NÁVODY a MANUÁLY | Hledáte uživatelský manuál nebo návod k použití? | hodinky | splátky | recenze | hračky | peníze a půjčky |
Český manuál a návod

Regenerační noční péče proti prvním příznakům stárnutí pro normální a smíšenou pleť (Age Fitness 2) 50 ml

Český návod k použití Regenerační noční péče proti prvním příznakům stárnutí pro normální a smíšenou pleť (Age F
               

 

Návod k použití Regenerační noční péče proti prvním příznakům stárnutí pro normální a smíšenou pleť (Age Fitness 2) 50 ml

Český návod k použití Regenerační noční péče proti prvním příznakům stárnutí pro normální a smíšenou pleť (Age Fitness 2) 50 ml je povinnen přikládat prodejce zboží ke každému výrobku, tuto povinnost jim přikládá zákon.
Pokud manuál k Regenerační noční péče proti prvním příznakům stárnutí pro normální a smíšenou pleť (Age Fitness 2) 50 ml nebyl přiložen, je to porušení a návod k obsluze by Vám měl prodejce zboží dodat. Databáze návodů je průběžně doplňována uživateli a aktualizovaná o nové manuály - databázi můžete rozšířit i vy - máte-li český návod nebo servisní manuál k tomuto produktu, nahrajte nám jej. Pomůžete tak ostatním uživatelům, děkujeme!


Náš server Vám pomůže s užíváním Regenerační noční péče proti prvním příznakům stárnutí pro normální a smíšenou pleť (Age Fitness 2) 50 ml, databáze je doplňována zkušenými lidmi a fanoušky výrobce BIOTHERM. Přečtěte si také diskuzi k Regenerační noční péče proti prvním příznakům stárnutí pro normální a smíšenou pleť (Age Fitness 2) 50 ml.

Zvětšit fotografii
Návod k použití pro Regenerační noční péče proti prvním příznakům stárnutí pro normální a smíšenou pleť (Age Fitness 2) 50 ml
Český návod BIOTHERM k použití výrobku Regenerační noční péče proti prvním příznakům stárnutí pro normální a smíšenou pleť (Age Fitness 2) 50 ml udává:


1) Obsah balení
2) Zapojení a montáž
3) Nastavení výrobku BIOTHERM
4) Řešení problémů odborná pomoc
5) Kontakt na opravny a servis BIOTHERM
6) Značka: BIOTHERM
Návod k použití Regenerační noční péče proti prvním příznakům stárnutí pro normální a smíšenou pleť (Age Fitness 2) 50 ml

Jste-li majitelem Regenerační noční péče proti prvním příznakům stárnutí pro normální a smíšenou pleť (Age Fitness 2) 50 ml od BIOTHERM a vlastníte návod k použití či servisní manuál pomožte nám rozšířit databázi a nahrajete nám svůj manuál. Pomůžete ostatním uživatelům, hledající návody pro správnou funkci výrobku.
- upload souboru s návodem je možné ve formátech (doc, pdf, jpg)

Regenerační noční péče proti prvním příznakům stárnutí pro normální a smíšenou pleť (Age Fitness 2) 50 ml -
Krém je určen pro normální a smíšenou pleť.
Ve 25-ti letech jsme mladé, ale je to také věk, kdy si chceme mladost zachovat. Proto, aby se první známky stárnutí neobjevily na naší pleti, vyvinula firma Biotherm kompletní řadu přípravků proti stárnutí s čistým koncentrátem z listu olivovníku.
Olivovník = dlouhodobé mládí! Tento tisíciletý strom má obrovskou sílu přeží, ojediněou schopnost regenerace. Žije a roste za jakýchkoliv podmínek. Jeho dlouhověkost je výjimečná a může dosahovat až 1000 let. Příklad hodný následování...
Olivovník je znám pro svou neuvěřitelnou životní sílu. Ze srdce jeho listů extrahovali výzkumníci firmy Biotherm aktivní komplex bohatý na antioxidační látky, z něhož vytvořili čistý koncentrát z listu olivovníku: neuvěřitelně účinný proti stárnutí, 100 % čistý a viditelně účinný ve dvou rovinách. Zároveň obnovuje a chrání. Působí jako ochranný štít proti prvním zásahům času. Mladost již není otázkou věku!
Textura: potěšení z unikátní, jemné, hebké a ultra svěží textury přináší neustálý a intenzivní komfort ideálně hydratované pleti. Přeneste se do Provence, kde jsme nasbírali listy z olivovníku, díky jemné parfemaci z esenciálních olejů levandule a cypřiše.
Aktivní látky : inovace - 2 aktivní složky olivovníku, které jsou známy svými neuvěřitelnýmmi autoregeneračními schopnostmi.

