www.xbox.cz.

Diskuse Otázky a odpovědi týkájící se českého návodu k použití Herní konzole MICROSOFT Xbox S Premium Spring Value B, hry Halo Reach a Fable III + Live 12měs. (R9G-00034) černá - k tomuto výrobku není položena žádná otázka - buďte první!

Vložit dotaz nebo reakci k Herní konzole MICROSOFT Xbox S Premium Spring Value B, hry Halo Reach a Fable III + Live 12měs. (R9G-00034) černá

* označené položky jsou povinné, vyplňte je, prosím.
Předmět *:
Jméno *: email:
Text zprávy *:
Opiště kód *: "NAVOD" - (antispamová ochrana)
Chcete-li dostat odpověď na Váš příspěvek, vyplňte
položku "Email". Vaše emailová adresa zde nebude zveřejněna, ani jinak využita.

 

Nápověda Nápověda:

Nenašli jste co jste hledali?
Zkuste Google vyhledávání!
Custom Search

ZNAČKY
Katalog značek - jestliže značku nenaleznete, klikněte zde:
"seznam všech značek"

> ROWENTA
> LOGITECH
> BAKKER MAGNETICS
> MUELHENS
> BOGENA
> TABAC
> AIRLIVE
> YBIKE
> Riess-kelomat
> Always
> WELLA PROFESSIONAL
> CELINE
> NOKIAN
> H2O+
> CRESSI
> MICHELIN
> KENWOOD
> Spokey
> SOEHNLE
> DEBICA
> TCHIBO
> FLAMINGO
> BURBERRY
> D LINK
> P + P KARTON
> BlackBerry
> KRIZIA
> HILLS
> Kaiserhoff
> Česká soda
> LIZARD
> BREIL MILANO
> SEVYLOR
> T-MOBILE
> COBI

NÁVODY V ČEŠTINĚ
> AUDIO VIDEO TECHNIKA
> BíLá TECHNIKA
> DIGITáLNí FOTO
> KOSMETIKA, PARFéMY, HODINKY
> MOBILNí TELEFONY
> NáBYTEK
> POčíTAčE
> RELAXACE A MASážE
> SPORT, OUTDOOR
> ZáBAVA

NAVODY-MANUALY.cz - Český návod k obsluze a manuály ke stažení
sitemap.xml