NÁVODY a MANUÁLY | Hledáte uživatelský manuál nebo návod k použití? | peníze a půjčky | autosedačky | dětský nábytek | hodinky | odborná pomoc | zaruka a servis | kosmetika |
Český manuál a návod

Shii-Take - Elixír věčného života 60 kapslí

Český návod k použití Shii-Take - Elixír věčného života 60 kapslí - Houbový prášek obsažený v k
               

 

Návod k použití Shii-Take - Elixír věčného života 60 kapslí

Český návod k použití Shii-Take - Elixír věčného života 60 kapslí je povinnen přikládat prodejce zboží ke každému výrobku, tuto povinnost jim přikládá zákon.
Pokud manuál k Shii-Take - Elixír věčného života 60 kapslí nebyl přiložen, je to porušení a návod k obsluze by Vám měl prodejce zboží dodat. Databáze návodů je průběžně doplňována uživateli a aktualizovaná o nové manuály - databázi můžete rozšířit i vy - máte-li český návod nebo servisní manuál k tomuto produktu, nahrajte nám jej. Pomůžete tak ostatním uživatelům, děkujeme!


Náš server Vám pomůže s užíváním Shii-Take - Elixír věčného života 60 kapslí, databáze je doplňována zkušenými lidmi a fanoušky výrobce TEREZIA COMPANY. Přečtěte si také diskuzi k Shii-Take - Elixír věčného života 60 kapslí.

Zvětšit fotografii
Návod k použití pro Shii-Take - Elixír věčného života 60 kapslí
Český návod TEREZIA COMPANY k použití výrobku Shii-Take - Elixír věčného života 60 kapslí udává:


1) Obsah balení
2) Zapojení a montáž
3) Nastavení výrobku TEREZIA COMPANY
4) Řešení problémů odborná pomoc
5) Kontakt na opravny a servis TEREZIA COMPANY
6) Značka: TEREZIA COMPANY
Návod k použití Shii-Take - Elixír věčného života 60 kapslí

Jste-li majitelem Shii-Take - Elixír věčného života 60 kapslí od TEREZIA COMPANY a vlastníte návod k použití či servisní manuál pomožte nám rozšířit databázi a nahrajete nám svůj manuál. Pomůžete ostatním uživatelům, hledající návody pro správnou funkci výrobku.
- upload souboru s návodem je možné ve formátech (doc, pdf, jpg)

Shii-Take - Elixír věčného života 60 kapslí -
Houbový prášek obsažený v kapslích je lyofilát tj. získává se lyofilizací, což je proces sušení, kde se surovina nejdříve zmrazí a cestou sublimace se odstraní led. Led se přeměňuje přímo ve vodní páry s vynecháním tekutého stavu. Touto technologií získaný houbový prášek je 100% přírodní produkt, velmi lehký s mimořádnou mikrobiologickou čistotou, přičemž jsou plně zachovány vlastnosti čerstvé houby -chuť, vůně, barva, bílkoviny, vitamíny, minerální složky. Při procesu lyofilizace se na žádné etapě výroby nepřidávají konzervační látky ani enzymy.   Shii take je určeno preventivně kategorii mladých lidí, na které jsou kladeny vysoké nároky při studiu, v praxi i v rodině při výchově dětí s vysokými požadavky na koncentraci a energii, které vedou k fyzické a duševní vyčerpanosti. Dále seniorům, jejichž organismus je přirozeně oslabený. V neposlední řadě též nemocným lidem, kteří přijímají syntetické léky s vedlejšími účinky (antibiotika, chemoterapeutika). Shii take je hodnotným zdrojem proteinů, draslíku a zinku, který má významnou roli na zvýšení obranyschopnosti organismu. Je bohatá na polysacharidy a bílkoviny s esenciálními aminokyselinami. Obsahuje vitamíny B1, B2 a vysoké množství vitamínu D2. Další z účinných látek je lentinan, což je glukan, který byl v Japonsku zaveden jako standardní součást léčby některých nádorů. Má imunostimulační, antiinfekční (eliminuje virové, bakteriální, plísňové a parazitální infekční onemocnění), protinádorové a radioprotektivní účinky.   Kdy Shii take - Elixír věčného života pomáhá: detoxikuje organismus a krev od toxických látek především chemického původu (potravin s konzervačními přísadami, léky, alkohol, nikotin atd.), posiluje ochranný systém a potenci, snižuje hladinu cholesterolu v krvi, eliminuje výskyt vzniku migrény, alergie a chronické únavy, zmírňuje kloubní potíže a ochraňuje klouby, příznivě působí při nachlazení a bolestech hlavy, ochraňuje pokožku a snižuje vznik akné, chrání zuby před zubním kazem. Složení v 1 kapsli:  150 mg čistého prášku sušené houby shii-take (lentinula edodes) 100% bez příměsí Dávkování: 1 kapsle 2x denně před jídlem po dobu 1-3 měsíců. Kapsle se polykají celé a zapíjí vodou, nebo se rozdělí a obsah se nasype do jídla nebo do vody. Balení: 60 kapslí - dávka na 1 měsíc Upozornění: Doplněk stravy. Není vhodné pro děti do 3 let. Ukládejte mimo dosah dětí. Nepřekračujte denní doporučenou dávku. Po otevření spotřebujte do 3 měsíců. Není náhradou pestré stravy. Uchovávejte v suchu do 25 °C.   V naší nabídce naleznete také další produkty společnosti Terezia Company.

Diskuse Otázky a odpovědi týkájící se českého návodu k použití Shii-Take - Elixír věčného života 60 kapslí - k tomuto výrobku není položena žádná otázka - buďte první!

Vložit dotaz nebo reakci k Shii-Take - Elixír věčného života 60 kapslí

* označené položky jsou povinné, vyplňte je, prosím.
Předmět *:
Jméno *: email:
Text zprávy *:
Opiště kód *: "NAVOD" - (antispamová ochrana)
Chcete-li dostat odpověď na Váš příspěvek, vyplňte
položku "Email". Vaše emailová adresa zde nebude zveřejněna, ani jinak využita.

 

Nápověda Nápověda:

Nenašli jste co jste hledali?
Zkuste Google vyhledávání!
Custom Search

ZNAČKY
Katalog značek - jestliže značku nenaleznete, klikněte zde:
"seznam všech značek"

> ALVA
> HIKARI
> MASAKI MATSUSHIMA
> REVLON
> TONINO LAMBORGHINI
> MATADOR
> DREAMWORKS
> SPCA SPORTS CAMERA
> VERSACE
> LIMARA
> CAROLINA HERRERA
> ITALTRIKE
> MARIA SHARAPOVA
> Rulyt
> FISKARS
> JS
> ZONER
> HP
> MECCANO
> DAFIKO
> FOORCE
> MELITTA
> RIGID
> SOEHNLE
> KVS Moravia
> Ariel
> OPTICUM
> LAURA BIAGIOTTI
> ANNA SUI
> EIZO
> CANALI
> ECOIFFIER
> SimCam
> STAYWELL
> Joerex

NÁVODY V ČEŠTINĚ
> AUDIO VIDEO TECHNIKA
> BíLá TECHNIKA
> DIGITáLNí FOTO
> KOSMETIKA, PARFéMY, HODINKY
> MOBILNí TELEFONY
> NáBYTEK
> POčíTAčE
> RELAXACE A MASážE
> SPORT, OUTDOOR
> ZáBAVA

NAVODY-MANUALY.cz - Český návod k obsluze a manuály ke stažení
sitemap.xml