NÁVODY a MANUÁLY | Hledáte uživatelský manuál nebo návod k použití? | šperky | zaruka a servis | autosedačky | návody a manuály |
Český manuál a návod

Kosmetika VICHY Dercos Aminexil ženy 12x6ml Proti vypadávání vlasů 72ml

Český návod k použití Kosmetika VICHY Dercos Aminexil ženy 12x6ml Proti vypadávání vlasů 72ml -
               

 

Návod k použití Kosmetika VICHY Dercos Aminexil ženy 12x6ml Proti vypadávání vlasů 72ml

Český návod k použití Kosmetika VICHY Dercos Aminexil ženy 12x6ml Proti vypadávání vlasů 72ml je povinnen přikládat prodejce zboží ke každému výrobku, tuto povinnost jim přikládá zákon.
Pokud manuál k Kosmetika VICHY Dercos Aminexil ženy 12x6ml Proti vypadávání vlasů 72ml nebyl přiložen, je to porušení a návod k obsluze by Vám měl prodejce zboží dodat. Databáze návodů je průběžně doplňována uživateli a aktualizovaná o nové manuály - databázi můžete rozšířit i vy - máte-li český návod nebo servisní manuál k tomuto produktu, nahrajte nám jej. Pomůžete tak ostatním uživatelům, děkujeme!


Náš server Vám pomůže s užíváním Kosmetika VICHY Dercos Aminexil ženy 12x6ml Proti vypadávání vlasů 72ml, databáze je doplňována zkušenými lidmi a fanoušky výrobce VICHY. Přečtěte si také diskuzi k Kosmetika VICHY Dercos Aminexil ženy 12x6ml Proti vypadávání vlasů 72ml.

Zvětšit fotografii
Návod k použití pro Kosmetika VICHY Dercos Aminexil ženy 12x6ml Proti vypadávání vlasů 72ml
Český návod VICHY k použití výrobku Kosmetika VICHY Dercos Aminexil ženy 12x6ml Proti vypadávání vlasů 72ml udává:


1) Obsah balení
2) Zapojení a montáž
3) Nastavení výrobku VICHY
4) Řešení problémů odborná pomoc
5) Kontakt na opravny a servis VICHY
6) Značka: VICHY
7) EAN kód: 3337871317348
Návod k použití Kosmetika VICHY Dercos Aminexil ženy 12x6ml Proti vypadávání vlasů 72ml

Jste-li majitelem Kosmetika VICHY Dercos Aminexil ženy 12x6ml Proti vypadávání vlasů 72ml od VICHY a vlastníte návod k použití či servisní manuál pomožte nám rozšířit databázi a nahrajete nám svůj manuál. Pomůžete ostatním uživatelům, hledající návody pro správnou funkci výrobku.
- upload souboru s návodem je možné ve formátech (doc, pdf, jpg)

