NÁVODY a MANUÁLY | Hledáte uživatelský manuál nebo návod k použití? | hodinky | recenze | odborná pomoc | kočárky | splátky | šperky |
Český manuál a návod

Inkoustová náplň HP 364, foto pack (CH082EE) červená/modrá

Český návod k použití Inkoustová náplň HP 364, foto pack (CH082EE) červená/modrá - ? S fotografi
               

 

Návod k použití Inkoustová náplň HP 364, foto pack (CH082EE) červená/modrá

Český návod k použití Inkoustová náplň HP 364, foto pack (CH082EE) červená/modrá je povinnen přikládat prodejce zboží ke každému výrobku, tuto povinnost jim přikládá zákon.
Pokud manuál k Inkoustová náplň HP 364, foto pack (CH082EE) červená/modrá nebyl přiložen, je to porušení a návod k obsluze by Vám měl prodejce zboží dodat. Databáze návodů je průběžně doplňována uživateli a aktualizovaná o nové manuály - databázi můžete rozšířit i vy - máte-li český návod nebo servisní manuál k tomuto produktu, nahrajte nám jej. Pomůžete tak ostatním uživatelům, děkujeme!


Náš server Vám pomůže s užíváním Inkoustová náplň HP 364, foto pack (CH082EE) červená/modrá, databáze je doplňována zkušenými lidmi a fanoušky výrobce HP. Přečtěte si také diskuzi k Inkoustová náplň HP 364, foto pack (CH082EE) červená/modrá.

Zvětšit fotografii
Návod k použití pro Inkoustová náplň HP 364, foto pack (CH082EE) červená/modrá
Český návod HP k použití výrobku Inkoustová náplň HP 364, foto pack (CH082EE) červená/modrá udává:


1) Obsah balení
2) Zapojení a montáž
3) Nastavení výrobku HP
4) Řešení problémů odborná pomoc
5) Kontakt na opravny a servis HP
6) Značka: HP
7) EAN kód: 0886111286461
Návod k použití Inkoustová náplň HP 364, foto pack (CH082EE) červená/modrá

Jste-li majitelem Inkoustová náplň HP 364, foto pack (CH082EE) červená/modrá od HP a vlastníte návod k použití či servisní manuál pomožte nám rozšířit databázi a nahrajete nám svůj manuál. Pomůžete ostatním uživatelům, hledající návody pro správnou funkci výrobku.
- upload souboru s návodem je možné ve formátech (doc, pdf, jpg)

Inkoustová náplň HP 364, foto pack (CH082EE) červená/modrá -
? S fotografickou sadou HP řady 364 můžete doma tisknout fotografie o 30 % levněji1. Díky této praktické sadě, která obsahuje originální inkoust HP a 85 listů fotografického papíru HP Advanced Photo Paper, můžete doma levně tisknout fotografie formátu 10 x 15 cm v profesionální kvalitě 2.
? Zakupte potřebný materiál v cenově dostupné sadě a ušetřete 30 % nákladů. Fotografické sady HP 364 obsahují azurovou, purpurovou a žlutou originální inkoustovou kazetu HP 364 a 85 listů fotografického papíru HP Advanced Photo Paper formátu 10 x 15 cm.
? Originální inkousty HP zaručují zářivé a odolné barvy. Fotografie jsou odolné vůči vodě a okamžitě schnou, takže s nimi můžete bez obav manipulovat hned po vytisknutí3. Uchovejte si trvalé vzpomínky díky fotografiím, které si zachovají syté barvy pro několik generací4.
? Práci s fotografiemi vám usnadní kreativní nástroje ? pomocí softwaru HP Photo Creations můžete vytvářet pohlednice či koláže. Využijte službu snadné a bezplatné recyklace ? kazety vrácené prostřednictvím programu HP Planet Partners jsou správným způsobem recyklovány5.
? 1Úspora je vypočítána na základě ceny samostatně prodávaného inkoustu a papíru. Může se lišit v závislosti na konkrétním prodejci.
? 2Neobsahuje originální inkoustovou fotografickou kazetu HP 364, která je potřebná pro provoz některých tiskáren HP. Vybrané produkty HP Photosmart používající pět samostatných inkoustů navíc vyžadují samostatně prodávanou fotografickou inkoustovou kazetu HP 364.
? 3Při použití originálních inkoustů HP a fotografického papíru HP Advanced Photo Paper
? 4Hodnocení trvanlivosti obrazu provedené společností Wilhelm Imaging Research, Inc., nebo laboratoří HP Image Permanence Lab. Podrobnosti naleznete na webu http://www.hp.com/go/printpermanence.
? 5Program nemusí být dostupný ve všech oblastech. Možnost vrácení a recyklace tiskových kazet HP je v současné době k dispozici v rámci programu HP Planet Partners ve více než 49 zemích a oblastech Asie, Evropy a Severní a Jižní Ameriky. Další informace naleznete na webu http://www.hp.com/recycle.


