NÁVODY a MANUÁLY | Hledáte uživatelský manuál nebo návod k použití? | kočárky | hodinky | návody a manuály | dětský nábytek | peníze a půjčky |
Český manuál a návod

Notebook HP ProBook 4730s (LH356EA#BCM)

Český návod k použití Notebook HP ProBook 4730s (LH356EA#BCM) - Firemní notebook HP 4730s je ko
               

 

Návod k použití Notebook HP ProBook 4730s (LH356EA#BCM)

Český návod k použití Notebook HP ProBook 4730s (LH356EA#BCM) je povinnen přikládat prodejce zboží ke každému výrobku, tuto povinnost jim přikládá zákon.
Pokud manuál k Notebook HP ProBook 4730s (LH356EA#BCM) nebyl přiložen, je to porušení a návod k obsluze by Vám měl prodejce zboží dodat. Databáze návodů je průběžně doplňována uživateli a aktualizovaná o nové manuály - databázi můžete rozšířit i vy - máte-li český návod nebo servisní manuál k tomuto produktu, nahrajte nám jej. Pomůžete tak ostatním uživatelům, děkujeme!


Náš server Vám pomůže s užíváním Notebook HP ProBook 4730s (LH356EA#BCM), databáze je doplňována zkušenými lidmi a fanoušky výrobce HP. Přečtěte si také diskuzi k Notebook HP ProBook 4730s (LH356EA#BCM).
Notebook HP ProBook 4730s (LH356EA#BCM)
Zvětšit fotografii
Návod k použití pro Notebook HP ProBook 4730s (LH356EA#BCM)
Český návod HP k použití výrobku Notebook HP ProBook 4730s (LH356EA#BCM) udává:


1) Obsah balení
2) Zapojení a montáž
3) Nastavení výrobku HP
4) Řešení problémů odborná pomoc
5) Kontakt na opravny a servis HP
6) Značka: HP
7) EAN kód: 886111741649
Návod k použití Notebook HP ProBook 4730s (LH356EA#BCM)

Jste-li majitelem Notebook HP ProBook 4730s (LH356EA#BCM) od HP a vlastníte návod k použití či servisní manuál pomožte nám rozšířit databázi a nahrajete nám svůj manuál. Pomůžete ostatním uživatelům, hledající návody pro správnou funkci výrobku.
- upload souboru s návodem je možné ve formátech (doc, pdf, jpg)

Notebook HP ProBook 4730s (LH356EA#BCM) -
Firemní notebook HP 4730s je kombinací skvělého designu a kovového povrchu s širokou škálou bezpečnostních řešení, pokročilými multimediálními funkcemi, technologií Intel, velkým displejem a barevnými provedeními.

Odolný kovový design a doplňky
Ideální pro malé a střední podniky ? řada HP ProBook 4730s nabízí vyváženou funkčnost, styl a cenovou dostupnost. Odolnost zajišťuje vysoce pevný, přesně formovaný a hluboce anodizovaný hliník, který je základní složkou povrchu HP DuraFinish odolného vůči poškrábání a ušpinění a dostupného v kovově šedém provedení. Další výhodou je 43,9cm (17,3") displej HD.

Úplná sada bezpečnostních funkcí
Společnost HP poskytuje uživatelům úplnou sadu nástrojů pro zabezpečení ? od ověřování systému BIOS před spuštěním po správu hesel s aplikací Credential Manager a nástroj Drive Encryption. Nástroj HP ProtectTools je snadno použitelný, robustní a centrálně spravovatelný. Snímač otisků prstů HP a technologie HP Face Recognition usnadňují přihlašování k počítači.

Výkonná připojení
Díky integrovanému modulu sítě WWAN (pouze některé modely) a nástroji HP Connection Manager se můžete připojit k internetu na více místech, kde to k práci potřebujete. Díky volitelným 6 a 9článkovým bateriím a nástroji HP Power Assistant 4 získáte skvělou výdrž při mobilním provozu.

Pokročilá podpora multimédií
Notebook je dodáván s novou aplikací ArcSoft TotalMedia Suite umožňující přehrávání, úpravu a vytváření videosouborů a zvukových souborů. Život ve vysokém rozlišení ? díky portu HDMI se můžete připojit přímo k zobrazovacím zařízením s vysokým rozlišením 5. Rozhraní SRS Premium Sound redukuje hluk na pozadí při videokonferencích a podstatně zlepšuje zvuk vycházející z reproduktorů a sluchátek.