Kosmetika VICHY Dercos Aminexil ženy 12x6ml Proti vypadávání vlasů 72ml -
Kosmetika Vichy   Vichy Dercos Aminexil Kúra proti vypadávání vlasů pro ženy.Aminexil je patentovaná molekula proti vypadávání vlasů zabraňující tuhnutí kolagenového pouzdra a tím uchovává tkáň obklopující vlasový kořínek pružnou. SP94 se uvnitř kořínku mění v základní stavební složky vlasu, které jej vytvářejí zdravý, silný a odolný. Aplikuje se jednou denně nebo minimálně třikrát týdně po dobu šesti týdnů. Patentované složení proti vypadávání vlasů: Aminexil 1,5%, který působí proti tuhnutí kolagenového pouzdra, které obklopuje vlasový kořínek. Pomáhá tak pevněji ukotvit vlas ve vlasové pokožce. SP94 se uvnitř kořínku přeměňuje na stavební prvky vlasu. Vlas roste silnější a odolnější. Po 3 týdnech: vypadávání vlasů je zpomaleno u 79% uživatelek, vlasy jsou silnější u 78% uživatelek, vlasy jsou hebčí na dotek u 88% uživatelek. Po 6 týdnech: vypadávání vlasů je zbržděno u 79% uživatelek, vlasy získávají na objemu u 71% uživatelek. Nemastný, nelepí. Snadno zasychá. Lehká a svěží parfemace. Díky ampuli s aplikátorem je zajištěna praktická a přesná aplikace. Jedna ampule denně nebo nejméně 3 týdně po dobu 6 týdnů. Ampule je určena na 1 použití. Neoplachuje se. 1. Neodstraňujte ani nepropichujte víčko ampulky. 2. Přímo na ampulku nasaďte aplikátor. 3. Zašroubujte aplikátor, dokud není pevně utažený. 4. Stlačením plošky aplikátoru naneste sérum k vlasovým kořínkům, pěšinku po pěšince. Jemně vmasírujte, neoplachujte. 5. V případě, že obsah teče příliš pomalu, zatřeste ampulkou. Pokud obsah vytéká příliš rychle, aplikátor utáhněte.Dercos Aminexil SP94 - kúra pro ženy proti vypadávání vlasů s Aminexilem a s vitamíny PP,B5,B6, které podporují přirozený růst vlasů.Vypadávání vlasů u žen je doprovázeno především tuhnutím tkáně, která obklopuje vlasový kořínek. Stlačený kořínek je pak mnohem hůře ukotven v dermis a není dostatečně zásobován energií. Z oslabeného kořínku roste slabý vlas. Vlas postupně přestává růst. Vlasový porost řídne, objevuje se pokožka.Inovovaným řešením je kúra proti vypadávání vlasů DERCOS AMINEXIL SP94, která má dvojí účinek na vlas:Aminexil zabraňuje tuhnutí kolagenu, a tím udržuje pružnost tkáně, která obklopuje vlasový kořínek. Ten je pak pevněji ukotven ve vlasové pokožce. Vypadávání vlasů je zbržděno. SP94 je fixován vlasovým kořínkem, kde se přeměňuje na stavební prvky vlasu, a tím zevnitř napomáhá výstavbě zdravějšího, silnějšího a odolnějšího vlasu. Aminexil ve spojení s vitaminovým komplexem obnovuje přirozený růst vlasů.Hlavní účinné látky jsou:- 1,5 % roztok Aminexilu - komplex vitaminů PP, B5 a B6 - termální voda z Vichy zklidňuje a působí proti podráždění.Dodržujte kúru min. 3 ampulky týdně po dobu 2 měsíců, pro optimální výsledky doporučujeme dvouměsíční kúru opakovat 2x ročně. Regenerační kůra je 2 - 3 balení. Nemastí a neslepuje vlasy.     

Diskuse Otázky a odpovědi týkájící se českého návodu k použití Kosmetika VICHY Dercos Aminexil ženy 12x6ml Proti vypadávání vlasů 72ml - k tomuto výrobku není položena žádná otázka - buďte první!

Vložit dotaz nebo reakci k Kosmetika VICHY Dercos Aminexil ženy 12x6ml Proti vypadávání vlasů 72ml

* označené položky jsou povinné, vyplňte je, prosím.
Předmět *:
Jméno *: email:
Text zprávy *:
Opiště kód *: "NAVOD" - (antispamová ochrana)
Chcete-li dostat odpověď na Váš příspěvek, vyplňte
položku "Email". Vaše emailová adresa zde nebude zveřejněna, ani jinak využita.

 

Nápověda Nápověda:

Nenašli jste co jste hledali?
Zkuste Google vyhledávání!
Custom Search

ZNAČKY
Katalog značek - jestliže značku nenaleznete, klikněte zde:
"seznam všech značek"

> BORSARI 1870
> HALTI
> BYBLOS
> FRANKE
> Joerex
> SINGER
> MASCOM
> AIRLIVE
> PIRELLI
> TRUST
> CEAT
> OLD SPICE
> BRILANZ
> SHAKIRA
> SIMPLY YOU
> JOLLY
> VIPOWER DELOCK NAVILOCK MAPY ...
> FULDA
> PUMA
> MADISON
> HUAWEI
> ARDO
> HART&HOLM
> CAROLINA HERRERA
> OKI
> TATRAMAT
> TECHNI-CAL
> ACQUA DI PARMA
> TOUS
> SONIA RYKIEL
> JABLOTRON
> RINTI
> ELIZABETH ARDEN
> BELKIN
> PAMPERS

NÁVODY V ČEŠTINĚ
> AUDIO VIDEO TECHNIKA
> BíLá TECHNIKA
> DIGITáLNí FOTO
> KOSMETIKA, PARFéMY, HODINKY
> MOBILNí TELEFONY
> NáBYTEK
> POčíTAčE
> RELAXACE A MASážE
> SPORT, OUTDOOR
> ZáBAVA

NAVODY-MANUALY.cz - Český návod k obsluze a manuály ke stažení
sitemap.xml