NÁVODY a MANUÁLY | Hledáte uživatelský manuál nebo návod k použití? | hračky | dětský nábytek | kosmetika | autosedačky | návody a manuály | dětské potřeby |
Český manuál a návod

Mobilní telefon BURG 6 Watchphone černý

Český návod k použití Mobilní telefon BURG 6 Watchphone černý - UŽIJTE SI SVÉ HOVORY S TÍMTO VZR
               

 

Návod k použití Mobilní telefon BURG 6 Watchphone černý

Český návod k použití Mobilní telefon BURG 6 Watchphone černý je povinnen přikládat prodejce zboží ke každému výrobku, tuto povinnost jim přikládá zákon.
Pokud manuál k Mobilní telefon BURG 6 Watchphone černý nebyl přiložen, je to porušení a návod k obsluze by Vám měl prodejce zboží dodat. Databáze návodů je průběžně doplňována uživateli a aktualizovaná o nové manuály - databázi můžete rozšířit i vy - máte-li český návod nebo servisní manuál k tomuto produktu, nahrajte nám jej. Pomůžete tak ostatním uživatelům, děkujeme!


Náš server Vám pomůže s užíváním Mobilní telefon BURG 6 Watchphone černý, databáze je doplňována zkušenými lidmi a fanoušky výrobce BURG. Přečtěte si také diskuzi k Mobilní telefon BURG 6 Watchphone černý.

Zvětšit fotografii
Návod k použití pro Mobilní telefon BURG 6 Watchphone černý
Český návod BURG k použití výrobku Mobilní telefon BURG 6 Watchphone černý udává:


1) Obsah balení
2) Zapojení a montáž
3) Nastavení výrobku BURG
4) Řešení problémů odborná pomoc
5) Kontakt na opravny a servis BURG
6) Značka: BURG
7) EAN kód: 8595584300148
Návod k použití Mobilní telefon BURG 6 Watchphone černý

Jste-li majitelem Mobilní telefon BURG 6 Watchphone černý od BURG a vlastníte návod k použití či servisní manuál pomožte nám rozšířit databázi a nahrajete nám svůj manuál. Pomůžete ostatním uživatelům, hledající návody pro správnou funkci výrobku.
- upload souboru s návodem je možné ve formátech (doc, pdf, jpg)

Mobilní telefon BURG 6 Watchphone černý -
UŽIJTE SI SVÉ HOVORY S TÍMTO VZRUŠUJÍCÍM NOVÝM MOBILEM V HODINKÁCH! JE LEHKÝ A KOMPAKTNÍ A PŘINÁŠÍ REVOLUČNÍ ZMĚNU DO VAŠÍ KOMUNIKACE S RODINOU A PŘÁTELI.

JEHO POUŽÍVÁNÍ JE VELMI JEDNODUCHÉ ? STAČÍ VLOŽIT KARTU SIM A VYTOČIT ČÍSLO. SOUČÁSTÍ MOBILU V HODINKÁCH JE I ZABUDOVANÝ REPRODUKTOR A STEREO SLUCHÁTKA PRO SOUKROMÉ HOVORY. V JEHO PAMĚTI LZE ULOŽIT AŽ ŠEST TELEFONNÍCH ČÍSEL PRO RYCHLOU VOLBU, TAKŽE KONTAKTY NA SVÉ BLÍZKÉ BUDETE MÍT VŽDY NA DOSAH RUKY.

POHOTOVOSTNÍ DOBA NA JEDNO NABITÍ ŠPLHÁ AŽ K ŠESTI HODINÁM, PŘÁTELŮM SE TAK S TOUTO TECHNICKOU NOVINKOU MŮŽETE CHLUBIT POŘÁDNĚ DLOUHO. ZÁMEK KLÁVESNICE ZABRÁNÍ NEZAMÝŠLENÝM HOVORŮM A KONTROLKA BATERIE VÁŠ VŽDY VČAS UPOZORNÍ NA NUTNOST NOVÉHO NABITÍ (FUNKCE HODINEK JE NAPÁJENA SAMOSTATNOU BATERIÍ S DLOUHOU ŽIVOTNOSTÍ).

POPIS VÝROBKU
* ANALOGOVÝ CIFERNÍK HODINEK S TŘEMI RUČIČKAMI
* REŽIM: GSM
* INTEGROVANÁ NABÍJECÍ BATERIE TELEFONU, BATERIE S DLOUHOU ŽIVOTNOSTÍ PRO FUNKCI HODINEK, KONTROLKA STAVU BATERIE
* ZABUDOVANÝ MIKROFON A REPRODUKTORY
* POHOTOVOSTNÍ DOBA: 180-350 MINUT
* ZÁMEK KLÁVESNICE
* VYTÁČENÍ A PŘÍJEM TELEFONNÍCH HOVORŮ
* PAMĚŤ PRO RYCHLOU VOLBU 6 TELEFONNÍCH ČÍSEL
* SADA HANDS-FREE
* NOUZOVÉ HOVORY
* SIM KARTA NENÍ SOUČÁSTÍ BALENÍ
* UNISEX
* POHON RUČIČEK SYSTÉMEM QUARTZ
* OBSAH BALENÍ: NÁVOD K POUŽITÍ, USB NABÍJEČKA, MOBIL V HODINKÁCH S PÁSKEM

Je lehký, kompaktní a atraktivní. Mobil v hodinkách Burg přináší revoluční změnu do vaší komunikace s rodinou, přáteli a kolegy. Je vybaven skvěle vypadajícím analogovým ciferníkem se třemi ručičkami a integrovaným mikrofonem, reproduktorem a sadou hands-free. Je funkční s jakoukoli kartou SIM (karta SIM není součástí balení). Integrovaná baterie zaručuje až 60 minut nepřetržitého telefonování.

