NÁVODY a MANUÁLY | Hledáte uživatelský manuál nebo návod k použití? | recenze | zaruka a servis | led monitory | návody a manuály | hodinky | šperky |
Český manuál a návod

Kuchyňský robot CONCEPT VICTORIA LINE RM-3230 šedý/bílý

Český návod k použití Kuchyňský robot CONCEPT VICTORIA LINE RM-3230 šedý/bílý - Kuchyňský robot
               

 

Návod k použití Kuchyňský robot CONCEPT VICTORIA LINE RM-3230 šedý/bílý

Český návod k použití Kuchyňský robot CONCEPT VICTORIA LINE RM-3230 šedý/bílý je povinnen přikládat prodejce zboží ke každému výrobku, tuto povinnost jim přikládá zákon.
Pokud manuál k Kuchyňský robot CONCEPT VICTORIA LINE RM-3230 šedý/bílý nebyl přiložen, je to porušení a návod k obsluze by Vám měl prodejce zboží dodat. Databáze návodů je průběžně doplňována uživateli a aktualizovaná o nové manuály - databázi můžete rozšířit i vy - máte-li český návod nebo servisní manuál k tomuto produktu, nahrajte nám jej. Pomůžete tak ostatním uživatelům, děkujeme!


Náš server Vám pomůže s užíváním Kuchyňský robot CONCEPT VICTORIA LINE RM-3230 šedý/bílý, databáze je doplňována zkušenými lidmi a fanoušky výrobce CONCEPT. Přečtěte si také diskuzi k Kuchyňský robot CONCEPT VICTORIA LINE RM-3230 šedý/bílý.

Zvětšit fotografii
Návod k použití pro Kuchyňský robot CONCEPT VICTORIA LINE RM-3230 šedý/bílý
Český návod CONCEPT k použití výrobku Kuchyňský robot CONCEPT VICTORIA LINE RM-3230 šedý/bílý udává:


1) Obsah balení
2) Zapojení a montáž
3) Nastavení výrobku CONCEPT
4) Řešení problémů odborná pomoc
5) Kontakt na opravny a servis CONCEPT
6) Značka: CONCEPT
7) EAN kód: 8594049733392
Návod k použití Kuchyňský robot CONCEPT VICTORIA LINE RM-3230 šedý/bílý

Jste-li majitelem Kuchyňský robot CONCEPT VICTORIA LINE RM-3230 šedý/bílý od CONCEPT a vlastníte návod k použití či servisní manuál pomožte nám rozšířit databázi a nahrajete nám svůj manuál. Pomůžete ostatním uživatelům, hledající návody pro správnou funkci výrobku.
- upload souboru s návodem je možné ve formátech (doc, pdf, jpg)

Kuchyňský robot CONCEPT VICTORIA LINE RM-3230 šedý/bílý -
Kuchyňský robot Concept - rychlý, praktický a univerzální pomocník pro přípravu pokrmů. Výkonný kuchyňský robot využijete každý den. Mixování, sekání, strouhání, šlehání, hnětení těsta, odšťavňování tohle všechno zvládne kuchyňský robot Victoria line Concept. Důvody, proč se rozhodnout právě pro kuchyňský robot RM-3230: * Kuchyňský robot patří mezi nejoblíbenější a nejpoužívanější malé kuchyňské spotřebiče . S jeho pomocí snadno připravíte i velké množství pokrmů. Pokud hodně a často vaříte, pak by tento užitečný přístroj neměl chybět ve Vaší domácnosti. Kuchyňský robot RM-3230 představuje rychlého, praktického a široce univerzálního pomocníka. * Hlavním faktorem při výběru jakéhokoli kuchyňského robota je jeho výkon. Ten by měl být přizpůsoben počtu členů domácnosti a jemu zase velikost nádoby na hnětení a mixování. Robot RM-3230 značky Concept je jedinečný svým příkonem 750 W a velikostí nádob 1500 ml (hnětací nádoba) a 2000 ml (nádoba mixéru) . * Robot RM-3230 Concept je vybaven funkcí označovanou jako Smart Control (v překladu inteligentní ovládání), která vám pomůže snadno zvolit nejoptimálnější rychlost motoru a profil zpracování pro jednotlivé činnosti, jež elektrospotřebič nabízí. Výsledkem je pak nejen značná úspora elektrické energie, ale také precizní zpracování všech surovin. * Tento kuchyňský robot je vybaven odšťavňovačem a citrusovačem , kteří Vám pomohou ke snadné přípravě vynikající zdravé a čerstvé šťávy z ovoce či zeleniny. * 6 ocelových nožů Vám umožní strouhat jemně či hrubě, krájet silné či tenké plátky nebo lehce připravit brambory na bramboráky a hranolky. * Kuchyňský robot RM-3230 Concept Vám také nabízí nástavce na šlehání (např. bílku), sekání a na těsto . V tomto kuchyňském robotu snadno připravíte těsto až z 1 kg směsi. * Díky speciálním protiskluzovým nožičkám drží kuchyňský robot pevně a bezpečně na kuchyňské lince . * Je mnoho různých činností, které musíme při vaření zvládnout a proto musí být kuchyňský robot vybaven tak, aby dokázal s každou touto činností pomoci. S kuchyňským robotem RM-3230 Concept připravíte pokrmy na spoustu způsobů. Technické parametry: * Nádoba robotu s max. kapacitou 1500 ml se systémem bezpečnostního uzamykání * Nádoba mixéru s max. kapacitou 2000 ml s malou odměrkou ve víčku * Knoflík regulace pro variabilní nastavení otáček s 9 rychlostmi + pulsní režim * Příslušenství: 6 ocelových nerez nožů umístěných v těle robotu (strouhání: jemné + hrubé, plátky: tenké + silné, nástavec na bramboráky a hranolky) * Výkonný motor * Odšťavňovač ( s vyjímatelným filtrem pro snadné mytí) * Citrusovač * Nástavec na šlehání, těsto a sekání * Stěrka * Držák pro uschování kabelu * Protiskluzové nožičky * Barva: bílá + šedá * Příkon: 750 W * Napětí: 220 - 240 V