čistý koncentráct z listu olivovníku - stimuluje syntézu kolagenu
výživné mikro-extrakty z olivového oleje v kapslích - pro optimální proniknutí do epidermu
čistý extrakt z termálního planktonu
látky posilující vlhkost.

Účinky: díky tomuto přípravku je každodenní vláha pro Vaši pokožku zajištěna a Vaše pleť bude hebká a na pohled zářivá. Už po 8 dnech bude Vaše pokožka pevnější, vrásky budou viditelně vyhlazené. Pro zachování elasticity pleti stimuluje čistý extrakt z listu olivovníku syntézu kolagenu - známky stárnutí progresivně mizí. Pro posílení odolnosti pleti proti stárnutí přináší čistý extrakt z listu olivovníku také své ochranné účinky, opravdovou přirozenou ochranu poškození buněk vlivem oxidace.
Výsledky:

již po prvním probuzení hodnotí 98 % žen pleť jako elastičtější - je viditelně transformována: vypjatá, zářící (91 % žen konstatuje viditelnou změu po 4 týdnech)
noc po noci se pleť viditelně regeneruje, vrásečky mizí.

Jak používat: aplikujte ráno na řádně vyčištění obličej a krk. Vynechte oblast okolo očí.
Věková kategorie: od 25 let.

Diskuse Otázky a odpovědi týkájící se českého návodu k použití Regenerační noční péče proti prvním příznakům stárnutí pro normální a smíšenou pleť (Age Fitness 2) 50 ml - k tomuto výrobku není položena žádná otázka - buďte první!

Vložit dotaz nebo reakci k Regenerační noční péče proti prvním příznakům stárnutí pro normální a smíšenou pleť (Age Fitness 2) 50 ml

* označené položky jsou povinné, vyplňte je, prosím.
Předmět *:
Jméno *: email:
Text zprávy *:
Opiště kód *: "NAVOD" - (antispamová ochrana)
Chcete-li dostat odpověď na Váš příspěvek, vyplňte
položku "Email". Vaše emailová adresa zde nebude zveřejněna, ani jinak využita.

 

Nápověda Nápověda:

Nenašli jste co jste hledali?
Zkuste Google vyhledávání!
Custom Search

ZNAČKY
Katalog značek - jestliže značku nenaleznete, klikněte zde:
"seznam všech značek"

> HOMECAST
> NAUTICA
> MIKRA
> BRILANZ
> TRAYAL
> AIRLIVE
> VAN CLEEF & ARPELS
> EUKANUBA
> OMNIMOUNT
> STARPIL
> Motorola
> LACOSTE
> DIGITUS
> GETNET
> A-DATA
> SCP
> NIVEA
> DEPEMO
> HENNAPLUS
> AQUA SZUT
> ROWENTA
> CREATIVE LABS
> DOG FANTASY
> HELENA RUBINSTEIN
> MATADOR
> Emsa
> NIKON
> MONSTER ENERGY
> AQUAPLAY
> BEATIN
> SAMSUNG
> AQUA MEDIC
> NAVIGON
> DISNEY PRINCESS
> ORLANE

NÁVODY V ČEŠTINĚ
> AUDIO VIDEO TECHNIKA
> BíLá TECHNIKA
> DIGITáLNí FOTO
> KOSMETIKA, PARFéMY, HODINKY
> MOBILNí TELEFONY
> NáBYTEK
> POčíTAčE
> RELAXACE A MASážE
> SPORT, OUTDOOR
> ZáBAVA

NAVODY-MANUALY.cz - Český návod k obsluze a manuály ke stažení
sitemap.xml