NÁVODY a MANUÁLY | Hledáte uživatelský manuál nebo návod k použití? | dětské potřeby | autosedačky | dětský nábytek | zaruka a servis | ovladače, drivers | peníze a půjčky | odborná pomoc | recenze |
Český manuál a návod

Ophthaceutical - biotechnologická emulze na tmavé kruhy kolem očí 15 ml

Český návod k použití Ophthaceutical - biotechnologická emulze na tmavé kruhy kolem očí 15 ml -
               

 

Návod k použití Ophthaceutical - biotechnologická emulze na tmavé kruhy kolem očí 15 ml

Český návod k použití Ophthaceutical - biotechnologická emulze na tmavé kruhy kolem očí 15 ml je povinnen přikládat prodejce zboží ke každému výrobku, tuto povinnost jim přikládá zákon.
Pokud manuál k Ophthaceutical - biotechnologická emulze na tmavé kruhy kolem očí 15 ml nebyl přiložen, je to porušení a návod k obsluze by Vám měl prodejce zboží dodat. Databáze návodů je průběžně doplňována uživateli a aktualizovaná o nové manuály - databázi můžete rozšířit i vy - máte-li český návod nebo servisní manuál k tomuto produktu, nahrajte nám jej. Pomůžete tak ostatním uživatelům, děkujeme!


Náš server Vám pomůže s užíváním Ophthaceutical - biotechnologická emulze na tmavé kruhy kolem očí 15 ml, databáze je doplňována zkušenými lidmi a fanoušky výrobce HERB PHARMA. Přečtěte si také diskuzi k Ophthaceutical - biotechnologická emulze na tmavé kruhy kolem očí 15 ml.

Zvětšit fotografii
Návod k použití pro Ophthaceutical - biotechnologická emulze na tmavé kruhy kolem očí 15 ml
Český návod HERB PHARMA k použití výrobku Ophthaceutical - biotechnologická emulze na tmavé kruhy kolem očí 15 ml udává:


1) Obsah balení
2) Zapojení a montáž
3) Nastavení výrobku HERB PHARMA
4) Řešení problémů odborná pomoc
5) Kontakt na opravny a servis HERB PHARMA
6) Značka: HERB PHARMA
Návod k použití Ophthaceutical - biotechnologická emulze na tmavé kruhy kolem očí 15 ml

Jste-li majitelem Ophthaceutical - biotechnologická emulze na tmavé kruhy kolem očí 15 ml od HERB PHARMA a vlastníte návod k použití či servisní manuál pomožte nám rozšířit databázi a nahrajete nám svůj manuál. Pomůžete ostatním uživatelům, hledající návody pro správnou funkci výrobku.
- upload souboru s návodem je možné ve formátech (doc, pdf, jpg)

