NÁVODY a MANUÁLY | Hledáte uživatelský manuál nebo návod k použití? | peníze a půjčky | ovladače, drivers | šperky | zaruka a servis | autosedačky |
Český manuál a návod

Mapa Garmin BlueChart CD, Evropa/Afrika/Blízky východ

Český návod k použití Mapa Garmin BlueChart CD, Evropa/Afrika/Blízky východ - * Námořní podrobná
               

 

Návod k použití Mapa Garmin BlueChart CD, Evropa/Afrika/Blízky východ

Český návod k použití Mapa Garmin BlueChart CD, Evropa/Afrika/Blízky východ je povinnen přikládat prodejce zboží ke každému výrobku, tuto povinnost jim přikládá zákon.
Pokud manuál k Mapa Garmin BlueChart CD, Evropa/Afrika/Blízky východ nebyl přiložen, je to porušení a návod k obsluze by Vám měl prodejce zboží dodat. Databáze návodů je průběžně doplňována uživateli a aktualizovaná o nové manuály - databázi můžete rozšířit i vy - máte-li český návod nebo servisní manuál k tomuto produktu, nahrajte nám jej. Pomůžete tak ostatním uživatelům, děkujeme!


Náš server Vám pomůže s užíváním Mapa Garmin BlueChart CD, Evropa/Afrika/Blízky východ, databáze je doplňována zkušenými lidmi a fanoušky výrobce GARMIN. Přečtěte si také diskuzi k Mapa Garmin BlueChart CD, Evropa/Afrika/Blízky východ.

Zvětšit fotografii
Návod k použití pro Mapa Garmin BlueChart CD, Evropa/Afrika/Blízky východ
Český návod GARMIN k použití výrobku Mapa Garmin BlueChart CD, Evropa/Afrika/Blízky východ udává:


1) Obsah balení
2) Zapojení a montáž
3) Nastavení výrobku GARMIN
4) Řešení problémů odborná pomoc
5) Kontakt na opravny a servis GARMIN
6) Značka: GARMIN
7) EAN kód: 0753759036010
Návod k použití Mapa Garmin BlueChart CD, Evropa/Afrika/Blízky východ

Jste-li majitelem Mapa Garmin BlueChart CD, Evropa/Afrika/Blízky východ od GARMIN a vlastníte návod k použití či servisní manuál pomožte nám rozšířit databázi a nahrajete nám svůj manuál. Pomůžete ostatním uživatelům, hledající návody pro správnou funkci výrobku.
- upload souboru s návodem je možné ve formátech (doc, pdf, jpg)

Mapa Garmin BlueChart CD, Evropa/Afrika/Blízky východ -
* Námořní podrobná mapa pro území Evropy, Afriky a Blízkého východu. Aktuální verze mapy je 8.5 a platí pro druhou polovinu roku 2006 a první čtvrtletí roku 2007.

* Mapa je k dispozici jak na CD, tak na předehraných datových kartách. Verze mapy na CD obsahuje zákres celé popsané oblasti, která je dále členěna na 55 regionů. Uživatel při koupi CD získá přístup pro odemčení jednoho vybraného mapového regionu (např. Jaderského moře). V případě, že je potřeba zpřístupnit jiný region mapy, lze si za zvýhodněnou cenu dokoupit odemykací kupón pro odemknutí další oblasti. Uživatel pak provede další registraci na stránkách výrobce a vygeneruje si příslušný odemykací kód pro požadované území námořní mapy.

* Mapa na CD je k dispozici ve dvou verzích - Regular a Small. Regular verze dělí CD na větší regiony a CD je dražší, naopak Small verze CD nabízí menší regiony mapy a je k dispozici uživatelům, kteří nepotřebují námořní mapu velkého území. Pro ilustraci: ve verzi Regular je Jaderské moře jako jeden region, ve verzi Small pak je děleno na severní část a jižní část Jadranu. V případě datových karet uživatel má mapu přímo předehranou na datové kartě, kterou přímo vloží do přístroje. Zárveň nemá k dispozici CD a instalaci mapy na PC a nepotřebuje provádět registraci mapy.

Základní popis mapy
* Mapa obsahuje zákres pobřežních oblastí a přilehlých moří pro území Evropy, Afriky a Blízkého východu. Mapa vychází z tištěných mapových podkladů Britské admirality, které představují jedny z nejlepších světových námořních map a mapa dále kombinuje dále dostupné mapové zdroje v jednotlivých oblastech a státech. Např, v Chorvatsku se kombinují mapy Britské admirality a Chorvatské Malé karty.

Mapa obsahuje tyto mapové prvky:
* podrobný zákres pobřeží a ostrovů,
* zákres hloubkových bodů a v pobřežním pásu navíc zákres hloubnic, které vymezují rozsah hloubek,
* plány přístavů a marin včetně mol,
* námořní navigační objekty-navigační světla, majáky, sirény, apod.,
* navigační objekt mapy mají přidané popisné informace - např. barva světla, viditelnost světla nebo frekvence záblesků světla,
* zákres vraků (není k dispozici ve všech regionech), skal pod vodou a vyčnívajících skal,
* zákres míst vhodných pro kotvení, území zakázaných nebo nebezpečných pro plavbu,
* k přístavům v Evropě jsou k dispozici kontaktní údaje, informace o službách, dostupnost pohoných hmot, vody a další,
* v jednotlivých regionálních oblastech jsou k dispozici s předpovědí přílivu a odlivu,
* informace ke každé zdrojové (papírové) mapě - název mapy, měřítko, vydavatel, datum vydání a poslední aktualizace mapy,

