NÁVODY a MANUÁLY | Hledáte uživatelský manuál nebo návod k použití? | kočárky | led monitory | recenze | splátky | odborná pomoc | autosedačky |
Český manuál a návod

Stolní počítač HP Compaq 4000 Pro SFF (XY090ES#AKB)

Český návod k použití Stolní počítač HP Compaq 4000 Pro SFF (XY090ES#AKB) - Platforma pro každo
               

 

Návod k použití Stolní počítač HP Compaq 4000 Pro SFF (XY090ES#AKB)

Český návod k použití Stolní počítač HP Compaq 4000 Pro SFF (XY090ES#AKB) je povinnen přikládat prodejce zboží ke každému výrobku, tuto povinnost jim přikládá zákon.
Pokud manuál k Stolní počítač HP Compaq 4000 Pro SFF (XY090ES#AKB) nebyl přiložen, je to porušení a návod k obsluze by Vám měl prodejce zboží dodat. Databáze návodů je průběžně doplňována uživateli a aktualizovaná o nové manuály - databázi můžete rozšířit i vy - máte-li český návod nebo servisní manuál k tomuto produktu, nahrajte nám jej. Pomůžete tak ostatním uživatelům, děkujeme!


Náš server Vám pomůže s užíváním Stolní počítač HP Compaq 4000 Pro SFF (XY090ES#AKB), databáze je doplňována zkušenými lidmi a fanoušky výrobce HP. Přečtěte si také diskuzi k Stolní počítač HP Compaq 4000 Pro SFF (XY090ES#AKB).

Zvětšit fotografii
Návod k použití pro Stolní počítač HP Compaq 4000 Pro SFF (XY090ES#AKB)
Český návod HP k použití výrobku Stolní počítač HP Compaq 4000 Pro SFF (XY090ES#AKB) udává:


1) Obsah balení
2) Zapojení a montáž
3) Nastavení výrobku HP
4) Řešení problémů odborná pomoc
5) Kontakt na opravny a servis HP
6) Značka: HP
7) EAN kód: 886111503308
Návod k použití Stolní počítač HP Compaq 4000 Pro SFF (XY090ES#AKB)

Jste-li majitelem Stolní počítač HP Compaq 4000 Pro SFF (XY090ES#AKB) od HP a vlastníte návod k použití či servisní manuál pomožte nám rozšířit databázi a nahrajete nám svůj manuál. Pomůžete ostatním uživatelům, hledající návody pro správnou funkci výrobku.
- upload souboru s návodem je možné ve formátech (doc, pdf, jpg)

Stolní počítač HP Compaq 4000 Pro SFF (XY090ES#AKB) -
Platforma pro každodenní používání
Osobní počítač se stal naprostou nezbytností každé firmy bez ohledu na to, jak je velká. Jelikož je zařízení HP Compaq 4000 Pro určeno ke každodennímu používání, obsahuje osvědčené jednotky a díly vyhovující náročným standardům podnikových počítačů.

Myslíme dopředu
Zařízení HP Compaq 4000 Pro je schopné spolehlivě sloužit mnoho let, čímž přispěje k růstu a prosperitě vaší společnosti. Díky osvědčením ENERGY STAR? a EPEAT? Gold snížíte dopad na životní prostředí a také ušetříte na provozních nákladech. Exkluzivní aplikace HP Power Assistant umožňuje snadné nastavení napájení počítače podle vlastních požadavků. HP Power Assistant umožňuje správu spotřeby napájení počítače. Nastavení napájení počítače můžete změnit pomocí softwaru s přívětivým uživatelským rozhraním. Počítač můžete podle nastaveného plánu jednoduše přepnout do režimu šetření napájení, a tak naplno využívat technologii nízké spotřeby počítače.