Ophthaceutical - biotechnologická emulze na tmavé kruhy kolem očí 15 ml -
Křehká a citlivá zóna kolem očí je viditelným odrazem únavy, starostí, stresu a nespavosti. Jemnost epidermy ve vnitřním koutku očí odhaluje zónu, která je silně perfundována krevními mikrocévkami. Kruhy pod očima jsou spjaty se stavem základní vaskulární sítě: zpomalují mikrocirkulační výsledky v méně okysličené krvi a tím způsobují namodrání. To přispívá ke vzniku tmavých kruhů pod očima. Oční víčka jsou spolu se rty nepochybně dva nejvíce pohyblivé kožní povrchy na těle. Oční víčka vykonají denně cca 10 000 pohybů na zvlhčení očí, vyjádření emocí a reflexní mhouření v závislosti na intenzitě světla. Pokles pokožky spolu s vytvořením očních váčků, kruhů a vrásek pod očima postihuje ve stejné míře muže i ženy. Soustavné namáhání očních víček a jemnost jejich epitelu mají za následek rychlé ohýbání tkáně a oslabení podpůrné struktury kolem mikrocév. Zvyšuje se v rozšířených oblastech, které zadržují otok.   Složení: aqua, acetyl hexapeptide-8, paraffinum liquidum, propylene glycol, cucumis sativus, hesperidin methyl chalcone-steareth-20-dipeptide-2-palmitoyl tetrapeptide-7, cetearylalkohol, isopropylmyristate, dimethicone, glycerin, glycerylstearate, steareth-20-hydroxysuccinimide-chrysin-palmitoyl oligopeptide-palmitoyl tetrapeptide-7, c12-14 pareth-30, aloe barbadensis, citronellol, geraniol, hydroxycitronellal, hexylcinnamal, limonene, linalool, lilial, parfum, methyl, propylbaraben, 2-brom-2-nitropropane-1-3-diol  Jak používat: Odstraňte víčko z přípravku. Jemným stlačováním dávkovače vytlačte potřebné množství emulze a krouživou masáží aplikujte 2x denně (ráno a večer) na okolí očí, až se dostaví požadovaný efekt. Po nanesení přípravku počkejte cca 10 minut, až potom použijte svou běžnou kosmetiku. Poté pro udržení mladistvého vzhledu nanášejte přípravek 1x denně. Balení: 15 ml Upozornění: Určeno pouze k zevnímu použití. Určeno pro všechny typy pleti. Zabraňte styku s očima. Pokud se výrobek dostane do očí, vypláchněte je vodou a jemně je osušte. Pozor ? při rychlém stlačení dávkovače dochází k nasáknutí vzduchových bublinek, což by mohlo ztížit dávkování přípravku Ophthaceutical. Při dávkování je třeba opakovaně stlačit pumpičku, aby došlo k vytlačení emulze.   V naší nabídce naleznete také další produkty společnosti Herb Pharma. Produkt Ophthaceutical má protokol o zkoušce stanovení kožní snášenlivosti.

Diskuse Otázky a odpovědi týkájící se českého návodu k použití Ophthaceutical - biotechnologická emulze na tmavé kruhy kolem očí 15 ml - k tomuto výrobku není položena žádná otázka - buďte první!

Vložit dotaz nebo reakci k Ophthaceutical - biotechnologická emulze na tmavé kruhy kolem očí 15 ml

* označené položky jsou povinné, vyplňte je, prosím.
Předmět *:
Jméno *: email:
Text zprávy *:
Opiště kód *: "NAVOD" - (antispamová ochrana)
Chcete-li dostat odpověď na Váš příspěvek, vyplňte
položku "Email". Vaše emailová adresa zde nebude zveřejněna, ani jinak využita.

 

Nápověda Nápověda:

Nenašli jste co jste hledali?
Zkuste Google vyhledávání!
Custom Search

ZNAČKY
Katalog značek - jestliže značku nenaleznete, klikněte zde:
"seznam všech značek"

> HOMELITE
> Alpina
> ZAPF
> RIKEN
> HANNSTAR
> BRIT CARE
> JEAN LOIUS SCHERRER
> MASTER-STEEL
> PACO RABANNE
> BIBUS
> COLEMAN
> CANDY
> CHOPO
> EQUIP
> LAUBR SPORT
> OLYMPUS
> BLUMARINE
> SPCA SPORTS CAMERA
> DACOM PHARMA
> FIFTY CENTS
> EMILIO PUCCI
> BEAPHAR
> AVALANCHE
> TOPFIELD
> HANKOOK
> ROMMELSBACHER
> REMINGTON
> AOC
> FUJI
> REDSTAR
> EFKO
> HOCO
> ALBERTA FERRETTI
> BABYBOUM
> GRAND Soleil

NÁVODY V ČEŠTINĚ
> AUDIO VIDEO TECHNIKA
> BíLá TECHNIKA
> DIGITáLNí FOTO
> KOSMETIKA, PARFéMY, HODINKY
> MOBILNí TELEFONY
> NáBYTEK
> POčíTAčE
> RELAXACE A MASážE
> SPORT, OUTDOOR
> ZáBAVA

NAVODY-MANUALY.cz - Český návod k obsluze a manuály ke stažení
sitemap.xml