Regiony mapy
* Mapa je dělena na samostatné mapové regiony, ve verzi Regular celkem na 55 částí. Členění s popisem jednotlivých oblastí naleznete zde. Po zakoupení CD uživatel mapu registruje na stránkách výrobce, kde má možnost výběru požadované oblasti námořní mapy.
Pro představu uvádíme popis nejčastěji poptávaných oblastí:
* region EU011R - severozápadní pobřeží Itálie (Lavagna, Janov), Ligurský záliv, jih Francie a včetně Korsiky a severní cíp Španělska, který sousedí s Francií.
* region EU012R - západní pobřeží Itálie včetně Sicílie, Sardínie a Korsiky, Ligurské a Tyrhénské moře. Dále jihovýchodní část Francie až přístavu Toulon. Jižní část zasahuje až téměr k pobřeží Tuniska a Libye a obsahuje v detailu i pobřeží ostrova Malta.
* region EU013R - jižní oblast Středozemí zahrnující jižní Itálii, Sicílii, Maltu, pobřeží Alžírska, Tuniska a Libye.
* region EU014R - Itálie a Jadreské moře: zahrnuje zákres Jaderského moře a příslušného pobřeží Itálie, Chorvatska, Jugoslávie, Albánie a severnío Řecka včetně Korfu a okolních ostrovů. Na italské straně jsou začleněny Syrakusy a východní pobřeží Sicílie, mapa na jih zasahuje až k ostrovu Malta.
* region EU015R - Řecko, Jónské a Egejské moře, řecký ostrovní archipel včetně Kréty a Rhodosu, pobřeží Turecka od Istanbulu po Antalayu.
* region EU051R - jihozápadní pobřeží Norska mezi přístavem Lista a oblastí Sognefjorden včetně detailu přístavů Bergen, Stavanger a Haugesund. Zákres části Norského moře a Shetlandů.
* region EU052R - západní pobřeží Norska mezi od oblasti Sognefjorden po Svefjorden. Zahrnuje detail pobřeží, zákres fjordů a přístavní plány měst Alesund, Kristiansund, Hitra aTrondheim.

Registrace mapy
* Mapa na CD vyžaduje registraci na stránkách výrobce. Pro registraci si založí svůj uživatelský profil. Při registraci uvede sériové číslo CD (cupoun code), které nalezne v balení mapy, sériové číslo přístroje a kontaktní informace. Dále si vybere příslušný region mapy, který požaduje a je mu vygenrován odemykací klíč. Jakmile nainstaluje mapu z CD do počítače, program jej automaticky vyzve pro zadání odemykacího klíče. Mapa je pak zpřístupněna pro zobrazovaní na PC a nahrání do GPS přístroje.
* Registrace mapy je nepřenosná, tzn. že ji nelze zrušit a použít na jiný, např. nově zakoupený další přístroj. Mapu je možno zaregistrovat maximálně na 2 přístroje.

Novinky ve verzi mapy 8.5
* nově podrobná námořní data pro Litvu a Estonsku,
* vylešení pokrytí pro řadu oblastí v Evropě, Africe a na Blízkém východě,
* zvýšení detailu map pro území Švédska (zdroj Hydrographica).

Podporované a nepodporované přístroje
* Mapovou edici Bluechart podporuje většina současný přístrojů Garmin. Důležitým předpokladem u přístroje je, aby disponoval mapovou pamětí (vnitřni věstavěnou nebo podporou pro datové karty) a aby firmware přístroje umožňoval zobrazení námořní mapy formátu BlueChart.
* Na stránkách výrobce lze nalézt odkaz Product compatibility s testem, zda je váš přístroj kompatibilní s datovým formátem námořních map edice BlueChart.

Diskuse Otázky a odpovědi týkájící se českého návodu k použití Mapa Garmin BlueChart CD, Evropa/Afrika/Blízky východ - k tomuto výrobku není položena žádná otázka - buďte první!

Vložit dotaz nebo reakci k Mapa Garmin BlueChart CD, Evropa/Afrika/Blízky východ

* označené položky jsou povinné, vyplňte je, prosím.
Předmět *:
Jméno *: email:
Text zprávy *:
Opiště kód *: "NAVOD" - (antispamová ochrana)
Chcete-li dostat odpověď na Váš příspěvek, vyplňte
položku "Email". Vaše emailová adresa zde nebude zveřejněna, ani jinak využita.

 

Nápověda Nápověda:

Nenašli jste co jste hledali?
Zkuste Google vyhledávání!
Custom Search

ZNAČKY
Katalog značek - jestliže značku nenaleznete, klikněte zde:
"seznam všech značek"

> ECOVER
> ANF
> HAILO
> HOMECAST
> PURUS MEDA
> TESCOMA
> FUJI
> MU
> TONTARELLI
> MEMBER'S
> MONSTER ENERGY
> EMANUEL UNGARO
> DISNEY PRINCESS
> OVEČKA SHAUN
> BABY2GO
> ARAMIS
> LOUIS FERAUD
> ROWENTA
> GIORGIO ARMANI
> SIGMA
> LOCK&LOCK
> KRIZIA
> FOP
> Gimmi
> MAYSTAR
> SPY GEAR
> MASAKI MATSUSHIMA
> OKI
> CONTINENTAL
> CELINE
> LANVIN
> A-DATA
> UNIROYAL
> AVICENTRA
> DSQUARED2

NÁVODY V ČEŠTINĚ
> AUDIO VIDEO TECHNIKA
> BíLá TECHNIKA
> DIGITáLNí FOTO
> KOSMETIKA, PARFéMY, HODINKY
> MOBILNí TELEFONY
> NáBYTEK
> POčíTAčE
> RELAXACE A MASážE
> SPORT, OUTDOOR
> ZáBAVA

NAVODY-MANUALY.cz - Český návod k obsluze a manuály ke stažení
sitemap.xml