NÁVODY a MANUÁLY | Hledáte uživatelský manuál nebo návod k použití? | odborná pomoc | zaruka a servis | kočárky | splátky | návody a manuály | ovladače, drivers |
Český manuál a návod

L-Carnitin Fitness 500 ml

Český návod k použití L-Carnitin Fitness 500 ml - Kdy L-Carnitin Fitness pomáhá: účinně
               

 

Návod k použití L-Carnitin Fitness 500 ml

Český návod k použití L-Carnitin Fitness 500 ml je povinnen přikládat prodejce zboží ke každému výrobku, tuto povinnost jim přikládá zákon.
Pokud manuál k L-Carnitin Fitness 500 ml nebyl přiložen, je to porušení a návod k obsluze by Vám měl prodejce zboží dodat. Databáze návodů je průběžně doplňována uživateli a aktualizovaná o nové manuály - databázi můžete rozšířit i vy - máte-li český návod nebo servisní manuál k tomuto produktu, nahrajte nám jej. Pomůžete tak ostatním uživatelům, děkujeme!


Náš server Vám pomůže s užíváním L-Carnitin Fitness 500 ml, databáze je doplňována zkušenými lidmi a fanoušky výrobce SURVIVAL. Přečtěte si také diskuzi k L-Carnitin Fitness 500 ml.
L-Carnitin Fitness 500 ml
Zvětšit fotografii
Návod k použití pro L-Carnitin Fitness 500 ml
Český návod SURVIVAL k použití výrobku L-Carnitin Fitness 500 ml udává:


1) Obsah balení
2) Zapojení a montáž
3) Nastavení výrobku SURVIVAL
4) Řešení problémů odborná pomoc
5) Kontakt na opravny a servis SURVIVAL
6) Značka: SURVIVAL
7) EAN kód: 8594056370412
Návod k použití L-Carnitin Fitness 500 ml

Jste-li majitelem L-Carnitin Fitness 500 ml od SURVIVAL a vlastníte návod k použití či servisní manuál pomožte nám rozšířit databázi a nahrajete nám svůj manuál. Pomůžete ostatním uživatelům, hledající návody pro správnou funkci výrobku.
- upload souboru s návodem je možné ve formátech (doc, pdf, jpg)

L-Carnitin Fitness 500 ml -
Kdy L-Carnitin Fitness pomáhá: účinně podporuje spalování tuků, příznivě ovlivňuje mozkovou a srdeční činnost, zvyšuje fyzický výkon, urychluje regeneraci organismu.   Produkt L-Carnitin Fitness obsahuje: L-Carnitin - je přenašečem mastných kyselin do energetického centra buňky - mitochondrií. Při redukci tuku je podporován pyruvátem, který pomáhá zrychlovat metabolismus. Kombinace pyruvátu s L-carnitinem zabezpečuje efektivní redukci nadváhy za současného zachování svalové hmoty. Taurin - aminokyselina, která působí proti únavě a pomáhá zlepšovat koncentraci. Urychluje regeneraci vaziv a pojivových tkání. L-Glycin - je využíván pro tvorbu kreatinu a jeho následného produktu kreatinfosfátu, který slouží jako přímý zdroj energie především pro svaly a srdce. Inosin - má významnou úlohu v podpoře krevního oběhu, zlepšení zásobování svalů kyslíkem a zvýšení hladiny ATP. Z hlediska vytrvalostních sportů je zajímavá jeho schopnost snižovat tvorbu kyseliny mléčné a tím přispívat k rychlejší regeneraci svalového aparátu.   Složení ve 20 ml (doporučená denní dávka): 2 g glukóza, 1,8 g fruktóza, 1000 mg L-Carnitin, 600 mg taurin, 400 mg pyruvát draselný, 400 mg L-Glycin, 250 mg inosin, 10 mg vitamín B5, 6 mg inositol, 6 mg vitamín B6, 2 mg vitamín B1 Dávkování: 20 ml rozdělte nejlépe na 2 dávky denně. Pro přesné dávkování použijte odměrku. Nápojový koncentrát zřeďte studenou vodou (doporučený poměr 1:8). Balení: 500 ml Upozornění: Doplněk stravy. Vhodné pro sportovce a při zvýšené tělesné zátěži. Neobsahuje dopingové látky. Obsahuje zdroj fenylalaninu, nevhodné pro osoby trpící fenylketonurií. Není určeno dětem do 6 let. Skladujte v uzavřeném obalu a na suchém místě při teplotě 5 - 20°C. Ukládat mimo dosah dětí.   V naší nabídce naleznete také L-Carnitin + HCA Thermo slim, L-Carnitin + Chrom Cardio, L-Carnitine Star. V naší nabídce naleznete také další produkty společnosti Survival. Tento přípravek je vhodné kombinovat s For Line Drink pro zdravé hubnutí a štíhlou linii - broskev. V průběhu sportovního výkonu doporučujeme kombinovat s Ionix Sport a Finedrink Instant.

Diskuse Otázky a odpovědi týkájící se českého návodu k použití L-Carnitin Fitness 500 ml - k tomuto výrobku není položena žádná otázka - buďte první!

Vložit dotaz nebo reakci k L-Carnitin Fitness 500 ml

* označené položky jsou povinné, vyplňte je, prosím.
Předmět *:
Jméno *: email:
Text zprávy *:
Opiště kód *: "NAVOD" - (antispamová ochrana)
Chcete-li dostat odpověď na Váš příspěvek, vyplňte
položku "Email". Vaše emailová adresa zde nebude zveřejněna, ani jinak využita.

 

Nápověda Nápověda:

Nenašli jste co jste hledali?
Zkuste Google vyhledávání!
Custom Search

ZNAČKY
Katalog značek - jestliže značku nenaleznete, klikněte zde:
"seznam všech značek"

> ROUNDUP
> DOMO GARDEN
> BRIT CARE
> Česká soda
> KATE MOSS
> VIKTOR & ROLF
> FLEG
> ROCES
> EDIMAX
> HAMMERITE
> RÖMER
> ANNA SUI
> BABABING
> Thorma
> ACRONICS
> CLIFFI
> TOM FORD
> Steinner
> Riwall
> ECOVER
> REABAGS
> DEBICA
> MOSER
> Joerex
> FITMIN
> Levior
> XYLADECOR
> BIORA
> SCP
> COSATTO
> VITAKRAFT
> FERRINO
> DR. MULLER
> MARMOL & SON, INC.
> CANALI

NÁVODY V ČEŠTINĚ
> AUDIO VIDEO TECHNIKA
> BíLá TECHNIKA
> DIGITáLNí FOTO
> KOSMETIKA, PARFéMY, HODINKY
> MOBILNí TELEFONY
> NáBYTEK
> POčíTAčE
> RELAXACE A MASážE
> SPORT, OUTDOOR
> ZáBAVA

NAVODY-MANUALY.cz - Český návod k obsluze a manuály ke stažení
sitemap.xml