NÁVODY a MANUÁLY | Hledáte uživatelský manuál nebo návod k použití? | dětské potřeby | návody a manuály | hračky | odborná pomoc | hodinky | zaruka a servis | autosedačky | kočárky |
Český manuál a návod

Reproduktory pro MP3 PHILIPS DS9800W

Český návod k použití Reproduktory pro MP3 PHILIPS DS9800W - Dokovací reproduktor Fidelio s funk
               

 

Návod k použití Reproduktory pro MP3 PHILIPS DS9800W

Český návod k použití Reproduktory pro MP3 PHILIPS DS9800W je povinnen přikládat prodejce zboží ke každému výrobku, tuto povinnost jim přikládá zákon.
Pokud manuál k Reproduktory pro MP3 PHILIPS DS9800W nebyl přiložen, je to porušení a návod k obsluze by Vám měl prodejce zboží dodat. Databáze návodů je průběžně doplňována uživateli a aktualizovaná o nové manuály - databázi můžete rozšířit i vy - máte-li český návod nebo servisní manuál k tomuto produktu, nahrajte nám jej. Pomůžete tak ostatním uživatelům, děkujeme!


Náš server Vám pomůže s užíváním Reproduktory pro MP3 PHILIPS DS9800W, databáze je doplňována zkušenými lidmi a fanoušky výrobce PHILIPS. Přečtěte si také diskuzi k Reproduktory pro MP3 PHILIPS DS9800W.
Reproduktory pro MP3 PHILIPS DS9800W
Zvětšit fotografii
Návod k použití pro Reproduktory pro MP3 PHILIPS DS9800W
Český návod PHILIPS k použití výrobku Reproduktory pro MP3 PHILIPS DS9800W udává:


1) Obsah balení
2) Zapojení a montáž
3) Nastavení výrobku PHILIPS
4) Řešení problémů odborná pomoc
5) Kontakt na opravny a servis PHILIPS
6) Značka: PHILIPS
7) EAN kód: 8712581556297
Návod k použití Reproduktory pro MP3 PHILIPS DS9800W

Jste-li majitelem Reproduktory pro MP3 PHILIPS DS9800W od PHILIPS a vlastníte návod k použití či servisní manuál pomožte nám rozšířit databázi a nahrajete nám svůj manuál. Pomůžete ostatním uživatelům, hledající návody pro správnou funkci výrobku.
- upload souboru s návodem je možné ve formátech (doc, pdf, jpg)

Reproduktory pro MP3 PHILIPS DS9800W -
Dokovací reproduktor Fidelio s funkcí AirPlay, Výstupní zvukový výkon: 2 x 50 W RMS, Digitální zesilovač třídy "D", Regulace výšek a basů, Nabíjení a přehrávání iPod/iPad/iPhone, Aplikace ke stažení zdarma z obchodu App Vraťte hudbě život díky sytému, přirozenému zvuku, poskytovanému technologiemi SoundCurve, SoundSphere a FullSound. Tato elegantní dokovací stanice je vybavena funkcí AirPlay a dokáže také přehrávat skladby přímo z iTunes.

Jedinečná kvalita zvuku

Celkový výstupní výkon 100 W RMS
RMS neboli Root Mean Square je typickým způsobem měření zvukového výkonu neboli elektrického výkonu přeneseného z audiozesilovače do reproduktoru, který je měřen ve wattech. Celkový zvukový výkon závisí na množství elektrické energie dodané reproduktoru a na jeho citlivosti. Zesilovače jsou v zásadě omezeny množstvím elektrické energie, které mohou zesílit, a reproduktory množstvím elektrické energie, které mohou převést na zvuk, aniž by došlo ke zkreslení audiosignálu. Čím vyšší je příkon, tím lepší je zvuk z reproduktoru.

