NÁVODY a MANUÁLY | Hledáte uživatelský manuál nebo návod k použití? | peníze a půjčky | led monitory | kosmetika | zaruka a servis | splátky | ovladače, drivers |
Český manuál a návod

Příslušenství pro GPS GARMIN ecoRouteHD pro komunikaci s diagnostikou automobilu

Český návod k použití Příslušenství pro GPS GARMIN ecoRouteHD pro komunikaci s diagnostikou automobilu -
               

 

Návod k použití Příslušenství pro GPS GARMIN ecoRouteHD pro komunikaci s diagnostikou automobilu

Český návod k použití Příslušenství pro GPS GARMIN ecoRouteHD pro komunikaci s diagnostikou automobilu je povinnen přikládat prodejce zboží ke každému výrobku, tuto povinnost jim přikládá zákon.
Pokud manuál k Příslušenství pro GPS GARMIN ecoRouteHD pro komunikaci s diagnostikou automobilu nebyl přiložen, je to porušení a návod k obsluze by Vám měl prodejce zboží dodat. Databáze návodů je průběžně doplňována uživateli a aktualizovaná o nové manuály - databázi můžete rozšířit i vy - máte-li český návod nebo servisní manuál k tomuto produktu, nahrajte nám jej. Pomůžete tak ostatním uživatelům, děkujeme!


Náš server Vám pomůže s užíváním Příslušenství pro GPS GARMIN ecoRouteHD pro komunikaci s diagnostikou automobilu, databáze je doplňována zkušenými lidmi a fanoušky výrobce GARMIN. Přečtěte si také diskuzi k Příslušenství pro GPS GARMIN ecoRouteHD pro komunikaci s diagnostikou automobilu.

Zvětšit fotografii
Návod k použití pro Příslušenství pro GPS GARMIN ecoRouteHD pro komunikaci s diagnostikou automobilu
Český návod GARMIN k použití výrobku Příslušenství pro GPS GARMIN ecoRouteHD pro komunikaci s diagnostikou automobilu udává:


1) Obsah balení
2) Zapojení a montáž
3) Nastavení výrobku GARMIN
4) Řešení problémů odborná pomoc
5) Kontakt na opravny a servis GARMIN
6) Značka: GARMIN
7) EAN kód: 0753759098971
Návod k použití Příslušenství pro GPS GARMIN ecoRouteHD pro komunikaci s diagnostikou automobilu

Jste-li majitelem Příslušenství pro GPS GARMIN ecoRouteHD pro komunikaci s diagnostikou automobilu od GARMIN a vlastníte návod k použití či servisní manuál pomožte nám rozšířit databázi a nahrajete nám svůj manuál. Pomůžete ostatním uživatelům, hledající návody pro správnou funkci výrobku.
- upload souboru s návodem je možné ve formátech (doc, pdf, jpg)

Příslušenství pro GPS GARMIN ecoRouteHD pro komunikaci s diagnostikou automobilu -
Popis produktu:
* Čidlo ecoRouteHD umožnuje propojení přenosné navigace s diagnostikou automobilu. Výhodou tohoto propojení je, že navigace je schopna z automobilu využívat informace o spotřebě pohonných hmot, teplotě provozních kapalin, stavu ventilace/kllimatizace, případne zobrazit chybová hlášení diagnostiky automobilu přímo na display navigace. Díky těmto informacím je navigace krome samotného navigování po trase k cíli schopna fungovat navíc jako plnohodnotný palubní počítač.

* Čidlo se připojuje pomocí standardního konektoru diagnostiky vozu s oznacením OBD II. Tohoto standardu se využívá v automibilovém prumyslu od roku 1994. Čidlo ecoRouteHD je tak kompatibilní s vetšinou automobilů, které jsou dnes na silnicích v provozu. Čidlo přenáší data z datového vedení automobilu do přenosné navigace pomocí bezdrátove technologie Bluetooth. Propojení navigace s čidlem se nastavuje jen před prvním použitím, dále obě zařízení navazují komunikaci automaticky. Kompatibilní navigace jsou schopny i behem propojení s čidlem ecoRouteHD soucasne fungovat ve spojení s mobilním telefonem jako Bluetooth hands free (v kompatibilních navigacích jsou k dispozici 2 Bluetooth komunikacní kanály).
* Diagnostický konektor OBD II je standardně v automobilu umísten v prostoru mezi pedály a volantem(např. u Škody Felicia nad nohama spolujezdce). Instalace spočívá pouze v připojení čidla do OBD II konektoru. Instalace je velice jednoduchá, i průměrně zručný řidic ji zvládne bez nutnosti návštevy odborného servisu. Pruměrná doba instalace cidla v automobilu je okolo 5 minut času včetně navázání spojení pomocí bezdrátove technologie Bluetooth s Vaší navigací.
* Navigační přístroje Garmin oproti bežným palubním počítacům data z řídící jednotky motoru nejen zobrazují, ale jsou s nimi schopné i dále pracovat. Jedním příkladem je funkce ecoRoute, která pomocí systému bodování učí řidiče úsporné jízdě. V průběhu jízdy získává řidič za styl jízdy souhrnné bodové ohodnocení a navíc samostatné bodové ohodnocení za styl brzdění, akceleraci a plynulost jízdy. Pomocí vestaveného programu je řidič schopen vyladit styl jízdy tak, aby dosáhl co nejvyššího bodového ohodnocení a šetřil peníze za pohonné hmoty a nadměrné opotrebení vozu.