Nadčasové a promyšlené provedení
Provedení HP Small Form Factor (SFF) je určeno k zavádění v prakticky všech kancelářích, a to jak ve stolním, tak věžovém provedení. Jelikož jsme mysleli na vaše potřeby, zvýšili jsme pohodlí používání umístěním zvukového vstupu a výstupu i portů USB na přední stranu. Zařízení HP Compaq 4000 Pro podporuje připojení dvou externích monitorů prostřednictvím rozhraní VGA a DVI-D, a tak snadno můžete zvýšit svou produktivitu. Rozšíření a základní opravy jsou díky zásadám návrhu, které jsme si během mnoha let poskytování kvalitních podnikových počítačů osvojili, velmi snadné. Zařízení HP Compaq 4000 Pro v porovnání se složitějšími počítačovými systémy představuje optimální vyvážení hodnoty a možností údržby. Žádali jste špičkovou standardní omezenou záruku s asistencí přímo na pracovišti a společnost HP vám vyhověla.

Počítač obchodní třídy
Základem počítačů HP obchodní třídy je dlouhý životní cyklus produktu. Pokud máte nasazení rozvržena na delší dobu, je dobré vědět, že budete mít možnost zakoupit stejné skříně i v budoucnu. Dostupnost zařízení HP Compaq 4000 Pro SFF je naplánována přinejmenším na 10 měsíců. Další informace o zařízení HP Compaq 4000 naleznete na stránkách www.hp.com/go/desktop. Společnost HP doporučuje systém Windows? 7 Professional

Specifikace
Originální systém Windows 7 Professional Edition 64bit CZ/ENG,Intel Pentium E5800 Processor 3.20 GHz, 2M L2 cache, 800 MHz FSB, 800 MHz FSB, 4GB RAM non-ECC DDR3 (1x4GB) celkem 2 sloty, HP 500-GB Hard Disk Drive 7,200 rpm, NCQ, Smart IV, HP SuperMulti LightScribe Writer Drive, Media Card Reader (22-in-1), PS2 klávesnice, PS2 optická myš, paralelní port, záruka 1 rok na místě u zákazníka s možností rozšíření

Diskuse Otázky a odpovědi týkájící se českého návodu k použití Stolní počítač HP Compaq 4000 Pro SFF (XY090ES#AKB) - k tomuto výrobku není položena žádná otázka - buďte první!

Vložit dotaz nebo reakci k Stolní počítač HP Compaq 4000 Pro SFF (XY090ES#AKB)

* označené položky jsou povinné, vyplňte je, prosím.
Předmět *:
Jméno *: email:
Text zprávy *:
Opiště kód *: "NAVOD" - (antispamová ochrana)
Chcete-li dostat odpověď na Váš příspěvek, vyplňte
položku "Email". Vaše emailová adresa zde nebude zveřejněna, ani jinak využita.

 

Nápověda Nápověda:

Nenašli jste co jste hledali?
Zkuste Google vyhledávání!
Custom Search

ZNAČKY
Katalog značek - jestliže značku nenaleznete, klikněte zde:
"seznam všech značek"

> HOTPOINT-ARISTON
> FESTA
> Marian Plast
> KODAK
> NAUTICA
> GETNET
> ADIDAS
> ROYAL
> LAUBR SPORT
> NIKKO
> SMALL ANIMAL JEWEL
> EUCERIN
> DKNY
> PROJECTUM
> VERSACE
> TPT
> ACTIVER
> AGRO
> SALVADOR DALI
> STIGA
> SEMPERIT
> 4FREETIME
> FISHER-PRICE
> TDK
> FELIX
> BENETTON
> PRINCE
> BIONAIRE
> CORVETTE
> EXCLA.MATION
> DA-LITE
> GENIUS
> BEATIN
> NEWBORN
> MIDWEST

NÁVODY V ČEŠTINĚ
> AUDIO VIDEO TECHNIKA
> BíLá TECHNIKA
> DIGITáLNí FOTO
> KOSMETIKA, PARFéMY, HODINKY
> MOBILNí TELEFONY
> NáBYTEK
> POčíTAčE
> RELAXACE A MASážE
> SPORT, OUTDOOR
> ZáBAVA

NAVODY-MANUALY.cz - Český návod k obsluze a manuály ke stažení
sitemap.xml