NÁVODY a MANUÁLY | Hledáte uživatelský manuál nebo návod k použití? | kočárky | hodinky | recenze | led monitory | hračky | autosedačky |
Český manuál a návod

Zahřívací zeštíhlovací gel: intenzivní kúra 150 ml

Český návod k použití Zahřívací zeštíhlovací gel: intenzivní kúra 150 ml - Zahřívací zeštíhlova
               

 

Návod k použití Zahřívací zeštíhlovací gel: intenzivní kúra 150 ml

Český návod k použití Zahřívací zeštíhlovací gel: intenzivní kúra 150 ml je povinnen přikládat prodejce zboží ke každému výrobku, tuto povinnost jim přikládá zákon.
Pokud manuál k Zahřívací zeštíhlovací gel: intenzivní kúra 150 ml nebyl přiložen, je to porušení a návod k obsluze by Vám měl prodejce zboží dodat. Databáze návodů je průběžně doplňována uživateli a aktualizovaná o nové manuály - databázi můžete rozšířit i vy - máte-li český návod nebo servisní manuál k tomuto produktu, nahrajte nám jej. Pomůžete tak ostatním uživatelům, děkujeme!


Náš server Vám pomůže s užíváním Zahřívací zeštíhlovací gel: intenzivní kúra 150 ml, databáze je doplňována zkušenými lidmi a fanoušky výrobce PHYTODERMA. Přečtěte si také diskuzi k Zahřívací zeštíhlovací gel: intenzivní kúra 150 ml.

Zvětšit fotografii
Návod k použití pro Zahřívací zeštíhlovací gel: intenzivní kúra 150 ml
Český návod PHYTODERMA k použití výrobku Zahřívací zeštíhlovací gel: intenzivní kúra 150 ml udává:


1) Obsah balení
2) Zapojení a montáž
3) Nastavení výrobku PHYTODERMA
4) Řešení problémů odborná pomoc
5) Kontakt na opravny a servis PHYTODERMA
6) Značka: PHYTODERMA
Návod k použití Zahřívací zeštíhlovací gel: intenzivní kúra 150 ml

Jste-li majitelem Zahřívací zeštíhlovací gel: intenzivní kúra 150 ml od PHYTODERMA a vlastníte návod k použití či servisní manuál pomožte nám rozšířit databázi a nahrajete nám svůj manuál. Pomůžete ostatním uživatelům, hledající návody pro správnou funkci výrobku.
- upload souboru s návodem je možné ve formátech (doc, pdf, jpg)

Zahřívací zeštíhlovací gel: intenzivní kúra 150 ml -
Zahřívací zeštíhlovací gel, který obsahuje vysokou koncentraci řas, zajistí po 10 dnech používání značné snížení celulitidy a nežádoucích tukových polštářků.   Produkt Zahřívací zeštíhlovací gel obsahuje:   mořské řasy - působí příznivě na celkový metabolismus, podporují mezibuněčnou výměnu a vylučování odpadních látek, břečťan - podporuje mízní oběh, snižuje nahromadění tuku a tím obnovuje siluetu postavy, jírovec - je tonikum cévní soustavy se silným účinkem vitamínu P, který snižuje křehkost kapilár a průchodnost jejich stěn, aktivuje krevní oběh a napomáhá zpětnému toku krve žilním systémem, přeslička - obsahuje minerální látky a oligoelementy, zejména křemík a draslík, je velmi účinná pro ošetření poškozené nebo povolené pokožky, neboť zvyšuje elastičnost pokožky a díky svému dehydratačnímu účinku odsaje přebytečnou vodu zadržovanou v tkáních, esenciální olej z citronu - je adstringentní látka účinná proti ztrátě pigmentace, sjednocuje barvu pokožky a zmírňuje tak stopy stávajících strií kůže, esenciální olej z rozmarýnu - je celkové tonikum krevního oběhu, esenciální olej ze skořice - obsahuje 75-90% skořicových aldehydů, které vyvolávají hřejivý účinek. Složení: mořské řasy (40% v hodnotě čerstvých řas), extrakt z břečťanu, jírovce a přesličky, esenciální oleje z citronu, rozmarýnu a skořice Jak používat: Gel se nanáší ráno a večer na zdravou pokožku a vtírá se krouživými pohyby. Pokračujte v aplikaci nejméně 2 týdny bez přerušení. Balení: 150 ml Upozornění: Určeno pouze k zevnímu použití. Ihned po nanesení gel vyvolává hřejivá pocit a potažmo na chvíli nastane místní zrudnutí pokožky. Tento efekt může být silnější po teplé koupeli a proto ho nenanášejte bezprostředně po ní. Gel je revulzivní, nenanášejte ho na podrážděnou pokožku, při výskytu křečových žil nebo poranění. Dbejte, aby se nedostal do očí nebo na jinou sliznici.     Pro podporu účinnosti doporučujeme kombinovat se Zeštíhlovacím krémem Fucus-Centella.   V naší nabídce naleznete i další produkty společnosti Phytoderma. Pro výraznější odbourávání tuků doporučujeme kombinovat s přípravky FitMe Slim&Sun, FitMe Slim&Burn.

Diskuse Otázky a odpovědi týkájící se českého návodu k použití Zahřívací zeštíhlovací gel: intenzivní kúra 150 ml - k tomuto výrobku není položena žádná otázka - buďte první!

Vložit dotaz nebo reakci k Zahřívací zeštíhlovací gel: intenzivní kúra 150 ml

* označené položky jsou povinné, vyplňte je, prosím.
Předmět *:
Jméno *: email:
Text zprávy *:
Opiště kód *: "NAVOD" - (antispamová ochrana)
Chcete-li dostat odpověď na Váš příspěvek, vyplňte
položku "Email". Vaše emailová adresa zde nebude zveřejněna, ani jinak využita.

 

Nápověda Nápověda:

Nenašli jste co jste hledali?
Zkuste Google vyhledávání!
Custom Search

ZNAČKY
Katalog značek - jestliže značku nenaleznete, klikněte zde:
"seznam všech značek"

> PRAKTICA
> HALTI
> OEM
> DRAŽICE
> ATOMIC
> BROTHER
> ANNA SUI
> KOSS
> Archos
> Güde
> Kratki
> MICHAEL KORS
> ABERCROMBIE & FITCH
> MAXXIS
> BUGATTI
> JOVAN
> TECO
> SEAGATE
> BOGENA
> STAYWELL
> NAUTICA
> JRS
> ALIGATOR
> EHEIM
> KYLIE MINOGUE
> X-PAD
> Katy Perry
> JOHN
> PERRY ELLIS
> Pirola
> JOHN VARVATOS
> IOMEGA
> LUXELL
> REMOSKA
> JELÍNKOVÁ

NÁVODY V ČEŠTINĚ
> AUDIO VIDEO TECHNIKA
> BíLá TECHNIKA
> DIGITáLNí FOTO
> KOSMETIKA, PARFéMY, HODINKY
> MOBILNí TELEFONY
> NáBYTEK
> POčíTAčE
> RELAXACE A MASážE
> SPORT, OUTDOOR
> ZáBAVA

NAVODY-MANUALY.cz - Český návod k obsluze a manuály ke stažení
sitemap.xml