NÁVODY a MANUÁLY | Hledáte uživatelský manuál nebo návod k použití? | hodinky | dětské potřeby | šperky | zaruka a servis | návody a manuály | peníze a půjčky |
Český manuál a návod

Hra NINTENDO 3DS - Super Mario 3D Land (NI3S688)

Český návod k použití Hra NINTENDO 3DS - Super Mario 3D Land (NI3S688) - Je to ital, nosí modré
               

 

Návod k použití Hra NINTENDO 3DS - Super Mario 3D Land (NI3S688)

Český návod k použití Hra NINTENDO 3DS - Super Mario 3D Land (NI3S688) je povinnen přikládat prodejce zboží ke každému výrobku, tuto povinnost jim přikládá zákon.
Pokud manuál k Hra NINTENDO 3DS - Super Mario 3D Land (NI3S688) nebyl přiložen, je to porušení a návod k obsluze by Vám měl prodejce zboží dodat. Databáze návodů je průběžně doplňována uživateli a aktualizovaná o nové manuály - databázi můžete rozšířit i vy - máte-li český návod nebo servisní manuál k tomuto produktu, nahrajte nám jej. Pomůžete tak ostatním uživatelům, děkujeme!


Náš server Vám pomůže s užíváním Hra NINTENDO 3DS - Super Mario 3D Land (NI3S688), databáze je doplňována zkušenými lidmi a fanoušky výrobce NINTENDO. Přečtěte si také diskuzi k Hra NINTENDO 3DS - Super Mario 3D Land (NI3S688).
Hra NINTENDO 3DS - Super Mario 3D Land (NI3S688)
Zvětšit fotografii
Návod k použití pro Hra NINTENDO 3DS - Super Mario 3D Land (NI3S688)
Český návod NINTENDO k použití výrobku Hra NINTENDO 3DS - Super Mario 3D Land (NI3S688) udává:


1) Obsah balení
2) Zapojení a montáž
3) Nastavení výrobku NINTENDO
4) Řešení problémů odborná pomoc
5) Kontakt na opravny a servis NINTENDO
6) Značka: NINTENDO
Návod k použití Hra NINTENDO 3DS - Super Mario 3D Land (NI3S688)

Jste-li majitelem Hra NINTENDO 3DS - Super Mario 3D Land (NI3S688) od NINTENDO a vlastníte návod k použití či servisní manuál pomožte nám rozšířit databázi a nahrajete nám svůj manuál. Pomůžete ostatním uživatelům, hledající návody pro správnou funkci výrobku.
- upload souboru s návodem je možné ve formátech (doc, pdf, jpg)

Hra NINTENDO 3DS - Super Mario 3D Land (NI3S688) -
Je to ital, nosí modré montérky, červenou čepici, pěstuje si vousy a má slabost pro princezny - kdo to je? Nikdo jiný než Mario, který si sotva stačil odpočinout od svého posledního dobrodružství a už zase musí zachraňovat princeznu Peach a Hříbkové království. Tentokrát však na novém Nintendu 3DS v plném třetím rozměru! První opravdu trojrozměrný Mario A že je ten třetí rozměr sakra důležitý! Vzdálenosti působí hlouběji, běhání a skákání působí ještě dynamičtěji, překážky, nepřátelé a úrovně ještě rafinovanější a vy musíte být mnohem preciznější. Ve Super Mario 3D Land pro Nintendo 3DS se oblíbený italský instalatér ukazuje ze své nejlepší stránky. Celkový dojem z hraní je naprosto nový a jedinečný - skákejte na nepřátelé s větší přesností, vyhýbejte se plamenům a jiným předmětům, které vypadají jako když vyskočí z obrazovky, odhadněte správně vzdálenosti a správný čas k útoku. Už žádné pokusné manévry do prázdna! Novinky v sérii Působivá grafika s moderními efekty a dechberoucí trojrozměrný obraz, ze kterého plyne celá řada nových herních prvků, nejsou jedinými novinkami Super Mario 3D Land. Mario se může pochlubit zcela novými obleky, které Mariovi dodají speciální vlastnosti. Například mývalí oblek - nejen že dobře vypadá, ale s ocasem může Mario uhodit nepřítelé a zahnat jej daleko. Navíc s ním dokáže seskočil z opravdu velkých výšek jako peříčko. Noví jsou také nepřátelé - Gumbové s ocasy nebo Gumbové, kteří se postavili na sebe a tvoří pohyblivou věž či masožravé květiny, které plyvou inkoust, který vám zamaže displej. O jednotlivých úrovních a bossech nemluvě. Super Mario 3D Land vyjde exkluzivně pro Nintendo 3DS. Lze hrát také ve 2D s vypnutým 3D efektem. minimální konfigurace: - herní konzole Nintendo 3DS

Diskuse Otázky a odpovědi týkájící se českého návodu k použití Hra NINTENDO 3DS - Super Mario 3D Land (NI3S688) - k tomuto výrobku není položena žádná otázka - buďte první!

Vložit dotaz nebo reakci k Hra NINTENDO 3DS - Super Mario 3D Land (NI3S688)

* označené položky jsou povinné, vyplňte je, prosím.
Předmět *:
Jméno *: email:
Text zprávy *:
Opiště kód *: "NAVOD" - (antispamová ochrana)
Chcete-li dostat odpověď na Váš příspěvek, vyplňte
položku "Email". Vaše emailová adresa zde nebude zveřejněna, ani jinak využita.

 

Nápověda Nápověda:

Nenašli jste co jste hledali?
Zkuste Google vyhledávání!
Custom Search

ZNAČKY
Katalog značek - jestliže značku nenaleznete, klikněte zde:
"seznam všech značek"

> MAC
> JOLLY
> ZEETEX
> BONTEMPI
> PAIDI
> OSCAR DE LA RENTA
> TCHIBO
> SPY GEAR
> LAMAZE
> CLINIQUE
> GRES
> TEFAL
> FOORCE
> EVOLVE
> GUESS
> HUAWEI
> MARIAH CAREY
> POINT OF VIEW
> VAN GILS
> STRONG
> TDK
> HAMA
> SCOTT CYKLO
> FORESTINA
> KETER
> BEYONCE
> IOMEGA
> Gimmi
> Guca
> Kela
> ZANUSSI
> EMINENT
> MANGO
> PARIS HILTON
> SPCA SPORTS CAMERA

NÁVODY V ČEŠTINĚ
> AUDIO VIDEO TECHNIKA
> BíLá TECHNIKA
> DIGITáLNí FOTO
> KOSMETIKA, PARFéMY, HODINKY
> MOBILNí TELEFONY
> NáBYTEK
> POčíTAčE
> RELAXACE A MASážE
> SPORT, OUTDOOR
> ZáBAVA

NAVODY-MANUALY.cz - Český návod k obsluze a manuály ke stažení
sitemap.xml