Přehled a specifikace

Přehled a vlastnosti
Přehled
S fotografickou sadou HP řady 364 můžete doma tisknout fotografie o 30 % levněji1. Díky této praktické sadě, která obsahuje originální inkoust HP a 85 listů fotografického papíru HP Advanced Photo Paper, můžete doma levně tisknout fotografie formátu 10 x 15 cm v profesionální kvalitě 2.

?Hodnota
?Ušetřete více! Inkoust a fotografický papír již zahrnuty.
?Profesionální tisk fotografií i doma.
?Azurová, purpurová, žlutá

Hardwarová kompatibilita
V následujících tiskárnách a multifunkčních zařízeních HP Photosmart je možné používat fotografickou sadu HP 364, je však nutné samostatně zakoupit černou fotografickou kazetu HP 364: HP Photosmart C6300, C5300, D7500, D5400, B8550, C7300, všechny tiskárny e-AiO HP Photosmart Premium, HP Photosmart Premium a HP Photosmart eStation.

Název produktu
Fotografická sada HP řady 364, 85 listů, 10 x 15 cm

Specifikace tisku
Barvy tiskových kazet
Azurová, purpurová, žlutá

Inkoustová kapka
5,5 pl HDW, 1,3 pl LDW

Kompatibilní typy inkoustů
Na bázi barviva

Diskuse Otázky a odpovědi týkájící se českého návodu k použití Inkoustová náplň HP 364, foto pack (CH082EE) červená/modrá - k tomuto výrobku není položena žádná otázka - buďte první!

Vložit dotaz nebo reakci k Inkoustová náplň HP 364, foto pack (CH082EE) červená/modrá

* označené položky jsou povinné, vyplňte je, prosím.
Předmět *:
Jméno *: email:
Text zprávy *:
Opiště kód *: "NAVOD" - (antispamová ochrana)
Chcete-li dostat odpověď na Váš příspěvek, vyplňte
položku "Email". Vaše emailová adresa zde nebude zveřejněna, ani jinak využita.

 

Nápověda Nápověda:

Nenašli jste co jste hledali?
Zkuste Google vyhledávání!
Custom Search

ZNAČKY
Katalog značek - jestliže značku nenaleznete, klikněte zde:
"seznam všech značek"

> ECOVER
> STEP2
> ECOIFFIER
> PIZ BUIN
> PAWPARAZZI
> BIRD JEWEL
> LAVERA
> COOPER
> ORLANE
> STEBA
> BABABING
> PAT&MAT
> ARDO
> OKI
> Carlson
> GARDENA
> FOORCE
> RIHANNA
> Bel
> STANLEY
> MARIMEX
> MISS SIXTY
> Hello Kitty
> TIGI
> LABTEC
> HERMES
> DÉGLINGOS
> FUNTOSEE
> GWÉNAËL MALCORPI
> BEKO
> SHELCORE
> AVG
> EMILIO PUCCI
> Omega
> SHOOSHOOS

NÁVODY V ČEŠTINĚ
> AUDIO VIDEO TECHNIKA
> BíLá TECHNIKA
> DIGITáLNí FOTO
> KOSMETIKA, PARFéMY, HODINKY
> MOBILNí TELEFONY
> NáBYTEK
> POčíTAčE
> RELAXACE A MASážE
> SPORT, OUTDOOR
> ZáBAVA

NAVODY-MANUALY.cz - Český návod k obsluze a manuály ke stažení
sitemap.xml