NÁVODY a MANUÁLY | Hledáte uživatelský manuál nebo návod k použití? | kočárky | autosedačky | ovladače, drivers | peníze a půjčky | hodinky | led monitory | šperky |
Český manuál a návod

Přístupový bod HUAWEI Mobile Wifi E5830s bílý/stříbrný + 3 měsíce T-Mobile Twist internetu ZDARMA

Český návod k použití Přístupový bod HUAWEI Mobile Wifi E5830s bílý/stříbrný + 3 měsíce T-Mobile Twist internetu
               

 

Návod k použití Přístupový bod HUAWEI Mobile Wifi E5830s bílý/stříbrný + 3 měsíce T-Mobile Twist internetu ZDARMA

Český návod k použití Přístupový bod HUAWEI Mobile Wifi E5830s bílý/stříbrný + 3 měsíce T-Mobile Twist internetu ZDARMA je povinnen přikládat prodejce zboží ke každému výrobku, tuto povinnost jim přikládá zákon.
Pokud manuál k Přístupový bod HUAWEI Mobile Wifi E5830s bílý/stříbrný + 3 měsíce T-Mobile Twist internetu ZDARMA nebyl přiložen, je to porušení a návod k obsluze by Vám měl prodejce zboží dodat. Databáze návodů je průběžně doplňována uživateli a aktualizovaná o nové manuály - databázi můžete rozšířit i vy - máte-li český návod nebo servisní manuál k tomuto produktu, nahrajte nám jej. Pomůžete tak ostatním uživatelům, děkujeme!


Náš server Vám pomůže s užíváním Přístupový bod HUAWEI Mobile Wifi E5830s bílý/stříbrný + 3 měsíce T-Mobile Twist internetu ZDARMA, databáze je doplňována zkušenými lidmi a fanoušky výrobce HUAWEI. Přečtěte si také diskuzi k Přístupový bod HUAWEI Mobile Wifi E5830s bílý/stříbrný + 3 měsíce T-Mobile Twist internetu ZDARMA.

Zvětšit fotografii
Návod k použití pro Přístupový bod HUAWEI Mobile Wifi E5830s bílý/stříbrný + 3 měsíce T-Mobile Twist internetu ZDARMA
Český návod HUAWEI k použití výrobku Přístupový bod HUAWEI Mobile Wifi E5830s bílý/stříbrný + 3 měsíce T-Mobile Twist internetu ZDARMA udává:


1) Obsah balení
2) Zapojení a montáž
3) Nastavení výrobku HUAWEI
4) Řešení problémů odborná pomoc
5) Kontakt na opravny a servis HUAWEI
6) Značka: HUAWEI
7) EAN kód: 8594158690357
Návod k použití Přístupový bod HUAWEI Mobile Wifi E5830s bílý/stříbrný + 3 měsíce T-Mobile Twist internetu ZDARMA

Jste-li majitelem Přístupový bod HUAWEI Mobile Wifi E5830s bílý/stříbrný + 3 měsíce T-Mobile Twist internetu ZDARMA od HUAWEI a vlastníte návod k použití či servisní manuál pomožte nám rozšířit databázi a nahrajete nám svůj manuál. Pomůžete ostatním uživatelům, hledající návody pro správnou funkci výrobku.
- upload souboru s návodem je možné ve formátech (doc, pdf, jpg)

Přístupový bod HUAWEI Mobile Wifi E5830s bílý/stříbrný + 3 měsíce T-Mobile Twist internetu ZDARMA - Když jste v neustálém spojení s celým světem...

Mobilní broadband.

Revoluční novinka zaručuje plně bezdrátové připojení k internetu pomocí jediného dotyku. HUAWEI Mobilní Wi-Fi zaručuje opravdu plně bezdrátové připojení k internetu, a to bez nutnosti jakéhokoli fyzického kontaktu s koncovým zařízením. Nechte si Mobilní Wi-Fi uložen jen tak v kapse a zůstaňte ve spojení s celým světem i na cestách. Nebo ji nechte ležet v obývacím pokoji a využijte možnosti přístupu k internetu ze svého počítače, mobilního telefonu, PDA (palmtopu) či MID (multimediálního) digitálního televizoru, ať už jste v domě na jakémkoliv místě.