SoundSphere pro přirozený, hlubší a širší zvuk
Dopřejte si slávu a energii hudby, s reproduktory SoundSphere si budete užívat přesných tónů tak, jak měli umělci v úmyslu. Čistý a přirozený zvuk reproduktorů SoundSphere vytváří hlubší a širší dojem. Ve výsledku budete mít pocit, že interpreti hrají živě přímo před vámi. Každý reproduktor SoundSphere je vybaven výškovým reproduktorem, který je zavěšený nad reproduktorovou skříní a vydává zřetelnější zvuk ve všech směrech. Přesná konstrukce výhybky a pečlivé umístění basového reproduktoru obklopujícího výškový reproduktor zajišťuje minimální rušení a mnohem přirozenější zvuk.

Fullsound? oživuje požitek z poslechu CD
Inovativní technologie FullSound společnosti Philips věrně obnovuje zvukové detaily komprimované hudby a výrazně ji obohacuje a vylepšuje, takže si vychutnáte hudební CD bez sebemenšího zkreslení. Protože je založena na algoritmu pro další zpracování audia, kombinuje technologie FullSound proslulou zkušenost společnosti Philips v oblasti reprodukce hudby s výkonností procesoru pro digitální signální systém (DSP) nejnovější generace. Výsledkem jsou plnější basy s větší hloubkou a působivostí, zesílení hlasu a čistého zvuku nástrojů a bohaté detaily. Objevte znovu přirozený zvuk komprimované hudby, která se dotkne vaší duše a roztančí vaše nohy.

Vynikající design a povrchová úprava

Dokovací stanice Fidelio pro nabíjení

Ručně vyráběná dřevěná skříň reproduktoru pro věrnost reprodukce zvuku
Dřevo bylo odedávna používáno pro vytváření nejlepších hudebních nástrojů. Díky svým přirozeným akustickým vlastnostem je i dnes ideálním materiálem pro nejkvalitnější nástroje i zvuková zařízení. Sama dokovací stanice je vyrobena ze dřeva a také při výrobě skříně byly pro získání optimálního tvaru použity nejmodernější technologie ohýbání dřeva. Výsledný přesně naplánovaný tvar omezuje vibrace a eliminuje zkreslení zvuku; reprodukce zvuku je proto maximálně přirozená a živá.

Leštěný lakovaný povrch
Nádherná dřevěná dokovací stanice byla opatřena sedmi pečlivě aplikovanými vrstvami laku vyleštěného do dokonalého lesku. Reproduktor si leskem nezadá s krásou klavírů ? dokonalý a elegantní vzhled, který dodá domovu krásu a šarm.

Pokročilé intuitivní ovládání

Přenášejte hudbu s bezdrátovou technologií AirPlay
Technologie AirPlay umožňuje přenos celé hudební kolekce iTunes do dokovací stanice Fidelio. Díky bezdrátovému spojení přehrává skladby z programu iTunes v počítači, iPhonu nebo iPadu v každém reproduktoru, který technologii AirPlay podporuje. Stačí jen reproduktor zapojit do sítě Wi-Fi. Technologie AirPlay také umožňuje současné přehrávání ve všech reproduktorech v různých místnostech. Poslouchejte oblíbenou hudbu všude, kam vkročíte.

V obchodě App Store jsou k dispozici speciální aplikace pro další funkce
Jediná jednoduchá aplikace obsahující celou řadu skvělých nových funkcí, které umožňují snadné procházení a přehrávání hudební sbírky, ovládání akustických vlastností reproduktoru a kontrolu stavu baterií dokovací stanice z iPadu/iPhonu/iPodu Touch. Také obsahuje hodiny a budík s možností buzení hudbou nebo zvuky přírody. Dokovací stanici lze nastavit tak, aby vás budila vaší oblíbenou hudbou, zatímco iPad/iPhone/iPod zobrazuje vaši oblíbenou fotografii. Jedná se o bezplatnou aplikaci vytvořenou exkluzivně pro použití dokovací stanice Fidelio a iPadu/iPhonu/iPodu Touch.

