NÁVODY a MANUÁLY | Hledáte uživatelský manuál nebo návod k použití? | šperky | splátky | recenze | ovladače, drivers | hodinky | hračky |
Český manuál a návod

Klávesnice Logitech G105 gaming

Český návod k použití Klávesnice Logitech G105 gaming - Herní klávesnice Logitech? Gaming Keyboard G105 představ
               

 

Návod k použití Klávesnice Logitech G105 gaming

Český návod k použití Klávesnice Logitech G105 gaming je povinnen přikládat prodejce zboží ke každému výrobku, tuto povinnost jim přikládá zákon.
Pokud manuál k Klávesnice Logitech G105 gaming nebyl přiložen, je to porušení a návod k obsluze by Vám měl prodejce zboží dodat. Databáze návodů je průběžně doplňována uživateli a aktualizovaná o nové manuály - databázi můžete rozšířit i vy - máte-li český návod nebo servisní manuál k tomuto produktu, nahrajte nám jej. Pomůžete tak ostatním uživatelům, děkujeme!


Náš server Vám pomůže s užíváním Klávesnice Logitech G105 gaming, databáze je doplňována zkušenými lidmi a fanoušky výrobce Logitech. Přečtěte si také diskuzi k Klávesnice Logitech G105 gaming.

Zvětšit fotografii
Návod k použití pro Klávesnice Logitech G105 gaming
Český návod Logitech k použití výrobku Klávesnice Logitech G105 gaming udává:


1) Obsah balení
2) Zapojení a montáž
3) Nastavení výrobku Logitech
4) Řešení problémů odborná pomoc
5) Kontakt na opravny a servis Logitech
6) Značka: Logitech
7) EAN kód: 5099206031272
Návod k použití Klávesnice Logitech G105 gaming

Jste-li majitelem Klávesnice Logitech G105 gaming od Logitech a vlastníte návod k použití či servisní manuál pomožte nám rozšířit databázi a nahrajete nám svůj manuál. Pomůžete ostatním uživatelům, hledající návody pro správnou funkci výrobku.
- upload souboru s návodem je možné ve formátech (doc, pdf, jpg)

Klávesnice Logitech G105 gaming - Herní klávesnice Logitech? Gaming Keyboard G105 představuje základní nástroj pro opravdové hráče. Hrajte dlouho do noci díky podsvícení LED. Šest programovatelných kláves s třemi režimy umožňuje vytvořit až 18 kombinací maker pro každou hru.* Při hraní můžete používat buď jednoduché stisky kláves, nebo vytvářet složitá makra obsahující několik stisků kláves, události myši, zpoždění definovaná uživatelem a opakování. Můžete dokonce zaznamenávat nová makra v průběhu hraní. Pokročilá funkce snímání stisku kláves a vlastnosti zabraňující vzniku vad obrazu umožňují provádět několik (a navíc složitějších) akcí najednou bez vzniku rušení či vad obrazu, které se mohou vyskytnout u ostatních klávesnicí. Díky praktickým tlačítkům pro ovládání médií jedním stiskem budete mít více funkcí na dosah ruky. Pomocí přepínače režimu hry a pracovní plochy lze navíc vypnout klávesy systému Windows a klávesy místní nabídky, takže při nechtěném stisknutí nesprávných kláves nedojde k přerušení hry. *Vyžaduje software Logitech? Gaming Software, který je k dispozici na stránce logitech.com/downloads.

Hlavní vlastnosti
* Podsvícení LED s dlouhou životností můžete nastavit ve dvou úrovních - nebo zcela vypnout. Budete tak moci hrát i potmě, a klávesy budou stále viditelné.
* Šest programovatelných kláves s třemi režimy umožňuje vytvořit až 18 kombinací maker pro každou hru. Při hře můžete používat buď jednoduché stisky kláves, nebo vytvářet složitá makra obsahující několik stisků kláves, události myši, zpoždění definovaná uživatelem a opakování. Můžete dokonce zaznamenávat nová makra v průběhu hraní.* *Vyžaduje software Logitech? Gaming Software, který je k dispozici na stránce logitech.com/downloads.
* Vstup kombinací více kláves vám umožní používat až pět kláves současně. Můžete provádět několik (a navíc složitějších) akcí najednou bez vzniku rušení či vad obrazu, které se mohou vyskytnout u ostatních klávesnicí.
* Díky praktickým tlačítkům pro ovládání médií jedním stiskem budete mít funkce, jako je regulace hlasitosti, ztlumení, spuštění, zastavení, pozastavení, posun vpřed a zpět doslova na dosah ruky. Získáte tak možnost lepšího ovládání, aniž by vaše prsty musely opustit klávesnici.
* Pomocí přepínače režimu hry a pracovní plochy lze vypnout klávesy systému Windows a klávesy místní nabídky, takže při nechtěném stisknutí nesprávných kláves nedojde k přerušení hry.

Diskuse Otázky a odpovědi týkájící se českého návodu k použití Klávesnice Logitech G105 gaming - k tomuto výrobku není položena žádná otázka - buďte první!

Vložit dotaz nebo reakci k Klávesnice Logitech G105 gaming

* označené položky jsou povinné, vyplňte je, prosím.
Předmět *:
Jméno *: email:
Text zprávy *:
Opiště kód *: "NAVOD" - (antispamová ochrana)
Chcete-li dostat odpověď na Váš příspěvek, vyplňte
položku "Email". Vaše emailová adresa zde nebude zveřejněna, ani jinak využita.

 

Nápověda Nápověda:

Nenašli jste co jste hledali?
Zkuste Google vyhledávání!
Custom Search

ZNAČKY
Katalog značek - jestliže značku nenaleznete, klikněte zde:
"seznam všech značek"

> EDISON
> PROFINE
> PACO RABANNE
> ACER
> AQUAPLAY
> NICKELODEON
> JEAN PAUL GAULTIER
> TOO FACED COSMETICS
> DEBICA
> AGATHA RUIZ DE LA PRADA
> MARBERT
> CLIFFI
> FIFTY CENTS
> MANDARINA DUCK
> IGNIS
> CRAFTSMAN
> BELKIN
> STEP2
> SHARKS
> CMT
> BIOTHERM
> ALAIN DELON
> SUBSTRAL
> CSLINK
> METABO
> MARIAH CAREY
> PETSAFE
> BOMANN
> ATTITUDE
> FUNTOSEE
> ZYXEL
> HUMMER
> MERIDA
> SKIL
> SARAH JESSICA PARKER

NÁVODY V ČEŠTINĚ
> AUDIO VIDEO TECHNIKA
> BíLá TECHNIKA
> DIGITáLNí FOTO
> KOSMETIKA, PARFéMY, HODINKY
> MOBILNí TELEFONY
> NáBYTEK
> POčíTAčE
> RELAXACE A MASážE
> SPORT, OUTDOOR
> ZáBAVA

NAVODY-MANUALY.cz - Český návod k obsluze a manuály ke stažení
sitemap.xml