Zůstanete ve spojení s celým světem, ať jste na jakémkoli místě v domě, či na cestách. Vejde se do kapsy těch nejtěsnějších jeansů, můžete tak nerušeně pokračovat v surfování kdekoli venku. Na jedno zařízení se může připojit až 5 uživatelů s různými stupni oprávnění, aktuální stav připojení je k dispozici na přehledném stavovém OLED displeji. Nevěříte? Jednoduše a pohodlně přímo z vaší kapsy!

Postup pro WiFi připojení:
- vložte SIM kartu, baterii a zapněte přístroj
- po zapnutí ověřte, zda je na displeji indikován symbol WiFi, případně zapněte podržením příslušného tlačítka na boku zařízení
- ve vašem zařízení (notebook, telefon, aj.) vyhledejte síť WiFi se jménem odpovídajícím údaji "SSID" na samolepce, kterou najdete na zadní části přístroje
- pro připojení k této síti je nezbytné zadat kód "WIFI KEY" uvedený tamtéž
- další volitelné konfigurace lze definovat v nastavení přístroje viz přiložený manuál

Postup pro USB připojení:
- vložte SIM kartu, baterii a zapněte přístroj
- připojte zařízení k PC prostřednictvím přiloženého USB-mini USB kabelu
- ve vašem PC se zobrazí nový disk "CD", na němž najdete instalační soubor - nainstalujte SW vč. příslušných ovladačů
- po instalaci je vaše mobilní WiFi detekována jako modem a lze využívat připojení k síti internet

- Připojení pomocí jediného dotyku
- Jednodušší a pohodlnější ovládání
- Rychlost 5,76 Mbps HSUPA
- Wi-Fi 802.11 b/g
- 1500mAh lithiová baterie
- Windows XP SP2/Vista/Windows 7, Mac OS X 10.4 a 10.6

*****

Předplacený internet na 3 měsíce.

Připojte se odkudkoli za minipaušál tarifu Twist Internet Lite.
Potřebujete svůj notebook mobilně připojit k internetu jen občas?
Na dovolené, v oblíbeném podniku, na outdoorové výpravě nebo třeba v tramvaji, autě, autobusu či ve vlaku? Pak je pro vás tarif Twist Internet Lite ten pravý.

Výhody
Dostatek volných internetových jednotek plně postačujících k běžnému užívání mobilního internetu (web, e-maily a podobně).
Snadná instalace, užívání i správa díky přednastavení tarifu na SIM kartě. (Kartu vložíte do datového modemu, buď samostatného ? například USB ?, nebo vestavěného v notebooku.)

Jak je služba hrazena?
Úhrada prvního období, na které si tarif zakoupíte, je zahrnuta v ceně SIM karty Twist Internet Lite. Na výběr jsou například karty na 3 měsíce. (Viz údaj na krabičce.)
Po uplynutí doby určené na SIM kartě můžete službu užívat nadále. Stačí mít ke dni aktivace (například 5. den v měsíci) na své Twist kartě takový kredit, aby z něj bylo možné odečíst paušální měsíční poplatek (249 Kč s DPH).
V případě, že není na Twist kartě potřebný kredit k dispozici, služba je pozastavena. K obnovení dojde po dobití potřebné částky.
Co když dojdou jednotky?
V rámci paušálu získáváte také 500 MB volných internetových jednotek na měsíc. Když dojdou, vaše připojení nepřestane fungovat, jen se po překročení limitu zpomalí. Ani poté nejsou datové přenosy účtovány.
Jednotky snadno dokoupíte. V okamžiku, kdy je vyčerpáte, se v prohlížeči automaticky otevře okno, které vám nabídne možnost jejich dokoupení (200 MB = 119 Kč s DPH). Nebo je doplníte ve službě Můj T-Mobile na www.t-mobile.cz.

