NÁVODY a MANUÁLY | Hledáte uživatelský manuál nebo návod k použití? | odborná pomoc | hodinky | návody a manuály | dětský nábytek | šperky | kočárky | peníze a půjčky |
Český manuál a návod

Krmivo HIKARI Micro Pellets 45 G

Český návod k použití Krmivo HIKARI Micro Pellets 45 G - Vynikající krmivo ve formě malých a pes
               

 

Návod k použití Krmivo HIKARI Micro Pellets 45 G

Český návod k použití Krmivo HIKARI Micro Pellets 45 G je povinnen přikládat prodejce zboží ke každému výrobku, tuto povinnost jim přikládá zákon.
Pokud manuál k Krmivo HIKARI Micro Pellets 45 G nebyl přiložen, je to porušení a návod k obsluze by Vám měl prodejce zboží dodat. Databáze návodů je průběžně doplňována uživateli a aktualizovaná o nové manuály - databázi můžete rozšířit i vy - máte-li český návod nebo servisní manuál k tomuto produktu, nahrajte nám jej. Pomůžete tak ostatním uživatelům, děkujeme!


Náš server Vám pomůže s užíváním Krmivo HIKARI Micro Pellets 45 G, databáze je doplňována zkušenými lidmi a fanoušky výrobce HIKARI. Přečtěte si také diskuzi k Krmivo HIKARI Micro Pellets 45 G.
Krmivo HIKARI Micro Pellets 45 G
Zvětšit fotografii
Návod k použití pro Krmivo HIKARI Micro Pellets 45 G
Český návod HIKARI k použití výrobku Krmivo HIKARI Micro Pellets 45 G udává:


1) Obsah balení
2) Zapojení a montáž
3) Nastavení výrobku HIKARI
4) Řešení problémů odborná pomoc
5) Kontakt na opravny a servis HIKARI
6) Značka: HIKARI
7) EAN kód: 042055211086
Návod k použití Krmivo HIKARI Micro Pellets 45 G

Jste-li majitelem Krmivo HIKARI Micro Pellets 45 G od HIKARI a vlastníte návod k použití či servisní manuál pomožte nám rozšířit databázi a nahrajete nám svůj manuál. Pomůžete ostatním uživatelům, hledající návody pro správnou funkci výrobku.
- upload souboru s návodem je možné ve formátech (doc, pdf, jpg)

Krmivo HIKARI Micro Pellets 45 G -
Vynikající krmivo ve formě malých a pestře zbarvených pelet pro Tetry, Parmičky a další tropické ryby s malým ústním otvorem.

Krmivo se vyrábí s využitím nejmodernějších biotechnologických procesů a dodává tropickým rybkám celoročně zářivé zbarvení. Je složeno ze tří druhů pelet, každé s rozdílným obsahem a složením: Červené granulky: jsou výhradně živočišného původu, špičkového složení a obsahují dokonale vyvážený poměr aminokyselin. Zelené granulky: jsou rostlinného původu s vysokým obsahem dietní vlákniny, která podporuje zdravý vývoj ryb. Žluté granulky: obsahují vitamíny a minerály, které aktivují imunitní systém rybek a tím snižují riziko onemocnění. Napomáhají i snižování hladiny stresu. Hikari Micro Pellets je krmivo plovoucí, pomalu klesající, vhodné pro všechny druhy ryb živící se těsně pod hladinou či ve střední části akvária. Nikdy nekalí vodu! Každá miniaturní granulka je pokryta tenkou mikrovrstvou, která chrání výživné složky uvnitř tak, aby se při rozpouštění nevytratily.

Firma Kamihata Fish Industries, výrobce krmiv Hikari se již jedenáct desetiletí zabývá chovem okrasných ryb a nabízí nejkvalitnější a nejvybranější krmiva, která jsou v současné době špičkou na světovém trhu. Dosažení takového postavení je podloženo mnoha průzkumnými expedicemi a studiem výživy ryb v jejich biotopní oblasti. Získané poznatky jsou zkoumány týmem vědců z vývojích laboratoří Hikari. Firma se opírá o přímé zkušenosti se šlechtěním a chovem ryb, poznatky, které tímto získává umožňuje stále zlepšovat a zdokonalovat krmiva. V jejich výrobě jsou používány ti nejmodernější technologie. Značka Hikari má tak dobrou reputaci a pověst, že jí NASA vyzvala k vývoji speciálního krmiva určeného pro experimenty s rybami chovanými v raketoplánu na oběžné dráze Země.

Diskuse Otázky a odpovědi týkájící se českého návodu k použití Krmivo HIKARI Micro Pellets 45 G - k tomuto výrobku není položena žádná otázka - buďte první!

Vložit dotaz nebo reakci k Krmivo HIKARI Micro Pellets 45 G

* označené položky jsou povinné, vyplňte je, prosím.
Předmět *:
Jméno *: email:
Text zprávy *:
Opiště kód *: "NAVOD" - (antispamová ochrana)
Chcete-li dostat odpověď na Váš příspěvek, vyplňte
položku "Email". Vaše emailová adresa zde nebude zveřejněna, ani jinak využita.

 

Nápověda Nápověda:

Nenašli jste co jste hledali?
Zkuste Google vyhledávání!
Custom Search

ZNAČKY
Katalog značek - jestliže značku nenaleznete, klikněte zde:
"seznam všech značek"

> BREIL MILANO
> ESPRIT
> BOURJOIS
> JACOMO
> BEAPHAR
> JEAN LOIUS SCHERRER
> NAFNAF
> FITMIN
> KENZO
> MIO
> JVC
> FINCLUB
> GP
> MORA
> MAVALA
> EMTEC
> DOG SQUARE
> HUSKY
> SHISEIDO
> Dewberry
> REMINGTON
> TOSHIBA
> Valira
> ZEKIWA
> GREEN GARDEN
> TRI-AKTILINE
> AIRLIVE
> COSTUME NATIONAL
> MAC TOYS
> EQUIP
> COMFEE
> FORESTINA
> ELIZABETH ARDEN
> BOGNER
> Toni&Guy

NÁVODY V ČEŠTINĚ
> AUDIO VIDEO TECHNIKA
> BíLá TECHNIKA
> DIGITáLNí FOTO
> KOSMETIKA, PARFéMY, HODINKY
> MOBILNí TELEFONY
> NáBYTEK
> POčíTAčE
> RELAXACE A MASážE
> SPORT, OUTDOOR
> ZáBAVA

NAVODY-MANUALY.cz - Český návod k obsluze a manuály ke stažení
sitemap.xml