* Čidlo je schopno informace z diagnostiky vozu nejen předávat do přenosné navigace, ale tato data si ukládat do paměti v době, kdy ridič nevyužívá navigaci při jízde. Uložená data se do navigace automaticky přenesou pri dalším použití navigačního přístroje. Díky tomu má navigace k dispozici přesná a úplná data o celkové/průměrné spotřebě automobilu, případně ceně spotřebovaných pohonných hmot.

* Po zamontování do diagnostické zásuvky může čidlo ecoRouteHD zůstat nainstalované ve Vašem voze a Vy si s sebou po zaparkování odnášíte pouze navigační přístroj. Čidlo ecoRouteHD zůstává skryto ve voze a ihned po opětovném spuštění motoru a zapnutí navigace se ecoRouteHD opět přihlásí.

* Čidlo ecoRouteHD bude na trhu k dispozici v druhé polovině roku 2010.

* Kompaktibilní přístroje GARMIN: 1260/1370/1390/1490/1690

Diskuse Otázky a odpovědi týkájící se českého návodu k použití Příslušenství pro GPS GARMIN ecoRouteHD pro komunikaci s diagnostikou automobilu

Vložit nový příspěvek Příslušenství pro GPS GARMIN ecoRouteHD pro komunikaci s diagnostikou automobilu

Předmět:
Datum: 2020-10-02 02:58:15Autor: Radovan
Prosím o manuál v češtině.Dále prosím o seznam servisu Garmin
Předem děkuji.
Odpovědět

Vložit dotaz nebo reakci k Příslušenství pro GPS GARMIN ecoRouteHD pro komunikaci s diagnostikou automobilu

* označené položky jsou povinné, vyplňte je, prosím.
Předmět *:
Jméno *: email:
Text zprávy *:
Opiště kód *: "NAVOD" - (antispamová ochrana)
Chcete-li dostat odpověď na Váš příspěvek, vyplňte
položku "Email". Vaše emailová adresa zde nebude zveřejněna, ani jinak využita.

 

Nápověda Nápověda:

Nenašli jste co jste hledali?
Zkuste Google vyhledávání!
Custom Search

ZNAČKY
Katalog značek - jestliže značku nenaleznete, klikněte zde:
"seznam všech značek"

> TOTUM
> WELLA PROFESSIONAL
> BEST
> DSQUARED2
> Somat
> JIVAGO
> DIGITUS
> TECHNISAT
> DYNAVIX
> FUNTOSEE
> EPEE
> COTY
> GRAND Soleil
> GABBER
> TABAC
> GARDENTECH
> CASE LOGIC
> NANKANG
> EREADING
> TRAYAL
> FAGOR
> LYNX
> CHRISTINA AGUILERA
> PERRY ELLIS
> MARIAH CAREY
> 4FREETIME
> PARKER
> DREAMWORKS
> Screenshield
> YVES SAINT LAURENT
> DERMACOL
> PARTNER
> ARDES
> Levior
> NESPRESSO

NÁVODY V ČEŠTINĚ
> AUDIO VIDEO TECHNIKA
> BíLá TECHNIKA
> DIGITáLNí FOTO
> KOSMETIKA, PARFéMY, HODINKY
> MOBILNí TELEFONY
> NáBYTEK
> POčíTAčE
> RELAXACE A MASážE
> SPORT, OUTDOOR
> ZáBAVA

NAVODY-MANUALY.cz - Český návod k obsluze a manuály ke stažení
sitemap.xml