Vstup AUX-in pro snadné připojení téměř libovolného elektronického zařízení

Technické údaje


Kompatibilita se zařízením iPod
Kompatibilní s: iPod, iPod classic, iPod mini, iPod touch, iPod touch 2 gen. 8/16/32 GB, iPod touch 2 generace, iPod touch 4. generace, iPod s barevným displejem, iPod 5. generace

Kompatibilita se zařízením iPhone
Kompatibilní s: iPhone, iPhone 3G, iPhone 3GS, iPhone 4

Kompatibilita s iPadem
Kompatibilní s: iPad iPhone/ iPod APP
App name: Fidelio
Stažení zdarma z obchodu App store: Ano
Kompatibilita: Dokovací reproduktor Fidelio, iPhone OS 4.0
Přehrávání: Navigace album/stopy, Ovládání přehrávání
Nastavení zvuku: 5pásmový ekvalizér, DBB, DSC-Flat,Pop,Rock,Jazz,Classic
Hodiny: Analogový displej, Digitální displej

Budík: Více budíků, Časovač, Probouzejte se hudbou, Probouzejte se zvuky přírody, Probouzejte se s fotografiemi

Příslušenství
Dodávané příslušenství: Stereofonní linkový kabel 3,5 mm, Síťová šňůra, Stručný návod k instalaci, Dálkový ovladač, Záruční list, Mezinárodní záruční list

Možnosti připojení
Vstup Aux: Ano

Pohodlí
Dálkový ovladač: Multifunkční
Nabíjecí základna: Ano

Rozměry
Hloubka balení: 748 mm
Výška balení: 463 mm
Šířka balení: 350 mm
Hmotnost včetně balení: 9,6 kg

Výška výrobku: 54,5 (se zadní podpěrou) mm
Hmotnost: 6,5 kg
Kolébka pro zařízení: 130 (průměr) mm

Spotřeba
Napájení: Střídavý proud 100-240 V, 50/60 Hz

Zvuk
Nastavení ekvalizéru: Neutrální
Výstupní výkon: 2 x 50 W RMS
Vylepšení zvuku: Digitální zesilovač třídy "D", Regulace výšek a basů

Diskuse Otázky a odpovědi týkájící se českého návodu k použití Reproduktory pro MP3 PHILIPS DS9800W - k tomuto výrobku není položena žádná otázka - buďte první!

Vložit dotaz nebo reakci k Reproduktory pro MP3 PHILIPS DS9800W

* označené položky jsou povinné, vyplňte je, prosím.
Předmět *:
Jméno *: email:
Text zprávy *:
Opiště kód *: "NAVOD" - (antispamová ochrana)
Chcete-li dostat odpověď na Váš příspěvek, vyplňte
položku "Email". Vaše emailová adresa zde nebude zveřejněna, ani jinak využita.

 

Nápověda Nápověda:

Nenašli jste co jste hledali?
Zkuste Google vyhledávání!
Custom Search

ZNAČKY
Katalog značek - jestliže značku nenaleznete, klikněte zde:
"seznam všech značek"

> CERATIO
> FAGOR
> OMNIMOUNT
> LA MER
> ALVA
> JESSICA SIMPSON
> TECHNISAT
> LOMANI
> MASAKI MATSUSHIMA
> Screenshield
> ROWENTA
> KORMORAN
> CAMPINGAZ
> RYOBI
> HÜ-BEN
> Scheppach
> MEXX
> KAARSGAREN
> Swarovski
> CORVETTE
> Kela
> REFECTOCIL
> ADOBE
> COREL
> ZEETEX
> PALOMA PICASSO
> OCEAN DREAM
> SCP
> AL-KO
> BEYONCE
> Bel
> ROTT
> LA PRAIRIE
> SIGMA
> KNORRTOYS

NÁVODY V ČEŠTINĚ
> AUDIO VIDEO TECHNIKA
> BíLá TECHNIKA
> DIGITáLNí FOTO
> KOSMETIKA, PARFéMY, HODINKY
> MOBILNí TELEFONY
> NáBYTEK
> POčíTAčE
> RELAXACE A MASážE
> SPORT, OUTDOOR
> ZáBAVA

NAVODY-MANUALY.cz - Český návod k obsluze a manuály ke stažení
sitemap.xml