Diskuse Otázky a odpovědi týkájící se českého návodu k použití Kuchyňský robot CONCEPT VICTORIA LINE RM-3230 šedý/bílý

Vložit nový příspěvek Kuchyňský robot CONCEPT VICTORIA LINE RM-3230 šedý/bílý

Předmět: návod ke kuchyňskému robotu
Datum: 2014-10-02 14:53:38Autor: Marie
Dobrý den,
při stěhování jsem ztratila návod ke kuchyňskému robotu Concept Victoria line RM 3230, můžete mi ho prosím zaslat ve formátu pdf popř. v tištěné podobě, nebo zaslat link, kde si ho můžu stáhnout?
Předem děkuji a jsem s pozdravem
Marie Blahůšková
Odpovědět


Předmět: Návody k použití
Datum: 2014-12-13 22:35:36Autor: petrdepo
Dobrý den.
Bohužel zde na Vašich stránkách nabízíte návody ke stažení, ale naprosto zd schází návod na postup k nalezení odkazu, který by stažení návodu spustil. Například manuál na robot Concept RM 3230. Hlavně, že máte Vaše stránky nacpané různými reklamami, ale bohužel vlastní návody nelze obvykllými postupy stáhnout. S takovým servrem, který je k ničemu se nemůžete nikde chlubit. Svědčí to o omezené inteligenci Vašich pracovníků, když se nedokážou zabývat užitečnými věcmi a musí se živit jenom distribuováním pochybné reklamt.
petrdepo@seznam.cz
Plzeň
Odpovědět

Vložit dotaz nebo reakci k Kuchyňský robot CONCEPT VICTORIA LINE RM-3230 šedý/bílý

* označené položky jsou povinné, vyplňte je, prosím.
Předmět *:
Jméno *: email:
Text zprávy *:
Opiště kód *: "NAVOD" - (antispamová ochrana)
Chcete-li dostat odpověď na Váš příspěvek, vyplňte
položku "Email". Vaše emailová adresa zde nebude zveřejněna, ani jinak využita.

 

Nápověda Nápověda:

Nenašli jste co jste hledali?
Zkuste Google vyhledávání!
Custom Search

ZNAČKY
Katalog značek - jestliže značku nenaleznete, klikněte zde:
"seznam všech značek"

> MUSTER&DIKSON
> HASBRO
> CRAFTSMAN
> NYLABONE
> BARBIE
> HÄHNEL
> ALMAWIN
> PANTENE
> Geoffrey Beene
> MINOLTA SPOTŘEBÁK
> SAVIC
> ARDES
> Joerex
> HP
> EDIMAX
> MORGAN
> JEAN PAUL GAULTIER
> EM-ES
> GIORGIO ARMANI
> FESTA
> WOODSTER
> POLICE
> H+H
> UMAX
> TIGI
> ZAK
> XTREAMER
> X-PAD
> TONI&GUY
> RAVO
> MARIAH CAREY
> NOKIA
> ANIMONDA
> JAGUAR
> LE CHATON

NÁVODY V ČEŠTINĚ
> AUDIO VIDEO TECHNIKA
> BíLá TECHNIKA
> DIGITáLNí FOTO
> KOSMETIKA, PARFéMY, HODINKY
> MOBILNí TELEFONY
> NáBYTEK
> POčíTAčE
> RELAXACE A MASážE
> SPORT, OUTDOOR
> ZáBAVA

NAVODY-MANUALY.cz - Český návod k obsluze a manuály ke stažení
sitemap.xml