Neuvěřitelný výkon
Novou architekturu Intel tvoří dvoujádrové a čtyřjádrové procesory Intel? Core? i5 druhé generace. Vyrobeno pro zjednodušení Díky nástroji HP QuickWeb 7 můžete rychle, pohodlně a bezpečněji přistupovat k internetu, e-mailu, kontaktům a kalendáři stisknutím jediného tlačítka ? bez dlouhého čekání na spuštění systému

Specifikace
Intel? Core i5-2410M Processor (2.30 GHz, 3 MB L3 cache, 2 cores/4 threads, 35W), Up to 2.90 GHz with Intel? Turbo Boost Technology, Originální systém Windows 7 Professional CZ/SK/ENG, Mobile Intel? HM65 Express Chipset, AMD Radeon? HD 6490M with 1 GB dedicated GDDR5 video memory, Microsoft DirectX 11 (Shader Model 5.0) and OpenGL 4.0 capable, 17.3-inch diagonal LED-backlit HD+ anti-glare (1600x900 resolution) - matný, podpora privátního filtru, 1x4GB DDR3 PC3-10600 SDRAM (1333 MHz), Wifi (bgn), Bluetooth, Klávesnice s ochranou proti polití tekutinou, ExpressCard/34 slot, Media Card Reader - High Speed SD 3.0 (Secure Digital), MMC (MultiMedia Card), Memory Stick, Memory Stick Pro, Memory Stick Pro Duo, SD Micro, MMC Micro, čtečka otisku prstů, 640 GB 5400 rpm SMART SATA II, DVD+/-RW SuperMulti DL Drive, Portová výbava: 1x VGA, 1x HDMI, 1x Stereo microphone in, 1x Stereo headphone/line out, 1x Power connector, 1x RJ-11/modem (optional), 1x RJ-45/Ethernet, 4x USB 2.0, 9x LED status indicators, SRS Premium Sound?, 720p HD webcam, 8-cell (73 WHr) Li-Ion battery - výdrž na baterie cca 8hodin, záruka 1 rok v servise s možností rozšíření až na 5let na místě u zákazníka.


Brašna v balení ZDARMA

Diskuse Otázky a odpovědi týkájící se českého návodu k použití Notebook HP ProBook 4730s (LH356EA#BCM) - k tomuto výrobku není položena žádná otázka - buďte první!

Vložit dotaz nebo reakci k Notebook HP ProBook 4730s (LH356EA#BCM)

* označené položky jsou povinné, vyplňte je, prosím.
Předmět *:
Jméno *: email:
Text zprávy *:
Opiště kód *: "NAVOD" - (antispamová ochrana)
Chcete-li dostat odpověď na Váš příspěvek, vyplňte
položku "Email". Vaše emailová adresa zde nebude zveřejněna, ani jinak využita.

 

Nápověda Nápověda:

Nenašli jste co jste hledali?
Zkuste Google vyhledávání!
Custom Search

ZNAČKY
Katalog značek - jestliže značku nenaleznete, klikněte zde:
"seznam všech značek"

> AQUA EXCELLENT
> HUSKY
> EQUIP
> BRUNO BANANI
> ANIMONDA
> GREEN GARDEN
> TIFFEN
> DKNY
> TWIST/BESTRON
> RICHMORAL
> BIOTHERM
> SONIM
> LANVIN
> AQUAEL
> BF GOODRICH
> Timsistem
> Swarovski
> WINZIP
> VALERA
> Katy Perry
> BRAUN
> X-PAD
> ANDY RODICK
> BVLGARI
> TED LAPIDUS
> SIGMA
> BABABING
> XEROX
> DOG FANTASY
> SUBGEAR
> HOZELOCK
> SUPERMAG
> LABTEC
> BOGENA
> JOHN VARVATOS

NÁVODY V ČEŠTINĚ
> AUDIO VIDEO TECHNIKA
> BíLá TECHNIKA
> DIGITáLNí FOTO
> KOSMETIKA, PARFéMY, HODINKY
> MOBILNí TELEFONY
> NáBYTEK
> POčíTAčE
> RELAXACE A MASážE
> SPORT, OUTDOOR
> ZáBAVA

NAVODY-MANUALY.cz - Český návod k obsluze a manuály ke stažení
sitemap.xml