Recenze k BURG WATCHPHONE
Zatímco stále netrpělivě čekáme na létající auta a robotické sluhy, dosáhli jsme alespoň na jednu sci-fi metu: mobil v hodinkách. Dick Tracy by na nás byl hrdý. (Neříkejte, že nevíte kdo je to Dick! Už tak se cítím dost starý.)
Mobil v hodinkách Burg není první náramkový mobil na trhu ? renomovaní výrobci jako LG a Samsung už svoje mobily v hodinkách na trh uvedli ? a není ani technicky nejvyspělejší. Zcela jistě je však nejlevnější a jeho používání nejsnazší. A právě proto nepotřebuje být nejlepší.
V podstatě se jedná o analogové hodinky, do kterých se podařilo vtěsnat mobilní telefon. Mobil v hodinkách Burg vypadá na první pohled jako obyčejné, jen trochu masivnější, náramkové hodinky. Jakmile se však podíváte trochu víc zblízka, všimnete si na boční straně tlačítek pro přijetí a ukončení hovoru a na čelní straně číselníku.
Pro nastavení hodinek potřebujete kartu SIM (vypůjčil jsem ji na chvíli ze synova telefonu) a pár okamžiků na nabití pomocí nabíjecího USB kabelu.
Číselná tlačítka kolem ciferníku slouží k vytáčení, po stisknutí každého z nich vám přístroj nahlas oznámí, které z čísel jste právě stiskli. Není to sice zrovna diskrétní způsob zahájení hovoru, ale protože zde chybí displej, připouštím, že zpětná vazba v jakékoli jiné podobě přijde vhod.
Čísla příchozích hovorů jsou opět oznamována nahlas na pozadí vyzváněcího tónu. Nabízí se vám možnost hovor přijmout nebo odmítnout. Najdete zde také základní funkce jako devítimístnou paměť pro rychlou volbu telefonního čísla a jednoduchý ukazatel intenzity signálu? a to je vše.
Je asi lepší považovat tento výrobek za hodinky, které jsou vlastně telefon, než za telefon v podobě náramkových hodinek. Jako telefon to není věc, kterou byste chtěli používat denně, ale jako hodinky to úplně špatně nevypadá. Jsou macaté a působí trochu lacině a dostanete je v celkem pěti podobách a barvách, z nichž bych si některé na vlastním zápěstí představit dovedl.
Mobil v hodinkách Burg je přesně ten typ věci, který budete rádi dávat přátelům jako vtipný dárek, nebo ho věnujete dětem, anebo si ho vezmete do baru, abyste rozesmáli kamarády. Použitelný je i pro rychlé volání na centrálu, pokud by se Pruneface a Flat Top nečekaně dostali z vězení. (Kdo to je si v případě potřeby vygooglujte).
---
Verdikt: Spíše než telefon, který byste používali pravidelně, je to zajímavá novinka. Mobilem v hodinkách Burg ale zcela určitě pobavíte všechny kolem.

Specifikace:

* Watchphone BURG - mobil v hodinkách
* digitální display
* 200 kontaktů
* SMS
* Bluetooth
* integrované handsfree
* budík
* kalendář
* vícejazyčné menu
* nabíjení přes USB

Diskuse Otázky a odpovědi týkájící se českého návodu k použití Mobilní telefon BURG 6 Watchphone černý - k tomuto výrobku není položena žádná otázka - buďte první!

Vložit dotaz nebo reakci k Mobilní telefon BURG 6 Watchphone černý

* označené položky jsou povinné, vyplňte je, prosím.
Předmět *:
Jméno *: email:
Text zprávy *:
Opiště kód *: "NAVOD" - (antispamová ochrana)
Chcete-li dostat odpověď na Váš příspěvek, vyplňte
položku "Email". Vaše emailová adresa zde nebude zveřejněna, ani jinak využita.

 

Nápověda Nápověda:

Nenašli jste co jste hledali?
Zkuste Google vyhledávání!
Custom Search

ZNAČKY
Katalog značek - jestliže značku nenaleznete, klikněte zde:
"seznam všech značek"

> NUTRAM
> ANDY WARHOL
> LASCAL
> WELLA PROFESSIONAL
> MARSHAL
> NANIA
> EMANUEL UNGARO
> PREMIO
> TOTUM
> TREFL
> CMT
> COWON
> ABBYY
> GIGAMASTER
> CADILLAC
> SWEEX
> JESSICA SIMPSON
> NINTENDO
> Pyrex
> ZAPF
> Easy Life
> Eaget
> MINIMONKEY
> MADISON
> Joerex
> A-DATA
> ANF
> CASE LOGIC
> CHARRIOL
> MAXMARA
> GUESS
> LANCASTER
> URBANSPORT
> TOPCOM
> ECOVER

NÁVODY V ČEŠTINĚ
> AUDIO VIDEO TECHNIKA
> BíLá TECHNIKA
> DIGITáLNí FOTO
> KOSMETIKA, PARFéMY, HODINKY
> MOBILNí TELEFONY
> NáBYTEK
> POčíTAčE
> RELAXACE A MASážE
> SPORT, OUTDOOR
> ZáBAVA

NAVODY-MANUALY.cz - Český návod k obsluze a manuály ke stažení
sitemap.xml