Jak mobilní připojení Internet Twist Lite spustit?
postupujte podle přiloženého návodu u Vašeho zařízení.
Nově se SIM karta aktivuje zavoláním z jakéhokoliv čísla na číslo 4667 (ze sítě T-Mobile) nebo 603 604 667 (z ostatních sítí). Zákazník bude dle pokynů zadávat 19ti místné číslo (tzv. ICCID) své nové předplacené datové SIM karty a ta mu bude během hodiny aktivována. Tímto novým způsobem aktivace SIM karty odpadá nutnost vkládat datovou SIM kartu do mobilního telefonu.

Pokud si zákazník v období od 1.7. do 31.8.2011 jednorázově dobije (jakýmkoliv běžným způsobem) svou předplacenou datovou SIM kartu částkou alespoň 498kč s DPH, získává bonus ve výši 249 kč s DPH ZDARMA ? tzn.1 měsíc internetu navíc.

Pokud zákazník přejde ze své předplacené datové SIM, získá 50% slevu na tarif Internet na cesty Standard na 1 rok. Celý rok pak bude platit jen 225 Kč za měsíc. Další výhodou je, že se nemusí dále starat o dobíjení a bude mít k dispozici 6x větší datový limit ? 3 GB! Tato mimořádná akce platí do 31.12.2011.

Zákazník má nově možnost při vyčerpání datového objemu (tzv. FUP) 500 MB v průběhu měsíce, dokoupit si datový objem 1 GB za 99 Kč s DPH. (dříve 200 MB za 119 Kč s DPH).

Diskuse Otázky a odpovědi týkájící se českého návodu k použití Přístupový bod HUAWEI Mobile Wifi E5830s bílý/stříbrný + 3 měsíce T-Mobile Twist internetu ZDARMA - k tomuto výrobku není položena žádná otázka - buďte první!

Vložit dotaz nebo reakci k Přístupový bod HUAWEI Mobile Wifi E5830s bílý/stříbrný + 3 měsíce T-Mobile Twist internetu ZDARMA

* označené položky jsou povinné, vyplňte je, prosím.
Předmět *:
Jméno *: email:
Text zprávy *:
Opiště kód *: "NAVOD" - (antispamová ochrana)
Chcete-li dostat odpověď na Váš příspěvek, vyplňte
položku "Email". Vaše emailová adresa zde nebude zveřejněna, ani jinak využita.

 

Nápověda Nápověda:

Nenašli jste co jste hledali?
Zkuste Google vyhledávání!
Custom Search

ZNAČKY
Katalog značek - jestliže značku nenaleznete, klikněte zde:
"seznam všech značek"

> LOWEPRO
> LG
> GRUNDIG
> FRANKE
> PAWPARAZZI
> KRIZIA
> TELEFUNKEN
> FORTRON
> Paolo Roncci
> PET INN
> ITALTRIKE
> B.F.GOODRICH
> DUNLOP
> TESLA
> TOM FORD
> DEPEMO
> MASTIC SPA
> BRUT
> HENNAPLUS
> JRS
> POINT OF VIEW
> AIRLIVE
> JAGUAR
> GARDEN
> JEAN LOIUS SCHERRER
> FIFTY CENTS
> TOO FACED COSMETICS
> IBERITAL-PROFI
> HERMES
> FUNTOSEE
> DECLEOR
> H+H
> FCUK
> MOVETO
> EZIDRI

NÁVODY V ČEŠTINĚ
> AUDIO VIDEO TECHNIKA
> BíLá TECHNIKA
> DIGITáLNí FOTO
> KOSMETIKA, PARFéMY, HODINKY
> MOBILNí TELEFONY
> NáBYTEK
> POčíTAčE
> RELAXACE A MASážE
> SPORT, OUTDOOR
> ZáBAVA

NAVODY-MANUALY.cz - Český návod k obsluze a manuály ke stažení
sitemap.xml